61. ÄR COVID-VIRUS = MEDVETET BEDRÄGERI?


61. ÄR COVID-VIRUS = MEDVETET BEDRÄGERI?

ÄR COVID-VACCIN = MEDVETET MASSMORD?

av Lars Agerstig, 2021-08-24.


Klicka på spelarpilen så läser jag upp krönikan för dig!

Många studsar nog till över dessa rubriker och tror kanske att krönikören har överdrivit det hela en smula?
Nåväl, låt oss granska fakta som ren omväxling, jämfört med den skedmatning och hjärntvätt som Main Stream Media förser oss med varje dag.

Sanningen censureras
Det finns idag ton av vetenskapliga bevis för, att detta så kallade Covid-19 är tillverkat i ett labb någonstans och inte har ett skvatt att göra med någon naturlig överföring från några fladdermöss, som sägs ha spridit detta virus till en matmarknad i Wuhan.
Studerar man fakta om vad ett virus är och vad det inte är, blir detta övertydligt och på gränsen till löjeväckande!

De som äger Tech-jättarna samt  all media i världen, censurerar varje försök till sakliga diskussioner och vetenskapliga belägg. Detta innebär att sanningsenliga och/eller vetenskapliga artiklar bara ligger kvar en kort stund på exempelvis Facebook, YouTube, Twitter etcetera. Därefter raderas de!

Har du aldrig undrat över varför man inte klarar av en seriös debatt om olika åsikter, istället för att censurera och radera?

Lyckligtvis finns dock fortfarande alternativmedia där exempelvis forum som Bitchute, Brighteon, Rumble etcetera inte går att censurera på samma sätt. Påtryckningar förekommer dock även mot dessa men än så länge kan vi finna vetenskapliga sanningar där samt mer än tillräckliga bevis för att allt detta handlar om ett globalt bedrägeri!
Där kan man bland annat ta del av Event 201, där våra gulliga små världshärskare (förståsigpåare) satt och övade på en fiktiv Coronapandemi redan 2019, alltså några månader innan den skojeripandemi vi nu alla lever i.
Vilken rackarns tillfällighet att exakt samma scenario därefter utspelas i verkligheten runt hela världen.

Pasteurs Germteori eller Béchamps Terrängteori
Studerar man den historiska tillkomsten av ”virus” eller den så kallade Germteorin som Louis Pasteur var pappa till, så framgår det glasklart att Pasteurs antagonist Antoine Béchamp hade rätt, vilket även Pasteur själv under sina sista dagar medgav.
Pasteur medgav även att han förfalskat sina egna forskningsresultat, för att de bättre skulle passa in i hans egna teorier!

Antoine Béchamps Terrängteori går det dock inte att tjäna några miljarder dollar på, så den teorin blev aldrig lika omtalad som Pasteurs Germteori, säkerligen också beroende på att Pasteur hade en mer inflytelserik bekantskapskrets än Béchamp hade.

Pasteurs Germteori bygger ju på att det kryllar av bakterier och virus runt omkring oss människor.
Från början handlade detta endast om bakterier men när elektronmikroskopet uppfanns på 1930-talet, kunde man plötsligt se betydligt mindre partiklar.

Béchamps Terrängteori  visar istället att dessa finns inuti våra kroppar men då bland annat i form av cellers periodiska rengöringsmekanismer för att garantera cellernas funktion.

Vartefter det tillkommer nya kemiska ämnen eller föroreningar som hotar att förgifta våra kroppar, så tillverkar cellerna olika typer av lösningsmedel för att lösgöra gifterna och transportera ut dem ur människokroppen.
Denna lilla bag med lösningsmedel (partikel) är alltså vad forskarna felaktigt har lärt sig att tro, att det är ett smittsamt virus.
Studerar man återigen fakta, bör varje intelligent tänkande individ kunna räkna ut att Béchamps teori var korrekt och Pasteurs felaktig.

De allra flesta läkare och forskare har idag väldigt liten kunskap om Terrängteorin och brottas därför istället med den något kufiska faktakunskapen, att en liten död partikel (virus) inuti cellen plötsligt kan få liv à la Jesus och ”kopiera” sig själv i stort antal, trots att inga sådana förutsättningar finns hos den lilla döda partikeln. Den kan varken äta, skita, andas eller fortplanta sig!
Den lilla döda partikeln är alltså jämförbar med ett litet dött skurpulverkorn från SURF eller annat tvättmedel.

