366. NÄR ALTERNATIVEN ANSES SÄMRE


366. NÄR ALTERNATIVEN ANSES SÄMRE
av Jan Ivarson, 2015-11-21.

När alternativen anses sämre, blir allt vid det gamla.

Sveriges statsminister förklarade nyligen i ett tal till folket att ”vi” varit naiva, med anledning av internationell terrorism och okontrollerad inströmning av gränsöverträdare.
Statsministerns uttalande var ett försök att visa sig rakryggad, i syfte att återvinna förlorat förtroende i den katastrofala situation han lett in landet i. Frågor han bör ställa sig är vad alternativen till naivitet varit och vad de är för framtiden.

En stor del av svenskarna har inte varit naiva. De har i åratal sett farorna och påtalat dem. De har ansett dem så stora, för bevarande av landets kultur, säkerhet och välstånd, att de bildat ett nytt politiskt parti.
Partiet har vuxit till att bli landets största och dess främsta fråga rör massinvandringens konsekvenser.
Det är svårt att se hur medborgarna skulle ha kunnat torgföra sina O-naiva åsikter på annat demokratiskt sätt.

Partiet som har migration till sin största fråga får inte delta när regeringen av nöden finner det påkallat att reformera politiken. Med den inställningen blir det inget behövligt beslut om en ny väg i politiken, utan endast lagning av sprickor och potthål.

Skall det bli en påtaglig förbättring måste regering och media sluta upp att kalla alternativen till naivitet för rasism och öppna public service för fri debatt utan slagsida åt vänster. Nu har genuspolitik och hudfärg hos de medverkande blivit viktigare än tvärpolitiska åsikter och objektivitet.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

3 tankar på “366. NÄR ALTERNATIVEN ANSES SÄMRE

  1. Skrota jämställdhetslagen som går att jämföra med hur Silkesapor blev Babianer för att ge en korrekt bild på feministrörelsen.
    Alltså, det är relevant att vi återtar manssamhället, nu när feministrörelsen kvinnliga politiker har misslyckats totalt med sin dominerande politik! Inte minst deras genomförda reformer som ger ett garanterat bevis på samhällets dekadans.
    Så bort med med det kvinnliga feministernas styre i vårt land!
    Alla påhitt om vad som är rasistiskt ligger feministerna bakom och likaså manshatet som de översatt till främlingsfientliga, rasister, extremister, fascister och nazister detta gäller för oss män, inte gärna för några kvinnor!

  2. Helt rätt, Jan! Men det handlar nog inte om naivitet, även om det är vad Löfven själv hävdar, det handlar nog om något helt annat – och mycket mycket värre! 😦 😦 😦

Ange din e-postadress och kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.