20. TVÄRT OM


20. TVÄRT OM
av Jan Ivarson, 2013-07-13

Den svenska pressen har frivilligt skärpt yttrandefriheten. Media är ovilliga rapportera brott och kostnader som orsakas av den vidlyftiga invandringen. Några journalister har öppet deklarerat att de inte förmedlar nyheter som kan tänkas gynna ett riksdagsparti de inte gillar. De har rätt att driva opinion, men bör inte begränsa eller förvanska nyhetsförmedlingen.

Ett lokalt exempel som förtigits har föranletts av Marie-Louise Coon (M) i Trollhättan, ej att förväxla med Maine Coon som är en mjuk långhårskatt med vassa klor. M-L Coon har motionerat att familjer med barn som lever på försörjningsstöd och saknar dator, skall få dator och internetanslutning av skattebetalarna. Fullmäktige i Trollhättan tyckte det räcker med datorer och menade att internetavgiften redan ingår i försörjningsstödet.

Invandrarfamiljer är kraftigt överrepresenterade som socialbidragstagare, trots politiker som förklarat att de behövs för vårt välstånd.
Verkligheten tycks ha blivit omvänd.

Jan Ivarson

1 tanke på “20. TVÄRT OM

  1. 20. TVÄRT OM
    av Jan Ivarson, 2013-07-13

    Ja du Jan, dårarnas paradis Sverige, uppvisar en galenskap utan like.

    Min dator börjar sjunga på sista versen, så jag undrar om jag kan få en ny
    också?
    Lite skokräm i ansiktet, kasta alla ID-handlingar, samt babbla några små
    gutturala läten, knäppa händerna och titta uppåt mot himlen kanske hjälper?

    Man spyr snart av alla dåraktigheter som genomförs i Sverige!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.