637. FÖRVÅNING ÖVER OMÖJLIG INTEGRERING


637. FÖRVÅNING ÖVER OMÖJLIG INTEGRERING
av Kenny, 2018-07-09.

Många blir förvånade över när bokstavstrogna till Koranen inte integreras, vilket är ytterst ”märkligt”. Likaså när staten ekonomiskt har skattefinansierat en ickeintegration genom ekonomiskt stöd till religiösa friskolor, invandrarkulturföreningar och religiösa samfund även ytterst Islamradikala sådana.
Vill man inte integreras då gör man inte det heller, framförallt inte om det är ekonomiskt lönsamt för familjen/klanen.

Annie Lööf bedriver exakt samma invandringspolitik som Reinfeldt och Borg och märkligt nog även Socialdemokraterna, som verkar vilja rasera det folkhem som deras tidigare partiledare på 60-talet var delaktiga i att bygga upp.
Det endast tack vare en till stora delar plikttrogen och arbetande befolkning, där en majoritet kände en stark tillhörighet till vår kultur, våra traditioner, samfällighet, samhällsansvar, kvinnosyn och rättsväsendets principer.

Lönedumpning
Borg och Reinfeldt var helt öppna med att välfärdsstaten var ett hinder för att genomdriva det som de kallade för fler ”low income jobs”, vilket Annie Lööf aldrig öppet har deklarerat men som hon medvetet har som sin agenda.
Jag ser det som en ohederlig allians mellan globalister och kulturmarxister med helt olika bevekelsegrunder men med samma mål, att söndra nationalstaterna. Liberalerna har sedan länge stått på makteliten Bryssels sida. Öppna gränser och en bibehållen välfärd är en helt omöjlig ekvation

Att använda Höger- kontra Vänsterindelningen är sedan länge överspelat. Nu handlar det istället om Nationalister kontra Globalister.
Sedan så ställer man sig frågan, vad outbildade människor som inte talar svenska och där många endast är trogna sin klan och/eller sitt trossamfund i ett alltmer utbrett högteknologiskt samhälle, skall arbeta med?

Man använder sin låtsade ”humanitära” massinvandringspolitik till att medvetet söndra nationalstaten och skapa en federal lydstat till makten i Bryssel.
7-klövern prioriterar oftast extremt outbildade klankulturer och ibland våldsamma sådana, där vilka nationaliteter som är extremt överrepresenterade vid skjutningar och gängmord är väl kartlagda.  Det istället för om man nu skall ha en invandring som i så fall består av välutbildade och fredliga invandrargrupper och i en sådan mängd att pensionssystemet och välfärdssystemen berikas. Istället som det är nu där det är en enkel nationalekonomisk matematik att systemen på sikt kommer att haverera vilket Bo Lundgren Moderaternas f.d. partiledare deklarerade var helt enligt Fredriks Reinfeldts plan.

 

Medvetna kaosbeslut
Vissa makthavare visste, att ifall pojkar och män med en kulturellt snedvriden kvinnosyn från MENA-länderna, där Afghanistan år 2013 utsågs av svensk dagspress till världens farligaste land för kvinnor att vistas i, skulle blandas med en av världens friaste kvinnor dvs Sveriges, så skulle det innebära en extrem ökning av grupp-och överfallsvåldtäkter. Till sin hjälp hade man så kallade ”nyttiga idioter”.

Det vore intressant att se hur många av de 9 000 så kallade ”ensamkommande” ifrån ”Afghanistan”, som inom 4 år har startat sina vuxenstudier! Det finns statistik på att endast 3–4 % av de nyanlända går vidare till vuxenstudier och endast 0,4% klarar av sin utbildning! Hur många av dem kommer att förekomma i brottsregistret som dömda för grova brott eller våldtäkter?

Då är det Annie Lööf och regeringen som skall ställas till svars, vilket aldrig kommer att ske av regimvänliga journalister eller opinionsbildare.
De tog detta beslut att de som saknar asylskäl skall få stanna!
Detta trots att BRÅ publicerade en NTU-undersökning, att de anmälda sexuella övergreppen mot unga kvinnor i åldern 16 år – 24 år, hade ökat med 100% mellan år 2012-2014.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan. 

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/636-lattare-att-forbjuda-naturmediciner-an-droger/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/638-landet-dar-politiskt-ansvariga-far-sitta-kvar/

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.