29. POLITIKERNA STYRS AV MASSMEDIA OCH KAPITALET


29. POLITIKERNA STYRS AV MASSMEDIA OCH KAPITALET
av Arne Holmström, 2013-09-14.

Som bekant har ett folk olika politiska ideal och så har det nog alltid varit, som är till förfång att folket inte kan bli enat om att sträva efter samma mål, en ljus framtid för alla.

Människans medfödda egoism och avundsjuka som vi gärna förnekar, säger, att det där gäller inte för just mig! Därefter försöker kanske denne att bli politiker med oftast inbillade fina ideal, som alla måtte anamma. Det finns inte något ideal att samlas runt, istället finns alltid belackarna som kommer med sitt giriga habegär och sätter käppar i hjulet. Det är det som Kapitalet är en garant för!

Säg den person som söker sig till politiken som inte  får sina ideal grusade relativt omgående. För det valda partiet har alla riktkäppar klara, med eller utan gängse ideologi att verkställa som partier i vissa fall tror blint på, om de t.ex har den Marxistiska ideologin som lära.

Om vi försöker skärskåda hur en bra politiker enligt folkmun fungerar i praktiken, säger han exakt de ord som folk vill höra. Sedan är det en annan sak om han i praktiken gör folket till viljes? Det vill säga det han inte kan, eftersom Kapitalet bestämmer.

Olof Palme var folkkär för många, även utanför hans eget led som Socialdemokrat och det berodde nog mest på att han var född till talare. Ytterst få kunde föra en sådan retorik, så att de politiska motståndarna baxnade och inte kunde komma med relevanta svar, utan att det förblev ett osakligt svammel.

I dagens politik så dominerar just det osakliga svamlet och strider mot den egentliga sanningen vad som försiggår i landet. Det är vad våra folkvalda helst vill sopa under mattan, och det är exakt vad som också händer. Aldrig någonsin har det bollats med så mycket lögner som nu, för att skyla över det politiska misslyckandet. Praktiskt taget gäller det för samtliga partier!

Vi försöker framhålla Sverigedemokraterna som politiskt oförvitliga. Men tyvärr, egna medlemmar har en del paragrafer att erinra emot, som de helst vill få en ändring på och det tycks vara omöjligt? Det är dock ändå nödvändigt, om partiet ska kunna växa ikapp de största partierna.

Sällan eller aldrig har väl ett politiskt parti blivit så påhoppat med politiska lögner,  som just Sverigedemokraterna. Vi frågar oss varför, vi som sympatiserar med detta parti? Ska man vara ärlig så måste Sverigedemokraterna koncentrera sig på, kravet att få stopp på massinvandringen!

Men den frågan är tydligen inte så viktig längre och då smyger tanken på en, aha, nu börjar partiets riksdagsledamöter få den vanliga sjukan, att få sitta kvar i maktens boning? Då vill man inte stöta sig med det övriga etablissemanget i och utanför Riksdagen, exempelvis i form av massmedia och Kapitalet som har ett enormt inflytande på våra folkvalda!

Glöm inte den lobbyverksamhet som ständigt pågår av de rika och besuttna, som varken förbättrar politikernas eller väljarnas krav om ett bättre samhälle. Därmed kan vi nu även tänka oss, att den tänkta mannen eller kvinnan med sina ”fina ideal” också deltar i den smutskastning som sker mot Sverigedemokraterna, bara för att den allmänna masspsykosen bland politikerna även har drabbat dem.

Så tala om, att även Sverigedemokraterna har fallit ur bilden! Glöm det vi vill föreställa oss, om att de minsann kommer att ge svar på tal på våra vägnar. Att de som enda parti  kommer att verka för svenska folkets bästa. Tyvärr kanske det inte är lika giltigt längre?

Politik är just ett masspsykotiskt tillstånd både hos väljarna och våra folkvalda politiker och detta blir mest synbart under ett valår! Tro mig när jag säger, att vi borde bli våra egna ledare, i vetskapen om att våra folkvalda sviker väljarna, antingen de vill det, eller inte!
Men så är det tyvärr och just därför, så måste vi väljare behålla vår personliga makt och inte skänka bort den så lättvindigt. Det gör vi idag genom att ge bort makten till politiker som inte kan verka för folkets bästa, av tidigare nämnda orsak. Massmedia och Kapitalet får alltid det sista ordet.

Vi har för dåliga politiker överlag! Inte ens kommunisterna har lyckats i sitt uppsåt att sätta kapitalets herrar på plats. Hur kan någon då tro att något politiskt parti skulle mäkta med denna uppgift?

Nej, för maktens herrar är vi bara vanliga dödliga som grupperar oss främst på alla arbetsplatser och markerar att vi inte längre vill vara enbart löneslavar, utan att också få dela på vinsten. Den vinst som företagarna stoppar i egen ficka, eller de större diton, som delar ut vinsten till kupongklipparna på Börsen. Det vill säga så kallad arbetsfri inkomst på din bekostnad!

Men det här finns det motstånd emot, med påståenden om att, utan Börsen så skulle många företag gå i konkurs. I själva verket är det dock företaget utan löneslavar, som då i verkligheten går i konkurs. Denna makt äger vi tillsammans och då ska vi också utnyttja den!

Fackföreningarna är ett självändamål för fackpamparna och dem kan vi vara förutan. Vi kan själva förhandla om våra anställningsvillkor om modet finns och detta kan endast frambringas i vetskapen om, att du kan bli din egen ledare.
Varför ska vi tillåta att andra människor ska styra över våra liv? Inte ens liberalerna har kommit på detta faktum, varför då inte bli sin egen ledare?

Säkerligen går det att utbilda folk till att bli sin egen ledare, främst gällande för de som bockar och bugar och står med mössan i handen inför överhögheten, det vill säga den överhöghet som skor sig på din bekostnad.

Får vi ett samhälle där varje individ är att räkna med, så får vi ett idealsamhälle med respekt och beundran för varandra. Detta är just själva kärnpunkten för att bli sin egen ledare. Det ger en fredlig värld och får slut på alla krig.

Arne Holmström

//

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.