639. SVENSKFIENTLIG REGERING


639. SVENSKFIENTLIG REGERING
av Jan Ivarson, 2018-07-24.

Nu vill regeringen låta afrikaner komma till Sverige!

En stor del av dem får försörjas hela sin livstid och deras barn riskerar att hamna i kriminella gäng. Var de skall bo, tycks ingen i regeringen bekymra sig om. Det ansvaret har man lagt på kommunerna, där ledtiden för ny detaljplan för bostäder ligger upp mot tio år. Var arbeten finns saknar betydelse, eftersom få är anställbara.

Regeringen har inte förstått varför vissa länders folk söker sig till väst och gärna till Sverige. Det beror på deras värderingar, som gör att de inte kan skapa välstånd. Värderingarna tar de med sig hit. Vi ser det i utsatta områden, i brottsstatistiken och numera kan vi läsa om det i gammelmedia efter att ha förnekats i årtionden.

Verkligheten är svår att dölja, men ändå tycks en majoritet av svenskarna rösta på partier som vill ha mer invandring. Då skall vi inte gnälla på sjunkande välfärd! Den yttrar sig i dålig pension, med köer i sociala system och genom sjunkande service med ständiga nerdragningar.
Skaftö i Lysekils kommun med 1400 invånare har en Närhälsa. På sommaren då befolkningen fyrdubblas stänger vårdcentralen och folk får åka bil och färja till Lysekil för vård och provtagning. Socialnämnden överskred sin budget med 20 milj. Kr, utan att tala om varför. Några tror det beror på kostnader för ökade försörjningsstöd och andra invandrarrelaterade kostnader som naturligtvis inte redovisas. Kommuner brukar skylla på att de inte har olika redovisningar beroende på folks ursprung. Praktiskt för de som vill dölja en av landets största utgifter.

Numera kan man ofta läsa om svårt sjuka som får vänta på behandling tills det är för sent. Vi kan höra om svenskar som får bo på gatan för att de inte har råd med en lägenhet, medan kommuner tvingas köpa in villor för importerade storfamiljer med flera fruar och barn. Vansinnet kan pågå för att många som röstar på partier som förstör välståndet, inte ser sambandet. De röstar på partier av gammal vana, för nya löften eller för att partiledaren är trevlig.

En 80-årig kvinna blev nyligen änka. Hennes man efterlämnade del i en 70-talsvilla med ingen pensionsförsäkring. Kvinnan har akademisk utbildning och haft chefstjänst i en kommun. Hon har nu 15 000 kr före skatt i pension, alltså ca 10 000 kr/månad att leva på för husets kostnader med fastighetskatt. Inte mycket över för sjukvård och tandläkare. Invandrare har hemtjänst gratis och vård för symbolisk avgift. Försörjningsstöd för invandrare är skattefritt.
Hon betalar skatt på sin magra pension och lever på existensminimum, nästan fattigpensionär, efter livslångt fullt arbete utan barn. Hon får kanske skylla sig själv om hon varit politiskt godtrogen och röstat på ett parti som ger bort vårt välstånd.

Varför skall svenskar försörja andra länders invånare som valt att leva på ett sätt som stänger ute kvinnor från arbetsmarknaden och där männen, i den mån de studerar, ägnar sig åt religion?

Det är förklaring till varför visa länder inte har några högteknologiska produkter. Istället vill de bli försörjda i väst. Våra regeringar försöker övertyga om att det är vår skyldighet.

Det är ingen skyldighet, det är en dumhet.

sveriges-regering-kr-ver-mer-afrikansk-invandring-till-europa

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/638-landet-dar-politiskt-ansvariga-far-sitta-kvar/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/640-lat-det-brinna-det-overtygar-oss-kanske-om-eus-fordelar/

1 thought on “639. SVENSKFIENTLIG REGERING

  1. Jag vill påpeka att det inte är förbjudet att kommentera krönikor här på Honesty4u!
    Tvärtom ger det ytterligare bränsle för våra skickliga krönikörer att fortsätta skriva för dig!
    Tack på förhand för att du ger krönikörerna viktig feedback om vad just Du tycker är bra eller dåligt!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.