Men folk har ju blivit sjuka och dött av den hemska pandemin?
Nja, det är en sanning som kanske bör ifrågasättas lite!
Sedan det så kallade utbrottet av Covid-19 har märkligt nog våra återkommande säsongsinfluensor helt upphört.
Rackarns underligt sammanträffande igen?
Många har blivit sjuka och även dött av Covid-19…eh, öh…jaha?
Tittar man på världens olika länders statistik över antalet döda vecka för vecka varje år, har det dock inte funnits någon överdödlighet under denna hemska pandemi! Så, hur hemskt har det egentligen varit?
Sanningen är att man dragit ner på personal och även stängt många avdelningar på våra sjukhus, för att medvetet skapa bilden av ett kaos på våra IVA-avdelningar.
Då läkare, precis som jag och de allra flesta har lärt oss genom livet att antibiotika inte fungerar på virus, så har man alltså omedvetet felbehandlat många svårt sjuka.
Många äldre har därmed fått palliativ vård med morfin som ytterligare lamslår lungorna, vilket därmed skapat fruktansvärda scener där folk har avlidit under extrema plågor och sakta kvävts till döds.
Den minnesbilden på näthinnan, lär knappast någon sköterska eller läkare någonsin glömma och därför har det förståeligt fått stort medialt genomslag som något alldeles hemskt!

De äldre som dödades på detta sätt har skapat en liten överdödlighet den månaden men då dessa statistiskt sett kanske normalt skulle ha överlevt en eller ett par månader till och framledes inte längre finns i livet, så skapas istället en statistisk underdödlighet månaden eller månaderna efter.
Summa summarum har det för helåret inte givit någon överdödlighet alls mot andra normala år utan pandemi. Här måste naturligtvis även befolkningsökningen räknas in!
Denna lek med människoliv skapade dock det psykopaterna var ute efter, nämligen en enorm rädsla hos folk och en medial belysning av något som var hemskare än vad någon tidigare hade sett.

Restriktioner, tester och lockdowns
Sammantaget skapade denna kolossala rädsla ett krav på våra  beslutsfattare att vidtaga extrema åtgärder.
Självklart använde dessa psykopatiska globalister manuset från ”Event 201” igen, för att leda in våra ministrar och andra världsledare på ”rätt” tankebanor.

1. Vi måste skydda de äldre!
2. Vi måste minska smittspridningen med ansiktsmasker och begränsa antalet personer på olika platser!
Hmm…på Systembolaget och på jättelika köpcenter har dock
Covid-19 tydligen lovat att inte smitta så mycket! 😊
Små butiker och restauranger tvingades dock att stänga, då antalet kunder tvångsbegränsades.
3. Vi måste testa alla med PCR-tester!
4. För säkerhets skull kör vi en lockdown och stänger hela länder, så att ingen kan resa in och ut eller ens inom olika delar av landet.

Vi granskar detta lite!

1. Skydda de äldre
Jo pyttsan, vi såg ju hur det gick. Palliativ vård och saknaden av barn och barnbarn gjorde de äldres sista dagar outhärdliga för många.

2. Minskning av smittspridning
Ansiktsmasker måste väl rimligtvis vara det största hånet mot mänsklig intelligens någonsin?
Tror man att man med en ansiktsmask med glipor så stora att man kan stoppa ner ett helt finger mellan näsa och kind, kan stoppa ett så kallat virus som du måste ha ett elektronmikroskop för att ens kunna se, så är man nog riktigt ordentligt korkad eller helt enkelt avlönad av globalisterna för att komma med den åsikten i olika diskussioner.
De krakar som inte kan räkna ut alldeles själva att man inte kan fånga mygg med ett Gunnebostängsel, är det faktiskt synd om.
Där kan man tala om underintelligens!

3. PCR-tester
Alla måste testas med ett test som egentligen bara visar falska resultat. Skälet är ju att PCR-testet inte ens kan användas för att utröna om någon är smittad eller sjuk.
Uppfinnaren och Nobelpristagaren för PCR-testet, Kary Mullis, har ju själv sagt detta i en video som naturligtvis censurerats men som finns bevarad på de ovannämnda forum dit censuren ännu inte når.

