537. 1,5 MILJONER UPPEHÅLLSTILLSTÅND DRABBAR SKAFTÖS ÄLDREVÅRD



537. 1,5 MILJONER UPPEHÅLLSTILLSTÅND DRABBAR SKAFTÖS ÄLDREVÅRD
av Jan Ivarson, 2017-02-17.

1,5 miljoner människor är som hela Västkustens befolkning inklusive Göteborg. Så många uppehållstillstånd har beviljats under 2000-talet. De flesta försörjs med bidrag!

Denna jättelika belastning på folkhushållet fick Reinfeldt att be oss öppna våra hjärtan. Folk förstod att han menade våra plånböcker och att han ville förbereda oss på nerdragen välfärd. Många trodde inte det skulle drabba dem. De hade hört att vi är ett rikt land.

Reinfeldt lyckades övertyga svenskarna över hövan
När jag pekar på att Lysekils kommun inte har råd att driva särskilt boende på Skaftö för ökande försörjningsbehov för asylanter, då säger många att den frågan får man inte blanda in. 

Skaftö har 1 400 invånare och drygt hälften av dem är pensionärer. Få vill tro att besluten i staten inte påverkar den egna kommunen. Förmågan att överblicka mer än den egna ekonomin, är begränsad för några.

Den som inte har pengar att både byta bil och renovera huset, kan inte säga att bilbytets kostnad får man inte tala om när det gäller husets behov. Den som beter sig så, skulle betraktas av omgivningen som mindre vetande. Men migrationens kostnader tycker många att man inte behöver beakta, efter åratal av indoktrinering med överdriven godhetskultur.

Tänka sig. Man får ifrågasätta alla andra utgifter men inte den för invandring om cirka 250 miljarder kr per år.
Fantastiskt att det går att lura svenskar, som tidigare läst och förfasat sig över propaganda och lögner i Sovjet och DDR.
Nu är vi själva drabbade och under socialt tryck att mista jobbet om vi ifrågasätter.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress så att vi kan blockera eventuella skitstövlar!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/536-skriv-till-regeringskansliet/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/538-fodselradgivningen/

1 tanke på “537. 1,5 MILJONER UPPEHÅLLSTILLSTÅND DRABBAR SKAFTÖS ÄLDREVÅRD

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.