64. SVERIGE ÄR INTE VAD DU ÖNSKAR DIG


64. SVERIGE ÄR INTE VAD DU ÖNSKAR DIG
av Arne Holmström, 2013-12-29.

Vårt lands tillstånd befinner sig i en djup kris, då vårt svenska folk undantas från de mänskliga rättigheterna! Fråga dig själv om din önskan är att bli ratad, för att främmande nationers folk ska trivas och ingen vill fråga dig hur du trivs som svensk?

Känns det bra att vara skuldbelagd tack vare andra länders jämmer och elände, jämmer som nu dessutom importeras till Sverige i form av en alltmer ökande invandring?
Tror du verkligen på politikers tal om att utlänningar vill integreras i vårt samhälle? Att de känner sig utfrysta, precis som en stor del av den svenska befolkningen gör? Skillnaden är att svensken känner sig utfryst i sitt eget land?

Jag vet inte om många utlänningar verkligen känner för att låta sig assimileras till svensk? Vi ser hur förföljelsen av svenskar tilltar, så i sak är jag mycket tveksam till att utlänningar verkligen vill bli svenskar och följa våra seder och bruk. Våra folkvalda politiker tycks vilja ta ifrån svenska folket deras kulturarv!

Det här måste tas i största beaktande när man talar om assimilering och integration!

Att vara svensk är inte någon lätt uppgift med tvånget att tiga under hot om repressalier, vilket mången svensk har fått erfara! 7-klövern praktiserar diktaturfasoner på svenska folket och samtidigt höjer man främlingar till skyarna. På ett förlåtande sätt betraktas vi svenskar som mentalt handikappade. Ja, vad ska man tro?

7-klöverns politiker  behandlar även invandrarna som hjälplösa individer! Jag kallar 7-klöverns  agerande för ren nedvärdering och är rasistiskt i högsta grad, när de behandlar utlänningar som mindre vetande individer! Skulle du behandla invandrarna på detta förnedrande sätt och betrakta dem som mentalt handikappade, som 7-klövern gör?

Nej, en riktig svensk uppmanar till, att alla som kan ska stå på egna ben! Så var det åtminstone förr i världen. Då var det ett måste men idag finns det inte med någonstans i något partis agenda, det vill säga, att uppfostra sin avkomma till hedervärda medborgare, och jag förstår varför.

Inte ska man fordra att utlänningar ska tvingas göra avkall på sina uppfostringsmetoder!

Mycket kan omtalas som stöter på patrull, att exempelvis ett multietniskt samhälle aldrig kan bli ett fredligt samhälle! Många varnar också för ett anarkistiskt kaos som Sverige redan är på väg att bli! Det är ett skrämmande perspektiv som blir oundvikligt om denna utveckling fortsätter. Inget tvivel om den saken!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.