4. Lockdown
Lockdown är det sista verktyget i globalisternas verktygslåda.
Spärra in folk tillräckligt länge, så gör de sedan i stort sett vad som helst för att slippa vara inlåsta.
Många ställer sig till och med frivilligt i kö för att ta ett experimentellt kanske livsfarligt vaccin, i tron om att de sedan ska kunna leva i frihet och kunna resa och hälsa på sina vänner.
Döda eller personer som blivit handikappade för livet, reser dock ingenstans och kan nog inte känna någon frihet heller!

SUMMERING AV COVID-19
En relativt liten skara psykopater har alltså via ”Event 201” snickrat ihop detta globala skojeri med ett påhittat virus som de kallar Covid-19.
Det handlar således om ett medvetet globalt planerat bedrägeri!


Hur är det med vaccinerna då?
Vaccinerna är den riktigt stora inkomstkällan för dessa psykopatiska globalistkräk som helt skiter i din hälsa och ditt liv.
Samtliga Covid-vacciner mig veterligen, innehåller stora doser av Grafen oxid.
Grafen oxid är ett mycket potent gift som ser till att främst förstöra funktionen hos dina röda blodkroppar i blodet.
Dessa klumpar ihop sig med Grafen oxid.

De röda blodkropparnas viktigaste funktion är att syresätta alla våra celler och organ i kroppen men även att transportera ut koldioxid. Utan syre dör celler och organ eller gör att organet inte fungerar som det ska. Grafen oxid kväver alltså dina celler.
Självklart vet vaccintillverkare detta, så uppenbarligen gör de detta medvetet.
Detta hänger i övrigt ihop med både PCR-tester och ansiktsmasker som också innehåller Grafen oxid.
Alla bäckar små…som ordspråket säger!
Det handlar egentligen bara om hur lång tid det tar att ta död på dig?

Covid-19 med detta så kallade mRNA-vaccin är inte alls något nytt, som media och diverse psykopater vill få oss att tro.
Tvärtom gjordes försök på möss och apor redan på 1990-talet med denna mRNA-teknik. Samtliga försöksdjur dog!
Översätter vi tidsramen för dessa djurförsök på människor så skulle det i sådana fall innebära, att människor som tagit detta vaccin har cirka 3 år kvar av sina liv efter vaccinationsdagen.
Vi får väl nu bara hoppas att det inte blir så!


Läkemedel- och vaccinskador
I de allra flesta länder finns det myndigheter som registrerar antalet anmälda skador och dödsfall från läkemedel samt vacciner.
I Sverige har Läkemedelsverket hand om ett sådant register och i USA kallas motsvarande register för VAERS.
Som alla kan förstå registreras bara en liten bråkdel av alla verkliga fall.
Personer som dött brukar exempelvis av naturliga skäl inte anmäla att de dött av ett vaccin, eller hur?
De nära och kära har nog med bekymmer ändå och vet kanske inte ens att deras kära avlidne hade tagit ett vaccin.
Sjukvården har inte heller någon ordentlig koll på detta och man sätter kanske inte ens dödsögonblicket i samband med en vaccinering som gjordes för en månad sedan.

Alldeles oerhört högt räknat kanske man kan säga, att 10 % av alla riktiga dödsfall som kopplas till vaccinationer, räknas i statistiken.
Detta innebär således att om det rapporterats in 6 000 döda där vacciner har varit kopplade till personernas död, så är verklighetens tal cirka 60 000 dödade av vaccin!
Den verkliga summan är dock med mycket stor sannolikhet betydligt högre!

Hur vet vi om ett vaccin är dödsorsaken?
Det är egentligen mycket enkelt! Man jämför historiskt med andra vaccinationer bakåt i tiden. Har ett nytt vaccin plötsligt skapat ett förhöjt antal döda eller skadade, så vet man alltså med nästan 100 % sannolikhet att det var det nya vaccinet som inte var så bra, under förutsättning att övriga faktorer var likvärdiga!
När det gäller Covid-19-vaccinerna, har dessa redan givit dubbelt så många döda som alla olika vacciner sammanlagt under de senaste 25 åren!
Man fortsätter glatt att vaccinera ändå! Det säger väl allt!

