37. VI HAR ETT FÖRVIRRAT FOLK I SAMHÄLLET!


37. VI HAR ETT FÖRVIRRAT FOLK I SAMHÄLLET!
av Arne Holmström, 2013-09-23.

Ska man skratta eller gråta åt valda politiker? Den frågan kan besvaras med både Ja och Nej!
Med gråten i halsen så ser vi hur vårt land blir alltmer dekadent och individens livskvalitet försämras praktiskt taget dag för dag. Men vi kan skratta åt folk som inte förstår sitt eget bästa.

Det finns en säker och hållbar förklaring om hur merparten av befolkningen består av antisvenskar. Varför ber vi då om att invandrare ska ta seden dit de kommer för att bli antisvensk?

Låt mig förklara, en socialist har avsagt sig sin nationalitet och tar avstånd ifrån sina landsmän som står upp för sitt land och folk, och märk väl, att det är inte samma sak som att stå upp för våra folkvalda politiker, som de flesta tycks tro!

Politikerna är den sista kollektiva grupperingen som umgås med tanken på att vilja gå svenska väljarnas ärenden, men då får man säkerligen gå 55-60 år tillbaka i tiden, för att utröna att de folkvalda gick det svenska folket till mötes.

Det var lite av fågel eller fisk, då vi hade en höger allians som markant stötte kapitalet, där givetvis deras politiker serverade en rad av påståenden, som innehöll lögner och dåliga svepskäl redan då, liksom idag!
Politiska partier som fanns även för 50 år sedan och tidigare hade en politik som var grundad på någon politisk ideologi, skiljer sig från de vi har idag, där partier är i avsaknad av framtidsvisioner och är utan ideologiska förebilder. Därför har vi 7 partier i riksdagen idag som har det gemensamt, att vara socialistiskt bundna till något ogrundat ideal, som de själva inte kan ge en beskrivning på!

Idag har vi en bild av vad som händer i Sverige som borde få varenda svensk att göra uppror, men nej då, merparten låter sig förföras av lögn och bedrägeri. Vi kan trots allt se och förstå att svenska folkets livkvalitet har sjunkit katastrofalt i samma takt som massinvandringen ökat. Följaktligen är det invandringspolitiken som är den stora boven i dramat!

Normalt skyller vi allt elände på en vansinnig invandringspolitik, men vi har också en stor anledning att även skylla Sveriges förfall på de invandrare som våldtar både kvinnor och vårt samhälle!

En sak som folk har svårt att skilja på, är att vara social eller socialist! Dessa olika begrepp har smält samman, så det är inte sällan som folk slår sig för bröstet och utnämner sig själva till en äkta socialist, men kommunist är de inte! Nej aldrig i livet, heter det. Att vara socialist är bevisligt ett maktspråk, likt nyliberalism som är minst lika dominerande i samhället som det socialistiska maktspråket är!

Var Socialdemokraterna under sin långa period med Tage Erlander som partiledare, ett socialistiskt parti?

Nej, egentligen inte, alltså inte helt homogent, likt Hitlers Socialistiska Nationalparti, men ändå ett socialistiskt nationellt parti, som stod till svenska folkets försvar, som ett arbetarparti.

Men idag har Socialdemokraterna likt samtliga partier, spelat ut sin roll att vara något politisk val för svenska folket! Just för att samtliga politiker  har valt sida och står för invandrarnas intresse som ett självändamål, för att få deras röster.

Allt har uppkommit för att få sitta kvar vid makten, och att använda invandrarna som röstboskap, utgör nog det egentliga skälet för massinvandringen! Alla andra påståenden har varit en stor lögn mest hela tiden, och om nu någon har varit så ”dum” och trott på politikernas förklaring i frågan, om att vi måste ha massinvandring.

Det visar bara att väljarna är minst lika dumma som våra folkvalda politiker, som uppenbarligen vill utrota det svenska folket!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.