23. SVERIGE BORTOM LAGEN AV MORAL OCH ETIK.


23. SVERIGE BORTOM LAGEN AV MORAL OCH ETIK
av Arne Holmström, 2013-08-12.

Svensk kvalitet har varit ett signum för svenska export av produkter och vi har haft en befolkning som satt en ära i att inte fuska och inte accepterat sekunda varor och tjänster, fysiskt som psykiskt.

Sverige av idag har spårat ur fullständigt, det är fult att vara svensk och det här påverkar samhällets moral så till den milda grad att barnens uppfostran är hårt drabbad av samhällets kollektivism, det vi kallar för daghemsbarn som politikerna har bytt namn på, för att nu kallas Förskola.

Det föräldrar i det stora hela skötte med den äran förr i världen, att själva garantera sina barns uppfostran efter bästa förmåga, som idag är ytterst få barn förunnat, just detta har nu istället sänkt svenska folkets moral! Och dess påföljd är bevisligen garanterad, att den dåliga moralen varar livet ut för de som är 55 år och yngre idag om vi inte kan stoppa denna långa trend, att vi inte får bestämma över våra barns rättighet att få bli fostrade av sina biologiska föräldrar.

Ett visst belägg finns att den dåliga moralen är framträdande när vi lyssnar på våra folkvalda politiker. Dessa som domineras av folk under 35 år, politiker som inte vet vad en gedigen uppfostran har för betydelse för ett stabilt samhälle att trivas i, utan att någon behöver känna skamkänslor över att vara svensk!

Nästan ingen reagerar över att våra barn far ytterst illa och att deras självförtroende är nästan lika med noll. Därutav så växer de inte upp med ett förtroende för sina medmänniskor, utan alla i deras ögon är mer eller mindre värdelösa. Och det här märks på våra folkvalda politiker som inte visar det minsta förtroende för svenska folket, för vi är ju ”barbariska och rasister”! Det har vår Statsminister nästan som ett valspråk, men så är han ju inte heller etniskt svensk.

Här är  det största beviset på att svensk moral är att svärta ner sin egen befolkning och att detta toppstyrs av politiker och journalister!

Att vara etnisk svensk är något förfärligt att hävda, som om inte nazistspöket vore nog som har haft en egen plats i vår överhöghets hjärnor sedan andra världskriget. Med detta ältande om nazism, så har man satt det i system, att den som står upp för sitt land och svenska folk, blir obönhörligt stämplad som nazist! Kopplingen är  tydligen att Nationalstaten alltid är nazistisk?

Och vad är inte bättre än att degradera svenska folket genom anklagelsen om att vara främlingsfientliga och rasister. Detta djävulusiska påfund har gjort var och varannan svensk samhällsfrånvänd. Med tanke på att vår avkomma, som utan självförtroende gärna dras till just samhällsfrånvända organisationer i tron att de får vara någon, så blir det djävulusiska påfundet därmed fulländat!

Våra folkvalda politiker, bortsett Sd ett av de åtta riksdagspartierna, som är fullt övertygade om, att fanns inte de som politiker så skulle Sverige över en natt bli ett nazistland. Nu ska vi istället finna oss i ett system som är ännu värre än nazism som bekant! Och därför bedriver de sju partierna en ständig kampanj mot det etniska svenska folket med hjälp i det stora hela av vår journalistkår, att misstänkliggöra oss svenskar som rasister och gärna med koppling att vara nazister, trots att vi svenska folk tillhör den yttersta minoriteten som kan tänkas ha en rasistisk läggning och än mindre åberopa nazism.

Moral och etik var det frågan om, och när ska vi svenska folk vakna upp ifrån vår Törnrosasömn och inse det politiska läget i landet, hur vi svenskar ständigt blir hånade och föraktade av dem som ska vara svenska folkets företrädare.

Sanningen är den, att politikerna har valt ut de övriga folkslagen i vår värld som föredömen för oss svenskar.

Vi ska lära oss av dem vad riktig kultur handlar om, eftersom Sverige har alltid varit ett barbariskt rike, absolut, för detta har vår Statsminister sagt, förvisso riktat i första hand mot Europas hot till undergång som heter Islam i den islamistiska Moskén på Södermalm i Stockholm.

Islamister som är här för att ta över vår Europeiska västvärld, med det så kallade ”det heliga kriget” som startade i början av 1980 talet och som då utlystes av USA:s bundsförvanter Saudiarabien.

Den dagen då svenska folket kräver lag och moral, först då kan vi hävda vår etniska rättighet igen, att få vara svenskar som vi en gång fick vara, innan det multietniska raseriet drabbade oss!

Arne Holmström vid pennan.

4 thoughts on “23. SVERIGE BORTOM LAGEN AV MORAL OCH ETIK.

 1. Tänkvärda ord.

  En aktör som fallit bort som moralisk stöttepelare är Svenska Kyrkan och i hög grad även frikyrkorna.

  Svenska Kyrkan gör nog en del gott ännu, men den ägnar sig allt mer åt politisk populism och har överlåtit andliga och moraliska frågor till andra religioner.

  För att bekosta sin stora överbyggnad med biskopar får Kyrkan sälja ut allt mer av sina världsliga tillgångar.
  Fråga är om vi fortfarande behöver tretton stift.

  Kyrkorna har lämnat ett moraliskt tomrum efter sig.

  • Ja Jan, jag tror du har rätt!
   Jag personligen är väldigt långt ifrån att vara en religiös eller ens en troende man, men likväl är jag ju uppfostrad med kristna värderingar, vilket jag i mycket stor grad värdesätter.
   Man kan alltså värdesätta en kristen moraluppfattning, utan att själv tro på Gud.
   Precis som Arne Holmström så riktigt påpekar i sin krönika, så är det just avsaknaden av dessa grundläggande värderingar som gör ungdomar vilsna och osäkra på sig själva.
   Kyrkan har därmed som du säger lämnat ett moraliskt tomrum efter sig, som nu istället tycks fyllas av en religion som leder oss tillbaka till 600-talet. Utvecklingen för Islam som religion tycks ha stannat där!

   /Lasse Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • Att kyrka och stat har skilt sig märks det mycket lite utav.
   Jag förstår inte varför riksdagspartier ska ha representantskap i något som skulle lika gärna kunde vara i Pingstkyrkan vad är skillnaden eller varför inte löpa linan ut i Islam så är lyckan fullkomlig av politiskt dårskap.

 2. Usch å fy så rätt du har!

  Att uppfostra sina egna barn och ge dem självförtroende är tydligen
  fult i PK-samhället. Att ge barnen svenska värderingar trycks raskt
  ner med en ordentlig rasiststämpel, eller orerande om att man är
  främlingsfientlig.

  Tack för ditt klargörande Arne!

  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.