130. SVENSKA FOLKETS ÄGANDERÄTT TILL SVERIGE MÅSTE ÅTGÄRDAS!


130. SVENSKA FOLKETS ÄGANDERÄTT TILL SVERIGE MÅSTE ÅTGÄRDAS!
av Arne Holmström, 2014-06-15.

Vårt svenska folk tappar i rasande fart svenska ekonomiska värden och våra svenska mentala värderingar. Vi måste stoppa den utvecklingen, innan vi blir ett minne blott som svenskt folkslag!

Är det farligt att visa att man är svensk?
Tyvärr upplever massor av svenskar, att samhället inte längre är riktigt i svensk ägo! Därför har Sverige blivit en farlig mark att vistas på. Ganska givet också att vårt folk börjar känna sig som främlingar i sitt eget land!

Allt fler börjar förstå orsaken till att det finns ett stort missnöje bland oss svenskar och att svenska folket är uppdelat i två grupperingar! Den största gruppen tycks vara emot Sverige och svenska folket! Den mindre gruppen av svenskar, vilka jag ser som den klarsynta delen av svenska folket, är svenskar som försöker förmedla att vi måste se över vårt eget hus, innan det är för sent! Den gruppen börjar bli allt större och hur stor den slutligen blir avgörs i årets val!

Är det något fel i att vi svenskar ska driva en full satsning på att återerövra Sverige till svensk ägo?
Ja, våra folkvalda fascister i 7-klövern anser, att så får det inte gå till! Det tyder på, att ha en sådan tanke som att få tillbaka vårt land i svensk ägo, är tydligen en förfärlig tanke.

Det skulle inte förvåna mig om fascisterna har i sitt interna resonemang, att vi måste stoppa dessa farliga svenskar, som vill slå invandringspolitiken i spillror? Faktum är att det är exakt så här fascisterna resonerar! Att göra avbön på deras invandringspolitik, skulle ju kännas enormt skamset. För att inte tala om att samtidigt erkänna att deras fascistiska politik är rena vansinnesdådet mot svenska folket!

Tänk så pinsamt det skulle vara för fascisterna, om de måste bekänna färg, att de felaktigt skyddat och öst svenska folkets pengar över muslimer och andra folkslag i så många år? Att fascisterna i 7-klövern nu dessutom måste tala om för dessa, att nu får ni åka hem till era egna länder och försörja er!

Ponera på att det otroliga skulle ske, att fascisterna avsade sig sin läggning och strävade efter att bli hederliga svenskar igen? Detta genom att uppfylla merparten av svenskars önskan om, att det är hög tid att återställa Sverige i svensk ägo igen!

Vad vi svenskar kan göra i höstens val, är att markera vad vi själva vill och inte låta de styrande fascisterna bestämma vad vi ska tycka! Det är just ”din vilja” i valet i september, som kan bli det första steget till att återerövra Sverige till svensk ägo igen!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.