Man kan däremot inte göra samma beräkning när det gäller hur många som har dött AV eller MED Covid-19, eftersom en kolossal majoritet av de avlidna var mycket gamla samt redan hade multipla livshotande sjukdomar.
Här har dock läkare blivit instruerade att skriva i kolumnen för
Covid-19, om patienten enligt det helt meningslösa PCR-testet visat positivt.
Det säger en hel del om många läkares låga kunskap och/eller obefintliga civilkurage och rättspatos.
Vissa har hamnat i kolumnen för Covid-19, trots att de dött i en trafikolycka!

Inget Covid-19-virus i världen har blivit isolerat
Det har nu gjorts många förfrågningar hos myndigheter i olika länder om någon har isolerat Covid-19 på ett vetenskapligt korrekt sätt.
Ingen myndighet som hittills har svarat har hittat något vetenskapligt dokument på en isolering av Covid-19.
Skälet är enkelt! Det beror helt enkelt på att det inte existerar något Covid-19-virus! Allt är bara ett kolossalt globalt bedrägeri!
Jag läste nyligen om någon krake som med en dåres envishet påstod att Covid-19 visst hade isolerats. Detta mentala kalhygge visste dock inte ens vad en vetenskaplig isolering innebär!
Kanske var dennes hjärna isolerad från resten av världens kunskap, vem vet?

Är massmord tillåtet?
Om någon går runt med ett maskingevär och medvetet mördar många människor eller om någon galning med kniv går runt och mördar folk, så kallas det massmord och leder till livslånga fängelsestraff och i en del länder till dödsstraff.

Om du medvetet har medverkat till att kanske miljontals människor kommer att dö inom en relativt kort tid och där åtskilliga tusen redan har dött, så verkar inga straff utdömas?
Är det någon skillnad på om du dör av mördare med en kniv eller av en vaccininjektion, där det medvetna syftet vid bägge tillfällena har varit att ta livet av dig?
Om jag fick råda, så kan ni säkert föreställa er vad jag skulle utdöma för straff!
Jag vet inte varför orden långsamt och plågsamt hela tiden poppar upp i min skalle?

SUMMERING AV VACCINERING
Att lura folk att vaccinera sig mot Covid-19, är inget annat än ett medvetet massmord!

Tack för att du orkat läsa eller lyssna igenom denna långa krönika.
Kommentera gärna i kommentarsfältet nedan eller betygsätt krönikan genom att klicka på de gula stjärnorna högst upp. Dela gärna en länk hit till alla dina vänner eller till alla Facebookgrupper.

Var även med lördagar kl.12:00 i DIN ÅSIKT på Facebook. OBS! Tiden är ändrad till kl.11 när vi har vintertid!
Sök mitt namn på Facebook eller bli medlem i min Fb-grupp https://www.facebook.com/groups/824710497595077/ och skriv ett chattmeddelande,
så skickar jag dig länken direkt in till min studio. Jag tar in så många ÅSIKTER som möjligt varje lördag. Stå upp och säg DIN ÅSIKT
!

DIN ÅSIKT


/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: 60. ÖVERTRO PÅ MEDIELÖGNER ELLER OFÖRMÅGA TILL LOGIK?

Nästa krönika: 62. MEDVERKAR DU PASSIVT TILL MASSMORD?

14 tankar på “61. ÄR COVID-VIRUS = MEDVETET BEDRÄGERI?

  1. Suoerbra samnanfattning av VAD som sker.
    Det är ju, helt klart och tydligt, ett massmord utan dess like som nu sker och INGEN stoppar det MEN tillsammans blir vi starkare ✊ OCH vi kan följa denna Quinnas goda råd OM vi förstår VAD hon säger att de gjorde för att stoppa andra världskrigets elände (som de nu kopierat av via Tysklands dåvarande diktator och fört ut i global storlek):
    https://rumble.com/vq6e3h-moderna-patent-uncovers-horror-nanocensor-contained-in-bioweapon.html

    • Hej Neuropedagogen!

      Jag håller med fullständigt även om jag är lite orolig för, att den hjärntvätt som befolkningen har blivit utsatt för har lett till en närmast förlamande apati.
      Hur vi ska få massorna att förstå, att vi inte kan stoppa detta globala bedrägeri bara genom att knyta näven i byxfickan? Det känns som den största utmaningen.
      Trots ett relativt snabbt uppvaknande och därmed medvetande om bedrägeriet, så händer inte så mycket mer än så!
      Vi måste på alla tänkbara sätt sätta ner foten och säga NEJ till alla former av dessa diktaturfasoner.

