138. UNGDOMAR HAR DRIVIT VÅRT LAND TILL VANVÅRD!


138. UNGDOMAR HAR DRIVIT VÅRT LAND TILL VANVÅRD!
av Arne Holmström, 2014-07-04.

Vi lite äldre personer minns ju hur det var på 80-talet, då de gamla stötarna till politiker klagade över att ungdomar saknades i våra partier. Samtidigt gnällde ungdomarna över att de gamla stötarna inte brydde sig om ungdomarna. Här startade det, att unga människor sökte sig till partierna och de blev fler och fler, så i ungdomsförbunden blev det trångt!
Ungdomarna väckte en stark kritik mot moderpartierna och i samband med detta så krävde de styrelseposter. Dessa ungdomar fick mer eller mindre övertaget på de gamla stötarna till politiker och på den vägen är det! Det är ungtupparna i partierna som dikterar partiernas villkorslösa politik, utan vett och mening!

Alla här vid lag vet eller bör känna till, att politiskt oerfarna ungdomar försöker ta hand om all makt i Sverige. Ungefärlig snittålder på medlemmarna i de två kommunistiska partierna Miljöpartiet och Vänsterpartiet, är 23 år.
Dessa två partier samt Socialdemokraterna, stöds givetvis av den autonoma vänstern. Det här stinker lång väg, att likt forna Sovjet hålla sig med EXPO som ett slags KGB. Tillika tillkommer AFA, den autonoma styrkan som handgripligen försöker stoppa Sverigedemokraterna och andra svenskvänliga partier.

De tre partierna och även den borgerliga alliansen, håller sig med AFA och EXPO som bundsförvanter. I mitt tycke och smak är dessa två kriminella organisationer!
Det är valår och då mobiliserar 7-klövern alla sina styrkor, där även Svenska Kyrkan deltar och självfallet EXPO, AFA samt mindre kända antisvenska organisationer. Gemensamt jobbar de på att skrämma upp väljarna från att rösta svenskt. Enligt 7-klöverns förmenande, så måste svenskvänliga politiska partier innehålla extremister, nazister, rasister och främlingsfientliga!

Ska vi tro på det här, att svenskvänliga partier är ute efter att sabotera för svenska folket? Skulle du rösta på ett parti som försämrar dina levnadsvillkor? Istället röstar du faktiskt just på rasister när du röstar på 7-klövern, eftersom dessa bara öser alla fördelar på det massinvandrade folket! Det är exakt vad
7-klövern sysslar med?

Nu måste vi börja att tänka till ordentligt! 7-klövern föraktar svenska folket, där till och med vår egen Statsminister Fredrik Reinfeldt har påstått, att Sverige alltid har varit ett barbariskt land! Det här berättade han för sina bundsförvanter muslimerna i Moskén på Södermalm!
I sak så skulle alltså svenska folket vara barbarer! Personligen har jag inte den läggningen. Dessutom är det mycket svårt att förstå, varför omvärlden klassade Sverige som det mest civiliserade landet i världen i början av 1980-talet? Idag ligger vi på 25:e plats, enligt en FN rapport. Trots det, har vi inte ens blivit några barbarer.

Om nu svenskvänliga partier är så hemska som etablissemanget påstår, hur har då till exempel Sverigedemokraterna (Sd) tillåtits att komma in i riksdagen? Enligt 7-klövern och massmedia, så är Sd ett rasistiskt parti. Frågan måste ställas, skulle du rösta på ett rasistiskt parti? Självklart inte, och än mindre skulle cirka 3000 kristna Assyrier rösta på Sverigedemokraterna, vilket de gjorde i förra valet.

Ärligt talat, så anser jag att de värsta rasisterna befinner sig i 7-klöverns anhang. De slår mot svenska folket och även mot mindre begåvade personer inom etablissemanget och dess kulturelit! 7-klövern vägrar att se svenska folket som ett folkslag!
Tydligen ska vi se oss själva som inkräktare i deras land. De har ockuperat Sverige med invandrarnas hjälp och gjort svenska folket till sin fiende! Därför anser jag att de värsta rasisterna finns inom 7-klövern! Svensk massmedia uppmuntrar dessutom svenskhatet!

Vem eller vilka har byggt upp 7-klöverns politik, om inte våra ungdomar? Precis som det beskrivs i historien, att ungdomar är omogna slynglar, är något jag själv kan bekräfta från egen erfarenhet när jag växte upp!

Den här erfarenheten ligger till grund för varför vi har fått ett samhällsfrånvänt land! Just nu har vi en omogen ungdom som har fått ett för stort politiskt inflytande inom den svenska politiken.
Därför handlar höstens val om att bryta denna trend och låta vuxna människor med erfarenhet att ta hand om landets styre!

Arne Holmström

2 thoughts on “138. UNGDOMAR HAR DRIVIT VÅRT LAND TILL VANVÅRD!

 1. Jag är väl en av de unga och är inte insatt i politiken som du. Kan du svara mig då hur gamla ska politiker vara tycker du?

  • Hej Valent, nu tror jag inte att du kommer titta in på denna krönika igen, men om det mot förmodan skulle ske.
   betänk då detta.
   Du har garanterat gått ut årskurs nio i grundskolan, med den bakgrunden tror jag att du anser dej veta ungefär hur skolan fungerar ( precis som en äldre människa defacto vet om politik).
   Skulle du då kunna tänka dej en pojke/flicka från årsklass tre, dvs en nioåring sitta som elevråds ordförande?
   Inget illa om ungdomar, men precis som i naturen måste man få lärdom om faror och vattenhål, innan man kan försöka leda flocken i säkerhet.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.