386. HADE DJÄVULEN JULLOV?


386. HADE DJÄVULEN JULLOV?
av Cornelia Dahlberg, 2016-01-12.

Efter 25 års julstök här hemma med uppfyllande av all möjliga förväntningar (mestadels mina egna kärt uppbyggda såklart) lämnade jag i år landet över jul. Skön känsla att bryta med traditioner ibland och göra något nytt! Julen tillbringades i Slovenien.

Lite intryck från min första resa dit finns beskrivna här. Fast det visade sig senare att mannen visst ändå hade murat in sin fru, på riktigt alltså, och därefter avsuttit sitt straff som brukligt. Vad vet jag? Har hört att man inte alltid ska lita på, att det som sägs är sant på Balkan.

Nu tillhör Slovenien inte längre Balkan, eller forna Jugoslavien, utan är självständigt efter inbördeskriget. Fast vad spelar det för roll, vad som tillhör vad, så länge alla är införstådda med att gränsen mellan sanning och lögn är tänjbar, lite mer än en annan är van vid. Mångkultur är spännande och ibland riktigt roande – när man får välja när och var man vill ”utsätta” sig för den, vill säga 😉

De första dagarna bjöd på en härligt värmande sol, trots att frosten bet mark och växter på skuggiga platser i det bergiga landskapet. Dagarna innan julafton var himlen klarblå och solen tinade min frusna kropp.
Jag bodde på samma berg där svenska slalomdrottningen Pernilla Wiberg (Pillan) har sitt hotell vid foten av backen för världscup i slalom.
Världscup när det är snö, vill säga. I år var backen lika grön som många svenska slalombackar som inte har möjlighet eller råd att spruta konstsnö. På grund av den globala uppvärmningen av vilken anledning den än sker, om den nu alls sker?

Senare på dagen var himlen inte alls så där härligt klar längre och orsaken var densamma som hemma. Chemtrails var sprutade kors och tvärs över den egentligen vackra solnedgången. De spreds bland annat i vridna slingor och vart eftersom de bredde ut sig, skymde de solen.

Hör och häpna – både julafton och juldagen kunde jag åter njuta av en alldeles klar himmel med den skillnaden att den varade hela dagarna! Inte för att flygtrafiken var avstängd, nej flygplan gled såklart över den blå himlen då och då fast med kondensstrimmor som löstes upp vart eftersom planen förflyttade sig. Vilken känsla – så befriande!

På annandag jul vara allt som bortblåst igen. Jag menar den befriande känslan! Giftleverantörerna måste ha haft jullov, men allt för kort sådant. Kunde de inte bjuda oss även på annandagen, den hör ju liksom till tycker jag? Eller går något i deras experiment på tok, ifall de har längre uppehåll än två dagar?

Cornelia Dahlberg

2 tankar på “386. HADE DJÄVULEN JULLOV?

  1. Till alla läsare som sådär självklart slår undan detta med Chemtrails, gäller det rådet som ges till alla läsare här på Honesty4u.
    ETT TIPS TILL ALLA: Bara för att just DU inte känner till FAKTA om en händelse, så innebär inte det med automatik att andras versioner är felaktiga!
    Läs på lite innan du gör din egen tvärsäkra bedömning!

    För de som fortfarande tror sig veta något de egentligen inte har någon egen kunskap om, bör nog ta sig en titt på HELA detta nedanstående videoklipp, så kan vi diskutera sedan.
    Klarar du inte av att se videoklippet, så bör du nog bara vara tyst!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

    • Tack Lars!

      Igår lade jag upp en ny vinkel på temat på min blogg där vetenskapsmannen ifråga säger att hur man skapar Chemtrails kan man lära sig på amerikanska universitet, det är ingen hemlighet. Hemligt är däremot om kunskapen används, eller inte. https://corneliadahlberg.wordpress.com/2016/01/11/magi/

      Vad gäller frågan om kunskapen används eller inte så har jag valt att använda mina egna ögon och därefter mitt tänkande. Mitt intryck är att allt fler går den vägen vart eftersom vi inser att våra regeringar lurar oss. Se rådande banksystem, se migrationspolitiken, se Chemtrails 😉

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.