152. SVERIGE LÅNAR FÖR UTLÄNNINGARS BEHOV


152. SVERIGE LÅNAR FÖR UTLÄNNINGARS BEHOV
av Jan Ivarson, 2014-08-22.

Partiledare Göran Hägglund (KD) intervjuades i TV1. En lyssnare ställde frågan, om det var klokt att landet lånar så mycket, 87 miljarder per år?

Hägglund svarade att det är klokt att låna i svåra tider, så att regeringen kan satsa på viktiga områden. Bara man ser till att betala tillbaka lånen i goda tider.

Partiledare Löfven (S) har många gånger trummat in att Alliansen lånat för att sänka skatten för rika. Så kan man säga, men det är högavlönade som betalar högst skatt, både med belopp per person och i procent. Det ligger närmare till hands att påstå att vi lånar till utlandsengagemang som för invandring, u-hjälp och militära utlandsinsatser.

I dagarna har Migrationsverket skrivit upp prognosen för antal asylsökande. Inom verket tror man nu det kan komma 100 000 personer under år 2014. Det är lika många som alla invånare i åtta västsvenska kommuner år 2013:

Lysekil     14 360
Orust       15 036
Tjörn        15 050

Sotenäs     8 928
Tanum     12 303
Åmål        12 229

Munkedal 10 205
Mellerud     8 892

SUMMA   97 004

Varje förnuftig människa förstår att det kostar att försörja så många under åtskilliga år. Dessutom har vi de som kom tidigare år och som saknar arbete. Vi kan också anta det fylls på med fler kommande år. De måste försörjas med pengar som tas från investeringar och välfärd, så se fram mot ökande köer i vården och högre avgifter. Invandrare går nu före i tandvården i en kommun, meddelades det nyligen.

Tänk om en regering skulle behöva försörja alla i de ovan uppräknade kommunerna? Det skulle betraktas som en nationell katastrof.

Migrationsverket begär ytterligare 48 miljarder för kommande fyra år utöver tidigare anslag. Vi kan befara att behovet ökar än mer. Dessa pengar omfattar inte de större belopp som uppstår inom andra områden som vård, rättsväsendet, språkundervisning och försäkringsbolag. Arbetsförmedlingen har tillkännagivet att deras pengar inte räcker för lagstadgade åtaganden.

Tull och annat gränsskydd är svältfödda med resultat att mängder stöldgods dagligen lämnar landet. En utombordsmotor stjäls varje timme. Bara i Göteborg sker statistiskt mer än en skjutning varje vecka, som resultat av mångkulturen. Rapporter förekommer om missbruk av trygghetssystemen. Nyligen konstrades det att flera invandrare bodde i samma bostad men samtliga fick bostadsbidrag. Bilar brinner numera så ofta att det bara rapporteras i lokalpressen. Sjukdomar och ohyra som TBC och vägglöss som vi varit utan i hundra år, har återkommit och skylls av politiker på svenskars ökade resande.

Statsministern har sagt att vi måste öppna vårta hjärtan, d v s plånboken. Det är bevis på att invandring inte är lönsam, som politiker länge ljugit om. Om det var sant skulle invandrartäta områden blomstra. Istället behöver de ständigt nya stödinsatser. Politiken har möjliggjorts genom styrd nyhetsförmedling av media, som får en halv miljard i statsstöd och journalister som erbjuds fina uppdrag.

När får vi höra Löfven säga att det måste bli slut på att staten lånar för utlänningars behov?
Hur kommer Löfven göra om han hamnar i regeringsställning?
Alla vet redan svaret. Han skulle anse det vara rasistiskt, att inte fortsätta låta Sverige vara världens socialbyrå.

Jan Ivarson

3 tankar på “152. SVERIGE LÅNAR FÖR UTLÄNNINGARS BEHOV

  • Ja man blir påmind om hur illa det är ställt med moder Svea och att ingen ens talar om vad orsaken är, alltså den vansinniga massinvandringen av muslimer och andra icke-europeer.

   • Hej Jan!

    Ja, så är det tyvärr!
    Vi får väl därmed göra vårt bästa att förändra den saken här på Honesty4u och sprida budskapet till övriga i Sverige!
    Hittar du någon artikel, krönika eller intervju du gillar här, så hoppas jag att du sänder en länk från den sidan till alla du känner på ditt e-postkonto, Facebook, Twitter etc.

    Gillar du att skriva, så pröva gärna dina vingar som krönikör och skicka in ditt alster till oss här.
    Vill du själv göra din röst hörd, så gör jag gärna en Skypeintervju med dig inom valfritt ämne. Du får självklart vara anonym, om du vill!
    Man behöver inte på något sätt vara proffs varken på att skriva eller prata i intervjuer här. Vi hjälps åt så blir det bra ändå!

    Välkommen åter och tack för din kommentar här på Honesty4u!

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se
    Skype-adress: lars.agge.agerstig

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.