356. LANDET MED SJÄLVSKADEBETEENDE


356. LANDET MED SJÄLVSKADEBETEENDE
av Jan Ivarson, 2015-11-05.

Sverige har en regering och politiska partier med nationellt självskadebeteende.
Många undrar hur det blivit så och svaren är få och otydliga.
Media vill inte tala om det. Vänstermedia vill att vi skall få det sämre. Efter många år har migrationspolitiken blivit den främsta politiska frågan.

Politiken har baserats på lögner som raserar landets välstånd och ökar kriminaliteten. Partierna vill vinna val på lögner och politiker väljer att leva med dem för att få behålla sina uppdrag.

Politiker har i åratal förkunnat att migration var lönsam och nödvändig för att landets ekonomi. Vi har hört hur invandrare behövs som arbetskraft. Politiker och media har ljugit om att invandrare har hög utbildning.

Arbetsförmedlingen fick ökade resurser för att snabbt få efterlängtad arbetskraft till väntande företag. Men det blev inte så. Ekonomen Tino Sanandaji har visat att invandrare som grupp aldrig blir lönsamma.

Med åren blev det tydligare att allt inte stämde. Nysvenskarna hade en kompetens som låg i ett föga efterfrågat skikt trots lönesubventioner.
För låg utbildning för de flesta jobb. För hög eller ointresse för att plocka bär, rensa stränder och vägrenar, uppmuntrade av regeringens ambition som humanitär stormakt.

Nysvenskar skall leva på minst samma nivå som heltidsarbetande svenskar. Därför fortsätter vi att flyga in bärplockare från andra världsdelar. Vissa enkla jobb klarar vi av med papperslösa svartarbetare som sänker anbuden för städning.

En del invandrarrelaterade brott bortser vi nu från i humanitetens namn. Polisen har fullt upp med att hålla ordning på asylköerna och att utreda skjutningar. Markägare får inte samhällets hjälp att avvisa illegala läger. Om lägren avfolkas får markägaren bekosta städningen som kan bli flera hundra tusen kronor.

När lögnerna om behov av mer arbetskraft blev uppenbar, tog förra regeringen till snyftversionen. Vi skulle vara solidariska med dem som klarar av att ta sig igenom Europas flyktinghinder. Lögnen kan inte bli tydligare. Vi har infört hinder för de som påståtts vara lönsamma!

Dagens regering fortsätter sända signaler om att alla är välkomna och hoppas naivt, att andra länder skall ta efter självskadebeteendet.
Tyskarna har tröttnat och nu sitter inte Angela Merkel säkert. Löfven kan inte heller känna sig säker. Han tvingas till nerdragningar och skattehöjningar och pressen förkunnar att Sverige med sin nya kultur har fler dödsskjutningar än övriga nordiska länder sammantaget.

Vi har ett kvinnoparti FI som vill komma in i riksdagen. Kvinnopartiet är ointresserat av att Sverige ligger i världstopp på våldtäkter. I stället satsar FI på muslimska kvinnors rätt att dölja sig och vill att svenskar anpassar sig till främmande kulturer. De tycker inte att EU-migranters läger skall rivas.

Svenskarna har röstat på politiker med nationellt självskadebeteende och får se sitt land förfalla.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

1 tanke på “356. LANDET MED SJÄLVSKADEBETEENDE

  1. Applåder till dig, Jan Ivarsson! Så himla klarsynt och bra beskrivet! Det som händer med vår nation är förfärligt! Vi måste stoppa detta pågående förfall på något sätt! Men hur?? Jag ‘delar’ detta, om det är ok?

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.