120. MED VILKEN RÄTT SKA POLITIKERNA FÅ ÄGA DIG?


120. MED VILKEN RÄTT SKA POLITIKERNA FÅ ÄGA DIG?
av Arne Holmström, 2014-05-29.

Politikerna ska vara folkets företrädare och inte som idag, där politiker snarast tycks ha någon ägande- och bestämmanderätt över befolkningen! 7-klöverns* vidrighet har gått så långt i sitt förmyndarskap att de också ska uppfostra oss!
Vad säger psykiatrins folk om det här? Ingenting naturligtvis! De har ju sitt levebröd på folk som har gått in i väggen och som inte klarar av 7-klöverns fostrare.

Vi svenskar som redan hade nått en mogen ålder när Olof Palmes gäng satte klorna i svenska folket, kan dela upp svenskarna i två, kanske tre grupper.
De rika familjerna har fått fritt leverne och styr sin makt i fred.
Grupp två är de vuxna vingelpettrarna som vänder kappan efter vinden.
Grupp tre är de stabila svenskarna som står upp för folket och har ett horn i sidan till 7-klövern, för deras förödande politik som fördummar svenska folket!

Våra barn och ungdomar lever ständigt i kris, så de får betecknas som den största riskgruppen för att bli anarkister! 7-klövern har nämligen lyckats bra med sin fascistiska uppfostran, att förvrida hjärnorna på våra barn och ungdomar!
Sverigedemokraterna, som är partiet som vill rädda svenska folket och kräver befolkningens självständighet, genom att driva en human och demokratisk politik, har nu fått 7-klöverns politiker till sina värsta fiender.
Dessa 7-klöverfascister hetsar massorna mot Sverigedemokraterna och tyvärr har de övertaget än så länge, med svenska folkets hjälp.

Oavsett vad vi tycker och tänker om Sveriges politik, där hundratals politiska organisationer ingår, så måste sanningen fram! Så det är på sin plats att påpeka, att Socialdemokraterna i alla tider har drivit formen av socialfascism till politisk agenda, vilket med all tydlighet visas upp idag av deras nya partiledare. Denna form av socialfascism fungerar på det sättet, att man gynnat medelklassen i första hand. Detta är en ren strategi för att få sitta kvar vid makten, vilket innebär att de också gått företagens ärende.
Arbetarklassen har de hjälpligt stöttat men inte mer!
Det här förklarar varför Stefan Löfven inte lär ändra på Reinfeldts invandrarpolitik, snarare kommer massinvandringen att ökas i samförstånd med Miljöpartiet!

För er som har tänkt rösta 7-klöverfascistiskt i höstens val, så säger jag redan nu, var så god och skölj!

Arne Holmström

* 7-klövern innebär; Socialdemokrater, Vänsterpartister, Miljöpartister, Moderater, Folkpartister, Centerpartister och Kristdemokrater.

3 tankar på “120. MED VILKEN RÄTT SKA POLITIKERNA FÅ ÄGA DIG?

  1. Helt rätt som du skriver men vi får inte glömma dom värsta råttorna nämligen journalisterna som ska övervaka den andra statsmakten och meddela medborgarna så att man kan påverka i dom demokratiska valen för utan det så har vi ingen demokrati.
    Det har gått för långt media har blivit ett hot mot demokratin

    • Utan journalisterna hade det aldrig gått att dölja sanningen om det folkombyte som nu sker.
      Tidigare var Expressens slogan: ”Expressen behövs om sanningen ska fram”
      Nu behövs denna tidning, och alla andra för den delen, för att sanningen inte ska fram. Därför är det viktigt att det finns kanaler som skriver om det media inte skriver om.

      • Hej Jan!

        Ja, det är definitivt viktigt med alternativ media idag.
        Jag hoppas att denna ”kanal” är något du gillar?
        Här på Honesty4u gör vi vad vi kan för att belysa sanningen!

        Trevligt att du tar dig tid att kommentera här. Det betyder mycket för mina fantastiska krönikörer
        och även för mig personligen.

        /Lars Agerstig
        honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.