99. GODKÄND OCH STÄMPLAD!


99. GODKÄND OCH STÄMPLAD!
av Arne Holmström, 2014-03-20.

Att vara godkänd och ändå stämplad för den man inte är, skapar förvirring.

Positivt godkänd men ändå negativt behandlad, är vårt öde som människor.
Vi lever i konflikt med vårt samvete livet igenom! Förmodligen som en naturlag, vilket vi föga kan göra så mycket åt.

Exemplen är oräkneliga för vilka knep vi tvingas att använda oss av, för att visa att vi är anpassningsbara. Det finns ett släkte som vi aldrig vill förstå och acceptera! Vi vet om att de existerar, individer som struntar nästan i allting! Dessa är ett släkte för sig, där vi betraktar dem för att inte vara riktigt normala.

Normalt kamouflerar vi vårt rätta jag och lever efter andra människors värderingar! Dessa värderingar kan vara hur man ska vara, hur man ska se ut, hur ens åsikter ska anpassas efter andra människors åsikter med mera.

I det stora hela är man endast hyfsat godkänd av sina bästa vänner. Det vittnar om att man är inte helt odräglig, med tanke på att man blir bemött för att vara en odräglig typ i många andra sammanhang av andra.

Vi kan och bör absolut fundera över, varför vi blir ansedda för att vara odrägliga hos vissa personer i vår bekantskapskrets? Vi kan samtidigt bli respekterade och kanske till och med bli beundrade av andra, vilka då ofta blir personer vi självfallet tycker mycket om!

Det öde vi alla är drabbade av, är att bli både godkända och stämplade för den vi inte är.

Arne Holmström

1 tanke på “99. GODKÄND OCH STÄMPLAD!

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.