657. MER TILL POLISEN ÄR BRA, MEN NYA LAGAR BEHÖVS


657. MER TILL POLISEN ÄR BRA, MEN NYA LAGAR BEHÖVS
av Jan Ivarson, 2018-09-05.

– Vi gör mer, polisen har fått mer resurser. Vi vill lägga pengar på att bostadsområdena blir bra. Ungefär så sa statsministern i TV.

Mer pengar till de som bränner landet är regeringens förslag. Istället behöver statsministern se över lagstiftningen, så att polis och andra myndigheter får större rätt att ingripa resolut, inte bara titta på. Inflöde till landet av presumtiva våldsverkare måste stoppas.

Det politiska problemet är att bilbränder och stenkastningar främst är ett importerat problem.

– Inte kan man väl säga det, eller ändra lagar som i hög grad riktar sig mot invandrares beteenden, tänker man i regeringen.

Jo, det kan man. Det är vad regeringen måste göra om den vill få slut på problemen. Förfallet har gått så långt att krav på bevis måste sänkas och polisen ges större befogenheter för att samhället skall kunna vända utvecklingen.

Invandrade våldsverkare ger regeringen en fördel, nämligen att de i många fall kan utvisas, men det har den inte mod att tillämpa. Innan utvisning vidtas kan myndigheter uppsöka omyndigas föräldrar och ställa dem till svars. Föräldrar skall ha ansvar för sina barn och betala skador som barnen orsakar. Familjer som orsakar skada skall se sina försörjningsstöd nerdragna och betala om de har inkomster. Det måste svida att begå brott.

Det behövs mer klös i lagstiftningen men det klarar en socialistisk regering inte av, knappast heller en halvsocialistisk allianskomposition.

Därför kommer svenskarna att få leva med bränder, överfall och skottlossningar, tills de eskalerar till upplopp som sprider sig in de besuttnas stadsdelar. Vi får leva med eländet tills de akademiskt utbildade drabbas, de som inbillat sig att det är fint med mångkultur. Vi får vänta tills välbesuttna tvekar att gå ut och får sina barn mobbade och när deras barn talar invandrarsvenska. Då kommer de rösta för en förändring, men då är landet förstört.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/656-foraktet-mot-den-egna-befolkningen/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/658-pensioner-i-kronor-och-miljoner-for-arbetare-och-patroner/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.