103. ÄR DU FÖDD I SVERIGE AV SVENSKA FÖRÄLDRAR?


103. ÄR DU FÖDD I SVERIGE AV SVENSKA FÖRÄLDRAR?
av Arne Holmström, 2014-04-04.

Vad är då mer naturligt än att du står upp för ditt fosterland och automatisk är en svensk nationalist? Det har gått troll i ordet nationalist, vilket nästan obönhörligt förknippas med Hitlertysklands nationalsocialister.

Varje land världen över betecknas som en nationalstat och dess urinvånare är sitt lands nationalister! Det här fullt acceptabelt och godkänns av både EU och FN än så länge, även om misstanken finns om att man är ute efter att radera ut världens alla gränser med tiden. Sverige är än så länge en nationalstat och de svenska urinvånarna är svenska nationalister, vilket inte går att blunda för.

Vi har tyvärr en regim som mår mycket illa av det här och till och med vill påstå att det har aldrig funnits något svenskt folkslag? Den lögnen har inte fått någon genomslagskraft mer än hos dumt folk, som knappt vet vad de tillhör för folkslag!

Vi har kanske det viktigaste riksdagsvalet i mannaminne i höst! Det val som står och faller med frågan, om vi ska överge alla svenska värden och hädanefter betrakta Sverige som ett Ingenmansland?

Tänk tanken att vem som helst kan komma och gå in och ut i detta Ingenmansland?  Inte någon ifrågasätter om du är här för att begå kriminell verksamhet, snarare blir det en uppmuntran att ta för dig av det du vill ha!
Just det! Det ”före detta” Sverige, har blivit en anarki!

Det är denna utveckling höstens val handlar om! Förberedelserna hos 7-klövern har redan pågått i många år! Tyvärr kanske med din hjälp? Kanske har du omedveten om sanningen i Sverige, röstat på ditt parti som du alltid har gjort, helt aningslöst får man förmoda?

Nåväl, hur ser dessa förberedelser ut som 7-klövern nu envetet jobbat med så länge?Massinvandringen är deras stora huvudnummer och det borde vara allom bekant, att den som protesterar mot massinvandringspolitiken, vilket kan leda till det ”anarkistiska” samhället, kritiseras hårt av 7-klövern!

Delar av det svenska folket som vill värna om vårt Sverige, vilket du bör veta men kanske inte känner till, blir stämplade som rasister eller med något mildare ordalag, som främlingsfientliga.

7-köverns andra huvudnummer är att smutskasta Sverigedemokraterna, SD, till varje pris! SD är det enda parti i Riksdagen som bedriver en svensk politik, för svenska folkets skull, så att Sverige ska förbli en svensk nation!

Man kan med stor säkerhet påstå, att 7-klöverns partier inte står på svenska folkets sida! Ditt uppdrag som svensk, är att försöka ta reda på den egentliga sanningen om vad som pågår politiskt i vårt land! Då kan du också vara säker på, att finner du den egentliga sanningen om 7-klöverns politik och tillvägagångssätt. Du lär därmed inte lägga din röst på Sveriges förgörare i höstens Riksdagsval!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.