424. FINNS VERKLIGEN ISLAMOFOBI?


424. FINNS VERKLIGEN ISLAMOFOBI?
av Thomaz Wiberg, 2016-03-01.

Islamofobi, inte begreppet förstås för det existerar inte, men ordet som existerar, har nu vuxit som en tumör på vårt språk i några år.
Lyckligtvis har de senaste två årtiondena av muslimska klagomål och reflexmässig kränkning, gjort oss intensivt medvetna om ordet ”islamofobi”. Islamofobi är som ett cyniskt vapen för kulturell terrorism och ett skandalöst försök, att framställa vanligt förnuft som en mentalsjukdom.

Vi vet att det är en giftig lögn som saluförs av islamister och vänstern,
med syftet att censurera den fula sanningen om islam. Detta för att dunka in en skuldtyngd tystnad i folk!
Vi vet att det är en lömsk metod för en fascistisk ideologi, att beskriva sig själv som ett offer och inte vad det verkligen är – ett rovdjur.

En skamfläck
Vi vet också att ordet lämnar en ful fläck efter sig på karaktären hos var och en som använder det. Varje gång ordet används, så sägs en genomskinlig och avsiktlig lögn.
Men Islamofobi är inte det enda vi känner till, inte längre! På grund av eller tack vare dessa nämnda två årtionden av skamlöst privilegiesökande och grundlöst klagande, har vi blivit varse att många muslimer har… tja, speciella behov.
Dessa är psykologiskt fastkedjade till en flotte av motbjudande dubbelmoral som vi måste ge efter för, om vi ska undgå raseriutbrott och våld.

Vi är också medvetna om den islamiska klagomålsinställningen, att bara deras känslor är viktiga och alla andras känslor är inte värda ett smack.
Vi vet allt detta och vi tar hänsyn till det. Visst gör vi det?

Kvinno- och frihetsförakt
Men vi vet också att den islamiska läran, med dess förakt för frihet, dess primitiva syn på kvinnor och homosexuella, dess antisemitism och allmänna hat mot allt icke-muslimskt, är fullständigt oförenligt med alla våra fundamentala uppfattningar och värderingar.

Vi vet också att islamiska värderingar är aggressivt icke-förhandlingsbara,
vilket i princip gör att vi måste välja mellan underkastelse och ständig konflikt. Tack för det.

Vi vet att Islams ankomst till västvärlden inte har berikat vårt samhälle det minsta. Det har förgiftat det och gjort att vi biter varandra i halsen
över grundläggande friheter som vi tidigare tagit för givna.
Vi vet också att islam har påtvingats oss under etiketten mångfald, men har inte gett oss mångfald utan endast enfald.
Det har fört med sig splittring och misstro och varje gång vi hör ordet islamofobi, ökar splittringen och misstron.

Våldsbrott och förföljelse
Vi vet att det förekommer avsevärt färre våldsbrott mot muslimer, än de som begås av muslimer mot homosexuella och judar. Tack vara upprepade oprovocerade attacker av obildade och ociviliserade muslimska invandrare, så kan inte judar och homosexuella längre känna sig säkra i flera europeiska länder.
Ingen vill dock göra någonting åt det, för det skulle kunna betraktas som islamofobiskt.

Vi vet att de professionella inom Islam klagar och snabbt känner sig kränkta av en film som ingen har sett, men inte av att en ung flicka blir skjuten i huvudet för att hon vill ha en utbildning! De klagar inte heller över tusentals andra vidriga muslimska brott mot kvinnor!
Vi vet att det får dem att likna hårda opportunistiska hycklare, vilket i sin tur gör det omöjligt att ta någonting de säger på allvar.
Det är verkligen skamligt, eller hur?

Muslimer som förstår att de uppfattas negativt, borde ha den goda smaken att sluta gömma sig bakom förtal och visa lite ärlighet för en gångs skull samt erkänna att deras religion är problemet – vilket den är.

Det är en religion som inte predikar universellt broderskap, utan universell islamisk dominans, vilket är en stor skillnad. Den predikar hat och våld i sina heliga skrifter, inte bara på ett eller två ställen, utan sida upp och sida ner.

Otrohet – att inte tillhöra Islam
Islam visar öppet förakt för andra trosinriktningar och värderingar.
Den definierar sig själv i aggressiva splittrande ordalag, mellan muslimer och”otrogna”.
De ”otrogna” måste erövras och omvändas, mellan islams hus och krigets hus, inget mindre.
Den uppmanar muslimer att inte bli vänner med ”otrogna”, att tvinga sina samhällsvärderingar på sin omgivning och att trycka ner deras religion i halsen på var och en, så fort de är tillräckligt starka för att göra det.

Islam tycks vara hyperkänslig på gränsen till förföljelsemanisk och är alltid beredd att reagera på varje möjlig inbillad kränkning. Många av dess efterföljare betraktar våld som ett legitimt svar på kritik.

Ändå är det vi som är mentalsjuka? Jag tror inte på sådana dumheter!

Att höra om de stackars nedtryckta muslimerna som offer för islamofobi, är tillräckligt för att få tårar i ögonen; tårar av skratt av dess skamlösa fräckhet.

Farlig ideologi
Islamofobi är inte mer verklig än Nazifobi.
Det finns goda skäl att akta sig för båda ideologierna, och dessa skäl är desamma.
Långt ifrån att vara en förtryckt minoritet, talar allt för att muslimer är en påträngande och aggressiv minoritet.
När de kommer i majoritet, blir de snabbt entusiastiska förtryckare, drivna av den löjliga inbillade gudomligt påbjudna överhögheten som i sig själv skulle vara en förolämpning, om den inte vore ett så sjukt skämt. Uppriktigt sagt, Islam är lika lämplig att regera världen som Mike Tyson är att vara chef för NASA.

Jag tycker faktiskt det är dags att ordet islamofobi skulle tas bort från detta elände en gång för alla, för uppriktigt sagt börjar det bli genant.

Detta ord är nu så skamfilat och så bevisligen statiskt falskt, att den som fortfarande använder det utan att le, bara visar djupet av sin egen oärlighet
och sitt absoluta förakt för alla andras intelligens.

Jag tycker att en uppmärksamhets-kurs är en bra idé.
Jag tycker bara det vore bättre att kalla den något annat.
Vad sägs om kulturell-terrorism-uppmärksamhets-kurs, eller ännu bättre, hat-och-våld-i-Koranen-uppmärksamhets-kurs!
I motsats till islamofobi, det är något som faktiskt existerar i svart och vitt för var och en att läsa.

Thomaz Wiberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/423-radda-foreningar/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/425-ironisering-over-ansvarsfullt-leverne/

2 tankar på “424. FINNS VERKLIGEN ISLAMOFOBI?

  1. Jag vill absolut inte ta bort nånting för Agge och Honesty4you, jag kommer fortsättningsvis att posta en och annan krönika här..

    med det sagt har jag nu äntligen börjat blogga själv, på egen blogg och kommer att lägga merparten av mina texter där..Den är inte lika proffsigt lagd som Honesty4you men jag hoppas ni har lust att även titta in hos mig där och läsa likaväl som här. 🎈🎈

    https://rosatraktor.wordpress.com/

  2. Nej det är ett påhittat ord,att vara ifråga sättande mot en ideologi är ingen fobi.Och då skiter jag fullständigt i vad som står i Wikipedia.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.