143. SLÄNG INTE BORT DIN RÖST I HÖSTENS RIKSDAGSVAL


143. SLÄNG INTE BORT DIN RÖST I HÖSTENS RIKSDAGSVAL
av Arne Holmström, 2014-07-24.

Svenska folket skulle vara betjänta av få att slippa 7-klöverns invandringspolitik som förstör rätten till vårt land. Alla bör väl veta här vid lag, att nästan all politik handlar om utlänningarnas väl och ve. Svenska folket är det inte så noga med att de blir försummade, huvudsaken är att invandrarna får sitt och trivs?

Dessa utlänningar som vi inte har bett om att få hit till Sverige, har straffat svenska folket hårt! (Vi borde rimligtvis ha fått en folkomröstning 1975 i en sådan viktig ödesfråga, som ett mångkulturellt Sverige faktiskt är.)

Du har hört det ifrån 7-klöverns politiker, att vi tjänar på invandringen!
Det heter också att folk som kommer hit ifrån omvärlden, berikar vårt land! Dessa lögner har satt fart på en rad statsunderstödda kommunistiska antirasistorganisationer! Dessa kommunistiska organisationers enda syfte är att tysta Sverigedemokraterna (Sd), när det gäller deras kritik mot den förda extrema invandringspolitiken!

Vilket värde finns det i 7-klöverns politik, när massinvandringen försämrar de flesta svenskars levnadsvillkor i alla möjliga sammanhang? Ett av de grova övertrampen är att göra svenska folket försvarslösa, när resultatet av invandringen ökar kriminaliteten. Vi har inte något militärt försvar och inte heller en polis som värnar om svenska folkets säkerhet!

Invandringspolitiken är totalt skurkaktig och ökar även brottsligheten i landet. Vi har fått så många brottsoffer och massor av svenskar har fått sina liv förstörda för all framtid! När ska väljarna inse, att 7-klöverns edsvurna diktatur driver en agenda av ”politiskt korrekt” (PK) fascistpolitik?

Sverigedemokraterna kom till som en politisk organisation för att övertyga våra folkvalda politiker, om att vi måste ändra på invandringspolitiken. Sd:s krav är att Sverige ska rätta sig efter FN:s direktiv, om hur vi ska ta emot flyktingar och dessutom följa vår egna lagar. Lagen säger, att när det blir fred i flyktingens hemland så ska denne återbördas dit! Det här har Sd blivit stämplade för och märkligt nog har det även inneburit, att Sd blivit kallade för ett främlingsfientligt parti?
FN-direktiv och svensk lag måste därmed tydligen vara främlingsfientlig!

7-klövern vänder sig mot all välmenande kritik om den blir till fördel för svenska folket, kritiken besvaras med hat och förakt! Massmedia hakar på och regimens terrororganisationer EXPO och AFA kopplas in för att angripa regimmotståndare!

Alla har vi fått höra glåporden om Sd som rasister? Tror någon vettig människa att väljarna skulle rösta in ett rasistparti i Riksdagen? Tyvärr tycks inte folk veta sanningen om vad Sd står för som parti. Det är enklare att läsa skvallerpressens fördomar om Sd, som inte innehåller mycket av sanning utan faktiskt ofta är direkta lögner! Sverigedemokraternas är till exempel Miljöpartiets raka motsats! Mp:s flummighet vittnar om det med dessa rader.

Miljöpartiet 2013 ”Det är rasistiskt att säga att svenskarna har någon speciell rätt till Sverige. Det är diskriminerade och delar mänskligheten i ”vi och dom”. Att ens kalla landet Sverige är rasistiskt eftersom det antyder att landet tillhör en grupp människor som heter ”svenskar”. Det är djupt kränkande och den rasistiska benämningen Sverige borde omedelbart ändras till någonting mer inklusivt. ”Allemansland” skulle vara ett mycket bättre namn för ett inklusivt och tolerant land med öppna gränser, där alla människor i världen är välkomna utan krav och fördomar. Vad det skulle vara mysigt och vackert. Vi kunde alla sätta blommor i håret och sjunga ”We shall overcome” och dansa tillsammans på gröna ängar”.                  

Trots Miljöpartiets deklaration, kan inte vanliga Svenssons fatta varför Sverigedemokraterna står på svenska folkets sida? Sd slår ju mot Miljöpartiet och 7-klöverns vansinniga politik i sin helhet, som går ut på att utrota svenska folket!

Sd-väljare är på ren svenska heligt förbannade på 7-klöverns diktatoriska politik!
Sd:s partiledning är också irriterade på 7-klöverns hänsynslösa förintelsepolitik. Sd vill få stopp på 7-klöverns politik som drabbar svenska folket och vårt land mycket hårt och brutalt!

Det är riksdagsval i höst och självklart så undrar folk över vilket politiskt parti de ska rösta på? Sossarna och Moderaterna tappar röster i opinionsmätningarna! Det här om något visar på att svenskarna börjar att vakna upp, för vad som nu händer i vårt samhälle!

Tänk bara så här, 7-klövern spelar Monopol med svenska folkets skattemedel! Det vore väl inte så dumt om dessa pengar istället kom svenska folket till godo och att vi slapp försörjningen av främmande element?
Är man också intresserad av lag och ordning i landet, så är Sverigedemokraterna det självklara valet att lägga sin röst på!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.