549. TERRORISTIMPORTÖRERNA


549. TERRORISTIMPORTÖRERNA
av Cornelia Dahlberg, 2017-04-22.

Ingen blev förvånad, alla har de väntat sig en ny terrorattack. Att det denna gång blev oskyldiga stockholmares tur att dödas och lemlästas, få sitt liv slaget i spillror av en terrorist – har alla väntat sig. Alla väntar sig dessutom att det kommer fortsätta. Var är de ungas röster, de som skall leva med den nya samhällsordningen? De som växte upp på dagis och har tilldelats rekordmånga diagnoser med därtill hörande pillerknaper?

Såg och lyssnade flera timmar till Tv-nyheterna som sändes oavbrutet den 7 april. Olika reportrars fråga ”hur skyddar vi oss?”, var lika återkommande som det naturliga svaret ”sluta importera terrorister och utvisa redan importerade grova brottslingar” uteblev. Ja, läs gärna meningen en gång till.

När jag såg och hörde terroristimportörerna uttrycka sin iskalla, väl inövade ”bestörtning” i TV-rutan kunde jag inte låta bli att tänka – synd att det inte var du som drabbades istället för de oskyldiga! Då hade vi kanske fått en chans att skydda oss.

Noterade igår vid samma nyhetssändning att så gott som alla – ministrar, reportrar, kungen, kronprinsessan – började med att uttrycka sin typ bestörtning för att i samma mening följas av ett MEN varpå kärleksfloskler haglade, hur starka vi är, enade, någon lyckades vrida in trygghet i meningen o.s.v.
Ingen av makthavarna gjorde det enda naturliga i sammanhanget, nämligen erbjöd sin omedelbara avgång för att ge plats åt friska ledare som kan återskapa den trygghet alla borde förvänta sig.

En hjärntvättad, skärmknarkande och pillerknaprande befolkning återväljer väl hycklarna och bedragarna, eller vad tror du?

Rent praktiskt har jag svårt att förstå händelseförloppet.
Lastbilschauffören har kört längs Drottninggatan mitt på vackra ljusan vårdag då gatan brukar krylla av folk, landar i Åhléns varuhusentré där det likaså brukar vara massor av folk i rörelse.
Idag har alla en kamera lätt tillgänglig i fickan eller handväskan, med videoinspelning ett klick bort, men han lyckas fly från förarhytten och vi har inte hört ett enda vittne som sett honom hoppa ut därifrån.
Insynen till Åhlénsentrén är mycket god. På lite avstånd men med insyn dit är kanske Stockholm som mest folktätt med många flanerande människor både sittande och i rörelse. Men vi har bara 2 bilder på en man någonstans och först några timmar senare rapporterar någon att en man beter sig konstigt – i en butik i Märsta?

Samtidigt gör Trump oss djupt besviken genom att upprepa det Obama gjort under sin långa tid vid makten – anfaller, dödar och lemlästar oskyldiga människor i ett land med en folkvald ledare där han borde hålla sina fingrar borta! Ska hans fingrar bli lika blodiga som föregångarens?

Sanningssökande journalistik i temat:

Av Lars Bern

Ansvaret för terrordådet ligger hos våra egna politiker!

Från Vetenskapliga partiet

Donald Trump bryter vallöfte nummer två genom att samverka med radikal extrem islamism i Syrien

Vladimir Putin påstår att “95% av världens terroristattacker är iscensatta av CIA”

Ur Blueshift

HÄR SÅGAR STORBRITANNIENS AMBASSADÖR TILL SYRIEN MEDIA:s OCH USA:s GASATTACKLÖGNER

Kan det bli värre än så här för Globalisterna?
Nu handlar det om strömavhopp av aktiva insiders och medarbetare.
I den här BBC-intervjun är det Storbritanniens ambassadör till Syrien, Peter Ford, som slaktar krigslögnerna…

Cornelia Dahlberg

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/548-sanningar-kallas-svartmalning/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/550-genusoverskridande-varnplikt-med-undantag/

4 thoughts on “549. TERRORISTIMPORTÖRERNA

 1. Ja men varför stödjer du den ”folkvalde” diktatorn Hafez al-Assad??? Som ärvt tronen efter sin far!

  • Fick läsa min text en gång till med tanke på din fråga, för att hitta stället där jag skulle stödja al-Assas, men hittar det inte. Det enda jag hittar är att jag motsätter mig ”…anfaller, dödar och lemlästar oskyldiga människor i ett land med en folkvald ledare där han borde hålla sina fingrar borta!”

   Vi kan ha många åsikter om andra länders författning, det står var och en fritt, men bara för att man ogillar ett annat lands styrelseskick har man väl inte rätt att genomdriva det ena anfallskriget efter det andra för att störta deras ledare? Och skapa flyktingströmmar. De som tänker så lär väl fortsätta rösta på S, MP, M. C, L, KD och V.

   Har kontakt med rätt många syrianer och alla var de i början av detta smutsiga krig överens om att al-Assad hade folkets stöd. Kriget verkar skapat av girigbukar i väst som egentligen vill åt något helt annat än det media bombarderar oss med.

 2. När det gäller händelsen på Drottninggatan, så är det mycket som inte tycks stämma!
  Jag vill härmed uppmana läsarna att hårdgranska nedanstående bildlänk.
  Ett tips: Alla vet vilken stor pöl det blir på köksgolvet, när man har tappat ett glas mjölk!
  Vi människor har 4 – 6 liter blod i våra kroppar. Allt rinner självklart inte ut vid en stor skada men frånvaron av blod känns minst sagt anmärkningsvärd på ett par bilder.
  Den lilla flickan som i princip kapats på mitten och där benen ligger en bit från kroppen, känns märkvärdigt blodfri och tillrättalagd.
  Likadant är det med den uppenbart levande personen, där smalbenet kapats och där benstumpen har trängt ut genom jeansen. Knappt en enda bloddroppe trots kapad pulsåder!

  I övrigt hade vi uppenbarligen en laglydig lastbilschaufför som måste ha använt bilbälte vid kollisionen i väggen på Åhléns.
  Med tanke på hur lastbilshytten ser ut, så måste smällen ha varit riktigt kraftig och jag har svårt att se att även en bältad förare är i stånd att obemärkt kliva ur bilen efter en sådan smäll.
  Precis som Cornelia skriver, så måste man ställa frågan var alla privatbilder är?

  Hur kan det överhuvudtaget finns någon person, som kan identifiera gärningsmannen på de supersuddiga bilder som lagts ut? Det kan ju i princip vara vem som helst!
  https://www.gangrapesweden.com/stockholmterrorattack.php

  Enligt mitt ganska vana granskaröga, så luktar denna händelse skunk lång väg och de bilder som finns har endast syftet att spela på obehagliga känslor, så att man inte ska granska!
  Jag kan inte bevisa att detta är en false flag eller inte, utan jag önskar bara att fler skarpsynta ska hårdgranska bilderna och kommentera här.

  Oavsett hur sanningen än ser ut, så ska den fram!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.