      Samtliga inblandade, politiker, advokater, läkare, forskare, journalister etcetera måste varje dag bli påminda om att de medverkar till massmord!
      Detta kan göras via telefonsamtal, e-post eller möten i vardagen.
      Deras vardag måste bli obehaglig och jobbig på alla sätt, oavsett om det bara handlar om att gå ner till lokalbutiken och handla mjölk eller att byta däck på bilen.
      Lyckas vi inte med detta inom ett halvår, är nog dessvärre loppet kört. Jag hoppas att jag har fel.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

    • Tack Jussi!
      Roligt att du gillade min krönika!
      Under varje text i krönikorna, så finns en länk att klicka på till föregående eller till nästa krönika.
      Nr.60 hör liksom ihop med krönika nr.61, som du just kommenterade.
      Läs/LYSSNA gärna på den också och kommentera och dela alla krönikor du gillar på min webbsida, oavsett vem som skrivit krönikan.
      Under det stora fotot finns ”knappar” att klicka på, där knappens namn talar om vad som finns just under den knappen.
      Välkommen åter och sprid gärna våra budskap, om du finner något som är bra.
      Är det något du ogillar, så berätta det för mig!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Mycket bra analys om plandemin det största bedrägeriet genom tiderna som jag upplever det. Tragiskt att människor inte klarar utav att tänka i egen regi🤔Hade folk gjort det hade psykopat familjen aldrig kunnat genomföra sitt livsfarliga experiment. Själv har jag alltid varit vaken, och aldrig trott på myndigheter och de styrande.Det blir ett tragiskt uppvaknande för människor när det uppdagas om att dom är grundlurade. Tack för din väckarklocka hopoas från hjärtat folk lyssnar och tar till sig/Rozsi

      • Du glömde en viktig sak, orsaken till hela bedrägeriet!
        Jag vet, men skulle önska att det framkom! Eller har jag missat det?
        Annars en utmärkt krönika som stämmer in med mina egna tanker!

        • Hej Kerstin!
          Du har alldeles rätt i att orsaken till bedrägeriet inte finns med i krönikan.
          Tanken var att föregående krönika nr.60, denna nr.61 och nästkommande skulle bli en triologi som helt täcker alla aspekter om detta globala bedrägeri.
          I nästkommande krönika är tanken att jag ska belysa orsakerna till detta bedrägeri.
          Det finns många medvetet utlagda villospår som är till för att förhindra utsikten till insikt om allt detta men jag kan säga redan nu att detta handlar inte ett skvatt om att reducera jordens befolkning till 500 miljoner människor och annan smörja som prånglas ut.
          Det korta svaret är att allt endast handlar om kolossala pengar och ett modernt sätt att förslava dig, alltså total diktatur!
          Jag har utvecklat mitt svar lite i min kommentar till ”Dan” nedan i kommentarsfältet.

          Vi får se när jag orkar krafsa ihop den tredje krönikan i denna triologi om detta gigantiska bedrägeri mot jordens befolkning.

          Tack för din kommentar här på Honesty4u och jag hoppas att du kommer att medverka i DIN ÅSIKT på Facebook alla lördagar kl.12:00.
          Vi MÅSTE just börja ställa oss rakryggade och säga STOPP FÖR HELVETE och det kan du göra i DIN ÅSIKT, inom det ämne du väljer!
          Jag har nu lagt in en färgglad bild om hur DIN ÅSIKT fungerar längst ner i krönikan.

          /Lars Agerstig
          honesty4u@hotmail.se

    • Hej Lars jag har delat detta till alla mina vänner.👍😄
      Har du delat detta till samtliga olika grupper ???
      I så fall vore detta bra att sprida ut det till dom.👍

    • Skulle gärna vilja att du utvecklar motivet till detta bedrägeri. Tjäna pengar, decimera väldsbefolkningen eller vad? Jag är själv väldigt skeptisk till alltihop men i princip alla länder och myndigheter ställer sig ju bakom det hela.
      Utveckla gärna.
      Dan

      • Hej Dan!
        En mycket bra och synnerligen relevant fråga!
        Jag kan naturligtvis inte bergsäkert säga att jag vet svaret på din fråga.
        Det jag dock kan säga, är att jag lagt tusentals timmar på att studera allt vad jag hittat om detta globala bedrägeri.
        Jag har därför självklart en teori, som jag skulle bli förvånad över om den inte stämmer hyfsat med facit om ett par år.

