693. FÖRBEREDELSER INFÖR UNDERGÅNGEN


693. FÖRBEREDELSER INFÖR UNDERGÅNGEN
av Jan Ivarson, 2019-03-30.

Ledande politiker, förståndiga självlärda vuxna och ungdomar uttalar sig dagligen om jordens förestående undergång. Den påstås inträffa inom tio år.
Vi vet ännu inte om det blir ett plötsligt slut, med att himlen förmörkas och regnet öser ner och översvämmar mänskligheten med syndafloder. Förmodligen går vi en utdragen process till mötes, så att miljöförstörare får tid på sig för ånger och känna lidande för sitt oförnuftiga leverne. Många kommer drunkna omslutna av flytande plast trots skatt på plastpåsar.

I den humanitära stormakten Sverige, har vi myndigheter för att förutse och lindra allt elände som kan drabba befolkningen. Vi har MSB – Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. Den bör ha fullt upp i dagarna, påskyndad av Greta Thunbergs världsomspännande demonstrationer. Ungdomarnas intresse för klimatet och deras kunskaper med nobelpriskvalitet om hur jorden skall räddas, förstärks med världsomfattande skolstrejker. Det tyder på att det ännu finns hopp att skjuta fram den yttersta dagen. Rent av kan vi undgå den yttersta dagen om vi lyder deras råd om högre miljöskatter och ökad befolkning, som kan hjälpa oss att leva sunt av mat som inte kan odlas här.

De stora skogsbränderna som drabbade oss förra sommaren, påminde om att undergången närmar sig. Samtidigt gav bränderna MSB välbehövlig träning i praktiskt handläggning av elände. Myndigheten lärde sig både mejladresser och telefonnummer till andra länders räddningstjänster och knöt personliga kontakter. MSB blev varse att de måste beställa fler slangar som både kan användas för att släcka bränder och för länsning vid översvämningar. Det visade sig att brandmän från f. d. öststater som Polen var både trevliga och duktiga, trots deras länders inhumana migrationspolitik.

I en världsomfattande undergång kan vi inte räkna med hjälp utifrån. Då får vi lita till egna socialtjänsters batiktanter, som är ålagda att hjälpa alla som vistas i kommunen. Andra länder förbereder sig på olika sätt. Kina planerar och bygger över 1 000 nya kolkraftverk, för att hålla ångan uppe och ge befolkningen bättre upplysning.

Länken nedan visar bild på en säker undergång.

https://www.researchgate.net/figure/Figur-28-Bro-2-774-1-Bro-under-E4-oever-allmaen-vaeg-Bron-aer-stor-och-rymlig-och-dessutom_fig13_279174041

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/dina-kronikor/692-nobelpris-i-dumhet-eller-stupiditet/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/dina-kronikor/694-allt-till-hoger-oms-har-blivit-extremt/

5 tankar på “693. FÖRBEREDELSER INFÖR UNDERGÅNGEN

  1. Hoppas vi slipper undergång, och att vårt hopp till att Sociala ska hjälpa till, dom är oförmögna att hjälpa sig själva, dom flesta är bara snorungar som inte vet ett jävla dugg om hur livet fungerar

  2. Så sant, våra politiker o de flesta myndigheter är inkompetenta och har en egen agenda. De struntar i Sverige o svenskarna

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.