142. FINN DIN SLÄKT FÖR SVENSK SAMMANHÅLLNING


142. FINN DIN SLÄKT FÖR SVENSK SAMMANHÅLLNING
av Arne Holmström, 2014-07-19.

Det är intressant att ha samma efternamn och att kanske vara släkt med varandra, även på långt håll. Det är mycket viktigt att vår släkt håller ihop och ännu bättre om hela svenska folket håller ihop som en enda stor familj. Dagens politiska situation gör det nödvändigt att svenska folket står enat, för att få stopp på den förnedringspolitik vi är utsatta för av 7-klöverpartierna i riksdagen!

Vi svenskar har aldrig varit ett homogent folkslag, heter det? Både politiker och den så kallade kultureliten påtalar detta i media. Påtalandet är dock en typisk lögn av maktens påvar! Det är just därför vi kan bli behandlade hur som helst och dessvärre är det också exakt det som sker!

Svenska folket är ständigt utsatt för en psykisk politisk misshandel! Att vara svensk är inte nådigt i dagens samhälle och det här måste vi råda bot för. Vårt första steg, är att hävda vår svenska suveränitet och bevisa för oss själva och andra att vi är svenskar! Det här låter kanske lite naivt, att vi ska behöva förklara att vi är svenskar? Vi har ju dock ett eget land som heter Sverige och befolkningen kallas svenskar. Vi är faktiskt ett svenskt folkslag och ingenting annat!

Om vi vill återerövra vårt land, så bör återerövringen starta inom vår egen släkt. Det blir själva plattformen att stå på, att jag måste försvara min släkt och svenska folkets heder!
Familjers sammanhållning är exakt vad judarna tycks ha åstadkommit, inte minst i Israel. Israel är det land som verkligen jobbar för sin nationalstat! Svenska folket måste uppnå en likvärdig sammanhållning som Israels folk. Våra svenska familjer ska försvaras till varje pris, hur omöjlig den förda politiken än är som bedrivs i Sverige! Om vi hade en total sammanhållning mellan oss svenskar, så skulle vi inte få några politiker av svensk börd som slår mot sitt eget folk!

Tänk efter, om vi svenskar hade varit ett enat folk, låt oss säga de senaste 150 åren, så kan jag garantera att vårt samhällsklimat hade sett helt annorlunda ut idag! De politiska partierna vi har idag, hade vi knappast haft om folket varit enat.
Hur ska vi nu bära oss åt, för att hävda vår rätt till vårt eget land? Som sagt, vi måste samla ihop våra familjer för det gemensamma målet, att återerövra vårt land. Det här är inte någon lätt uppgift!

Engelska genforskare har en metod för att spåra den enskilde individens rötter. Metoden visar var man kommer ifrån och kan även utröna när vår släkt blev svensk! De engelska genforskarna tror sig kunna ta fram en metod, att avgöra om personer med samma efternamn kan vara släkt med varandra. Om dessa engelska genforskare lyckas läsa av samstämmigheten mellan två helt obekanta personer med samma efternamn, skulle det kunna revolutionera släktforskningen!

Det är ganska lätt att släktforska och med hjälp av DNA-analys blir det ännu lättare att ta reda på sin släkt. Min personliga erfarenhet av släktforskning, är att det stärker den egna nationella känslan. Man känner sig mer svensk än någonsin och får en personlig insikt om vikten att bevara vårt land.

Tanken med en svensk sammanhållning, är att man helt enkelt får en ny värdegrund! Sammanhållningen ökar vår medvetenhet, om hur viktigt det är att försvara svenska folkets heder och vårt lands suveränitet!
Med största sannolikhet förändras också vårt politiska synsätt. Vår nya värdegrund borde ge oss en säkrare politisk identitet, vilket också borde innebära att vi byter politiskt parti till ett parti som harmonierar med vårt nya synsätt.

Inför årets riksdagsval hoppas jag att svensken redan har funnit sin politiska identitet och insett vikten av att bevara det svenska släktet. Därmed finns det bara ett riksdagsparti det svenska folket kan rösta på, nämligen Sverigedemokraterna.
Sammantaget kan det här bli resultatet av svensk sammanhållning!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.