4. Intervju med Tomas Gidlöf. ”Fallet Axel”.


4. ”Fallet Axel”. Tomas Gidlöf, pappan som inte fick vara far och det lilla barnet som aldrig fick någon pappa! Mars 14, 2013.


Redaktionens anmodan: OBS! Gillar du denna intervju eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera intervjun nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Det går även att visa ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Föregående intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/3.intervju-med-anders-politiskt-kaos/

Nästa intervju: https://honesty4u.wordpress.com/your-voice/5-intervju-med-anders-svenskarnas-oformaga/

6 tankar på “4. Intervju med Tomas Gidlöf. ”Fallet Axel”.

  1. Ang intervjun med Tomas Gidlöf; har ni varit i kontakt med barnets mor och hört hennes version? Det vore kanske lämpligt

    • Hej Jonas!

      Om du har lyssnat på intervjun, handlar den inte överhuvudtaget om barnets mor utan om hur myndigheterna har skött sig i ärendet.
      Man kan alltså i en dylik konflikt ha åsikter om både barnets far och mor och det är naturligtvis lätt att bli färgad eller manipulerad av någon av dem.
      Det är just därför det är så viktigt att våra rättsvårdande myndigheter inte bryr sig om vem som har vackrast leende eller snyggast slips.

      Att det rättsliga handläggandet i detta ärende är minst sagt bedrövligt handlagt, råder det knappast något tvivel om och det var därför intervjun gjordes.

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  2. Lider med denna man. Har själv varit med om något liknande men omvänt. Mina barn var dock större. Man slutar aldrig kämpa för sina barn. Jag har en jättebra relation till mina barn i dag och önskar av hela mitt hjärta att du också får det❤️🙏🏻

  3. Återigen ett fall som stärker tesen att det pågår en förfärlig rättsröta i Sverige hos våra myndigheter och inte minst i våra domstolar.
    Nämndemännen bör inte vara politiker. Just detta, att politiker sitter som nämndemän så utmäts många felaktiga domar som är vanligare än man vill tro.
    Det här skulle tas upp av politiska partier utanför riksdagen, för de sittande partierna lär inte vilja befatta sig med den här frågan! Alltså att få igång en folkopinion om att politiker ska inte få vara Nämndemän och inte minst när det gäller faderskapsmål som i det här fallet!

    • Hej Andry!

      Alldeles riktigt!
      Jag anser dessutom att den folkopinion som måste bildas skall se till att de nämndemän
      och domare som inte följer svensk lag, bör straffas betydligt hårdare än de som befinner
      sig utanför det juridiska systemet. Det tycks vara enda sättet att bli av med denna rättsröta!
      Kan vi inte ens lita på att jurister, nämndemän och domare klarar av att hålla sig inom lagens
      råmärken, ja vilka ska vi då lita på?
      In och skaka galler ett tag bara, så lär de sig läxan fort!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.