        Till skillnad mot många andra, tror jag inte alls på att det handlar om att decimera världsbefolkningen med 90 %, som många skriver om.
        Skälet är att det är psykopatiska globalister som helt regisserar och styr denna teaterföreställning.
        Alla globalister har en sak gemensamt! De vill vara bäst inom sitt område och framförallt rikast!
        Antalet gröna dollarsedlar kan alltså sägas vara den stora drivkraften.

        En globalist tjänar sina pengar både på egna företag (bulvanägda) samt enorma aktieinnehav i andras bolag.
        Om världens befolkning decimeras kraftigt, så minskar ju både produktionen och försäljningen i dessa företag.
        Det bör därmed knappast ligga i en globalists intresse!

        Man kan dock inte utesluta att dessa psykopater har en annan uppfattning om mycket gamla människor, som inte längre är produktiva.
        Även om dessa äldre också passivt medverkar till ökade varor och tjänster i vårdsektorn, så medför de även en stor samhällskostnad.
        Därmed kan det uppenbarligen ligga i en globalists intresse att decimera antalet äldre personer.

        Nästa steg i penningkedjan är att se till att få full kontroll över befolkningen, alltså total diktatur!
        Därmed kan dessa gullgubbar se till att du jobbar fler timmar till en betydligt lägre timpenning!
        Det innebär att kostnaden för varje tillverkad produkt eller tjänst sjunker, samtidigt som inkomsterna totalt ökar.
        Det tror jag är grundsyftet med alltihop!

        För att åstadkomma denna förändring, så krävs det att folk är livrädda (för exempelvis Covid-19) och hålls instängda på en relativt liten yta. Massor av restriktioner införs och det innebär dryga böter och/eller fängelse för de som bryter mot restriktionerna.
        När du inte längre ”får” besöka dina vänner något kvarter bort och har levt så en tid, går du sedan med på vad som helst för att dessa restriktioner ska hävas.

        – Okay, istället för 8 timmars jobb blir det nu 10 timmars arbetsdag och istället för 30 000 kr i lön blir det nu bara 25 000 och två veckors semester.
        Ungefär något i den stilen, gissar jag.

        Varför går ländernas ledare med på allt detta?
        Här kommer mitt svar kanske att låta som en spännande Hollywoodfilm.
        Jag tror helt enkelt att statsministrar och presidenter inte har något val!
        Det handlar definitivt inte om mutor. Det är alldeles för dyrt och framförallt osäkert!
        Det handlar om hot som ingen kan gå emot!

        – Du vill väl att din lilla söta dotter ska vara lika frisk och söt imorgon?

        För att du riktigt ska förstå allvaret i detta hot, så kanske någon påtalar i samband med hotet,
        – hur kommer det sig att din lilla hund som du släppte ut på tomten för att kissa, nu plötsligt linkar på tre ben?

        En dylik kommentar blir nog tillräckligt tydlig för dig när du ser hunden linka in.
        Du förstår nu att du kommer att lyda alla order framledes.
        I instruktionen ingår naturligtvis även, att om du yppar detta hot till någon, så exekveras hotet omedelbart!

        Då du är högste chefen, så delegerar du ut arbetsuppgifterna neråt i hierarkin och de som inte gör ett bra jobb får sparken eller flyttas till en mindre attraktiv och oviktig tjänst.
        Det krävs alltså inte speciellt många samhällstoppar som behöver ”påverkas” med liknande hot för att få snöbollen att börja rulla!
        Se bara på det helgalna Sverige, där olika brottslingar och våldtäktsmän belönas för sina brott istället för att bestraffas!
        Detta är knappast beroende på att folk i ledarpositioner blivit helt galna i huvudet!
        De har inget val!

        Jag har tidigare i livet haft det tvivelaktiga nöjet att samspråka med sådana som exekverar dylika hot, så det är egentligen därifrån denna insikt kommer.

        Detta är alltså min personliga analys som självklart kan vara fel!

        Tack för din kloka fråga!

        /Lars Agerstig
        honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.