428. KANINERNA


428. KANINERNA
av Cornelia Dahlberg, 2016-03-09.

Vi sitter där i TV-soffan och avskyr människorna som behandlar kaninerna så bottenlöst vidrigt, så där som vi avskyr boven i filmen.

Den andra kvällsblaskan rapporterar om den här bottenlösa vidrigheten. Vi hatar slavhållarna. Själva är vi ju goda, särskilt om vi är svenskar! Eller?

Så länge det kapitalistiska utsugarsystemet tillåts erövra världen i lavinrullande fart, du vet det där med allt färre som äger det mesta, finansglobaliseringen alla röstar för som går ut på det samma och så länge du, som säkert är ett undantag? lägger din röst på de samma, i detta fall 8-klövern, så vad då? ”The show must go on”.

Jag menar, där i matbutiken med de röda priserna, vem tror att produkten kom till på ett värdigt sätt, innerst inne? Girigheten tar väl över många gånger, eller handlar du eko-maten på närmsta gårdsbutik?

Globalisterna känner oss, vet att de här rapporterna ”egentligen” bara utgör underhållning i TV-soffan. Marknaden vinner ändå terräng. Sorgligt men sant…

Lösning?

Cornelia Dahlberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/427-goteborg-far-ny-stor-hamn/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/429-svenskar-tank-om/

1 tanke på “428. KANINERNA

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.