48. Migrationsverket, en ekonomisk katastrof!


48. Migrationsverket, en ekonomisk katastrof!
av Arne Holmström, 2013-10-14.

I vårt underbara land så vill väl alla vara hyggliga samhällsmedborgare och främst vill vi vara ärliga och uppriktiga, allt för att vi vill trivas med varandra.

Självklart är detta drömscenario en ren illusion. Verklighetens Sverige ser ut precis tvärtom!

Vi hyggliga människor hjälper till att anamma det här samhället och beviset får vi i nästa års val, då godtrogna människor och framför allt de som inte känner till vad som sker i de politiska kulisserna, lägger sin röst på att samhället ska fortsätta på den inslagna vägen.

Kan den här videon http://www.youtube.com/watch?v=3TAsKj6vq6U#t=256 få dig att tänka om eller åtminstone börja undra över, vad ska vi göra åt detta som det berättas om? Har du någon lösning på detta problem?

Kan du känna för att rösta på denna situation nästa år och vilket parti skulle det vara som deklarerar öppet vad de vill med vårt land?

Tyvärr finns inte detta att vara ärlig och uppriktig som politiker och erkänna sina fel och brister och än mindre göra något för att ändra på sitt synsätt.
Samma sak med oss väljare, vi är hemmablinda och tror alla om gott och helst om de politiker som finns i det parti vi röstar på som bekant.

Jag hoppas att denna video får dig att börja undra över, om det får gå till på det här sättet med dina och mina skattepengar, utan att våra folkvalda ingriper?

Arne Holmström

Du glömmer väl inte att kommentera denna krönika längst ner på sidan?

2 tankar på “48. Migrationsverket, en ekonomisk katastrof!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.