288. VÄNSTERPARTIST VILL AVVECKLA VÄLFÄRDEN


288. VÄNSTERPARTIST VILL AVVECKLA VÄLFÄRDEN
av Jan Ivarson, 2015-06-10.

Vi behöver fler som vänsterpartisten Torbjörn Tännsjö. Han säger sanningen!
Tännsjö menar att vi måste avveckla välfärden för mer invandring. Sverige bör öppna sina gränser för fri invandring från tredje världen. Det kommer att medföra en drastisk sänkning av svenska levnadsvillkor och social omsorg.

Sanningssägare Torbjörn Tännsjö är professor i praktisk filosofi vid Stockholms universitet och är veteran i Vänsterpartiet. Den som är professor i praktisk filosofi bör ha koll på läget.

– Man kanske borde öppna gränserna helt enkelt. Alla som vill får komma hit. Priset för öppna gränser för invandring från tredje världen är att välfärden för svenskar avskaffas, men det är det värt eftersom det skulle maximera välbefinnandet i världen, tycker Tännsjö.

Man kan undra vad Tännsjös partikamrater och politiker i DÖ-partierna tycker? De har i åratal försökt övertyga om motsatsen, – invandrares nödvändighet för välståndets bevarande!
Tur vi har en professor i praktisk filosofi som upplyser om sanningen.

En fråga Tännsjö bör ta sig an, är varför vissa länder har låg levnadsstandard? Kan det bero på medeltida värderingar som invandrare från underutvecklade länder tar med sig?
Kommer nysvenskarna ändra uppfattning eller skall svenskar återgå till medeltiden av solidaritet med invandrarna?

Om alla länder gör som Tännsjö vill att Sverige skall göra, kommer inga länder finnas som kan ge hjälp åt behövande. En naiv tanke som troligen bara kan uppstå i Sverige. Tännsjös vänsteridéer driver landet mot avgrunden som skedde för Östblocket.

Läsarna bör fundera på om de vill avlöna professorer som vill avveckla landets välstånd. Till Tännsjös heder hör att han ärligt beskriver konsekvenserna av massinvandring, som många politiker förnekar men rimligen inser.

Tännsjö framför sina åsikter i en träff ordnad av Timbro. Hans uttalande finns cirka 55 minuter in i en film på http://www.friatider.se med samma rubrik som denna artikel.

Vem har rätt om massinvandringens konsekvenser, Tännsjö eller DÖ-partierna?
Då välståndet står på spel, är det den viktigaste frågan för svenska väljare.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.