451. GEMENSAMMA SKYLDIGHETER


451. GEMENSAMMA SKYLDIGHETER
av Pelle Storberg, 2016-05-11.

Du är skyldig mig precis lika mycket som jag är skyldig dig!

Jag sitter i majsolens underbara hetta och andas in doften av nyharvad jord, koskit och tjära. Kalvarnas gurglande råmande över lyckan att få sprätta jord och åka kana på magen ringer i mina öron. Där jag sitter, funderar jag på hur fan det är ställt i landet falukorv idag och framförallt hur det är ställt med svensken?

Hur fan kan det jag lägger mina ögon på i skrivande stund, anses som fult och berättigat till hat och förakt från det egna folket? Det jag pratar om är landet där vi bor och folket däruti, gammal som ung.

Polacker, ryssar med flera, fyller gator och torg när det gäller att stå upp för sin granne, syster och bror samt landet där de bor. Det gör de oavsett hur mycket de än vilseleds eller förtrycks av politikernas olika agendor som mestadels syftar till att fylla deras egna fickor. Oavsett detta så sviker inte folket varandra och de hedrar sitt land.
Det är inget som är varken fult eller fel, det är ta mig fan en skyldighet och något som är vackert som en soluppgång.

”Hur menar idioten nu att det är en skyldighet”, tänker säkert en del av er?
Jo, det skall jag tala om på ren bondesvenska utan daltande.
Jag har en skyldighet mot dig precis som du har en skyldighet mot mig, att värna vårt land och folk. De som gjort det möjligt för oss att leva våra liv och som genom sitt arbete gjort det möjligt för oss att vara det vi är och leva som vi vill.
Så enkelt är det! Det behövs inga politiska eller religiösa krångligheter.

Vi är skyldiga varandra att rädda och värna det din granne, min morfar, hans bror eller hennes mamma slitigt för. Detta oavsett vem du är, så står du i skuld till ditt land och ditt folk för att de gjorde det möjligt för dig att vara den du vill och leva som du vill!

Folket har bara skyldigheter mot varandra! I vårt eget land har vi inga  skyldigheter mot några andra eller något annat land. Vi har bara skyldigheter att hjälpa varandra inom landet.
Att man sedan väljer att hjälpa folk i nöd och att folk är villiga att ta emot hjälpen samt har viljan att anpassa sig till det land och folk som sträckt ut en hand, det är en helt annan femma. Det bör vara rätt logiskt.

Man kan dock under inga omständigheter låta ett land och folk förfalla eller lida, för att man lever i en dröm som aldrig kan bli sann.
Det skall inte heller daltas med en kultur och ett folk som ALDRIG har eller kommer att anpassa sig. Det finns ingen anledning att acceptera de som inte tolererar ett liv sida vid sida med andra kulturer, religioner eller för den delen sexuella läggningar.

Jag bär på ett hat där jag sitter och det hatet är varken politiskt, religiöst eller rasistiskt. Hatet är mot dig som förnekar det som händer i vårt land och som med den ena bortförklaringen efter den andra, blundar för den skada våra politiker gör.
Dessa politiker för ju en totalt oansvarig politik med en invandring som är katastrofal, där även brott mörkas och inte bestraffas.
Det handlar om kostnader som knäcker landet, bara för att nämna några saker som land och folk får blöda för.

Hatet är mot din flathet, dumhet och din rädsla att bli kallad rasist, om du skulle värna ditt land och folk först.
Att respektera dina landsmän och kvinnor samt värna ditt land, är lika mycket din skyldighet som min och vi skall med kraft och styrka i varje andetag och handling prioritera de sakerna före något annat.

DU är skyldig MIG precis det som JAG är skyldig DIG, så sluta spotta på ditt eget land, folk och dess flagga, för både du och jag är skyldiga dessa tre mer än vi vill erkänna.

Pelle Storberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/450-dagens-himmel/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/452-rundgang-staten-universiteten-akademiska-hus-staten/

3 tankar på “451. GEMENSAMMA SKYLDIGHETER

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.