176. DET SJÄLVKLARA FÅR INTE SÄGAS


176. DET SJÄLVKLARA FÅR INTE SÄGAS
av Jan Ivarson, 2014-10-21.

Ökade klyftor, lägre ersättningar och utanförskap ger känsla av otrygghet, skrev Owe Carlsson (S) Sotenäs. Så är det. Carlsson sticker ut hakan genom att föreslå det som hittills är förbjudet, att diskutera frågan med Sverigedemokraterna (SD). Carlsson är nära att få göra en pudel.

Bland de sju partierna poppar det upp försök till förklaringar varför (SD) gick framåt. De försöker avleda frågan från den uppenbara förklaringen, att många svenskar tycker invandringen är för stor. Priset är för högt, kostnadsmässigt och socialt.

Media har strypt diskussion av invandringspolitiken. Inte ens annonser för böcker som beskriver kostnaderna tillåts. Däremot får vi tala om andra områden som vård, skola och omsorg. Dessa områden urholkas av invandringens behov. Därför har vi ihåligt förvar, dålig infrastruktur och överbelastad vård.

Bostäder saknas för ökad befolkning som har svårt betala hyrorna. Vi har inte tillfört skolan resurser för alla barn som inte kan svenska. Vi har inte tillfört sjukvården resurser för ökat invånarantal och delvis nya behov. 250 miljarder kronor per år sätter spår i de flesta samhällsområden och skall förtigas.

Jan Ivarson
politiskt obunden

2 tankar på “176. DET SJÄLVKLARA FÅR INTE SÄGAS

  1. Bra synpunkter Bruer.
    De marksända kanalerna har dagligen matprogram, för vem undrar jag. De som arbetar har svårt se dem under arbetstid och lite tid att laga mat. Pensionärer är mest intresserade av om personerna i rutan är kända och trevliga och hurdana kläder de har.
    – Har du sett sådan klänning hon har, nu är de moderna igen, var en kommentar jag nyligen hörde.

    I en del väder- och matprogram är det utlänningar som framträder på bruten svenska för att vi skall vänja oss vid invandring. Fördumning och indoktrinering är medveten strävan i medias utbud liksom politiskt filtrerad nyhetsförmedling och debattprogram med kända vänsterpersoner.

  2. Tragiskt att folk är så okunniga, om detta vet de inget, en majoritet bryr sig endast om Lets Dance och liknande trams, istället för att ta reda på fakta.

    Som vanligt en korrekt krönika, dock inte politiskt korrekt.

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.