609. INTEGRATION AV PROFFS


609. INTEGRATION AV PROFFS
av Jan Ivarson, 2018-01-02.

Här är ett ärende som gammelmedia inte gett stort utrymme.
Det krävs initiativ av personer. som av somliga kallas blåsvarta och jämförs med historiens värsta personer, för att det skall nå en bredare publik.

Media kan förstås inte rapportera allt som händer i landet numera.
Vi förväntas ha förståelse för att kulturer är olika och att asylsökare inte kan anpassa sig till svensk kultur på några generationer. På sikt blir de integrerade och lönsamma har politiker lovat. Andra menar att integration aldrig kommer ske.
Ännu har ingen beskrivit vad integrerande återfärder består av, annat än bidrag till invandrarföreningar som förstärker kulturskillnaderna.

Oförmåga att värna svenska värderingar är till skada för alla skötsamma invandrare, men får inte utgöra hinder för att vi skall våga tala om problemen. Många anser att de blivit för många.
Framförallt tycks politiker inte veta vad de skall göra. De låter fortfarande gränserna stå öppna för personer som inte har västerländska värderingar och därmed blir problemen fler. Vi måste våga inse det.

TV berättar idag om hur en elev dog efter att ha blivit knivhuggen på en skola. Mord i Sverige är ännu nyheter i public service. Om gärningsmannen är utlänning omnämns denne t. ex som en ung man. Då anar de flesta hur det ligger till.

En händelse som inträffat i Fuxernaskolan beskrivs i bifogad länk. Den visar på svenska myndigheters naivitet.
Det som skulle framstå som ett gott initiativ, kanske med fjäder i hatten för initiativtagaren, blev till skada för en svensk elev.

http://www.friatider.se/kriminell-anst-lldes-f-r-att-integrera-skola-skickade-penisbilder-till-14-ring

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan!

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/608-kultur-vill-flyta-ovanpa-som-olja/  

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/610-valfarden-i-sverige-raseras/

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.