62. SKA DE AUTONOMA FALANGERNA FÅ SKAPA ETT ANARKISTISKT SAMHÄLLE?


62. SKA DE AUTONOMA FALANGERNA FÅ SKAPA ETT ANARKISTISKT SAMHÄLLE?
av Arne Holmström, 2013-12-24.

Ingen normal människa kan föredra ett anarkistiskt samhälle före det demokratiska, där folkviljan bör ha makten. Men tro mig, i Sverige ingår folkvalda politiker i de autonoma grupperingarna, givetvis anonymt. Även vår Statsminister tycks ha ett finger med i spelet, i alla fall så står han högst upp på listan över de misstänkta!

Vi har något som kallas för politiskt korrekt = PK, en skrift som författades av Olof Palme på sin tid. Är det inte fördömt att sätta upp ett regelverk för att hålla svenska folket på mattan, så att våra folkvalda kan härja fritt och därefter ska vi tro att detta är helt i sin ordning?

Självklart är det rena självmordet för varje politiker som styr oss efter PK-reglerna! Först nu börjar de dock ana sig till, att deras sits är ohållbar och upptrappningen av hatet mot oss svenskar har därför ökat! Till politikernas förtrytelse finns en oväntad opposition som kräver deras huvuden på ett fat. De blir också anklagade som landsförrädare, vilket finns många belägg för. Detta känns rätt och riktigt bedömt!

Ett Sverige som intas av allt fler invandrare som dessutom fått nyckelposter i samhället, är ett av de förrädiska fallen! Vår sittande regim importerar medvetet utlänningar och tyvärr ifrån de sämsta tänkbara länderna utanför Europa, varav de flesta är muslimska riken!

Den autonoma falangen, som främst är organisationen AFA och en och annan organisation som kanske har Nazistsympatier i viss mån, är mycket små politiska celler men de stör de mer civiliserade organisationerna som kräver lag och ordning i Sverige.

PK är en autonom verksamhet med sitt först och främst svenskfientliga innehåll. För att kväsa svenska folkets protester, utges vi svenskar för att vara potentiella rasister, vilket givetvis är en ren lögn!

De värsta rasisterna finns att hitta bland invandrarna, enligt deras eget vittnesmål. Detta tystar massmedia ned genom att aldrig skriva om hur invandrargrupper slåss med varandra. Våra folkvalda känner mer än väl till att så är fallet men även dessa håller tyst om denna verklighet. Just därför rekryterar de folkvalda invandrare på betydande poster i samhället, i tron att det ska kunna dölja deras närmast kriminella och rasistiska underton mot oss svenskar! Effekten har blivit, att vi får uppleva att invandrarnas rasistdåd ökar mot oss svenskar!

Utlänningarnas kriminalitet ökar i takt med politikernas svenskhat, vilket går ut över oskyldiga svenskar. Politikerna har alltså legitimerat våldet en gång för alla mot svenska folket och någon återvändo till ett normaliserat samhälle, kan vi inte få med mindre än att avveckla mångkulturen!

Det mest regelvidriga som politikerna uppmuntrar till, har nu hänt! De tar sin hjälp ifrån svenskfientliga organisationer som AFA, EXPO, AFTONBLADET och Expressen, för att spe på hatet mot oss svenskar! Det innebär alltså att de medvetet förvärrar landets antal av våldsdåd med AFA-ligisternas hjälp!

Det här är på väg att bli det anarkistiska Sverige och Vänstern med sina kommunister vädrar morgonluft!

En del ser redan Sverige som ett paradis för anarkister. Vi svenskar har blivit passiviserade, om än inte alla, men en majoritet av oss!

Arne Holmström

2 tankar på “62. SKA DE AUTONOMA FALANGERNA FÅ SKAPA ETT ANARKISTISKT SAMHÄLLE?

 1. Jag har en del frågor, har vi en skyldighet att vara patrioter i Sverige för att vi är födda här?
  `Alltså har vi en förpliktelse att hjälpa våra landsmän nästan som en plikt och skyldighet, före andra nationers befolkningar?
  Alternativet finns att vår familj och nära anhöriga är väl ändå en moralisk plikt att ställa upp för i första hand?
  Hur fungerar du själv under dessa alternativ med tanke på att gemenskap och sammanhållning bör vara det första för ett fredat folk och land?
  Har vi råd med att vara universella, att det är inte så noga med vilket folk man
  föredrar att umgås med och i princip dra alla över en kam och menar på att det är inte någon skillnad på t.ex svensk och en turk?
  Dessa frågor är viktiga för att kunna förstå varför svenskar slår mot sina egna landsmän och varför har detta uppstått, vilket inte var så utpräglat förr i tiden som nu, att man nästan önskar livet av varandra?
  Självklart finns det många svar på de här frågorna men det finns bara ett svar som täcker samtliga frågor, vilket jag vill att vi alla blir överens om, vad som är bäst för dig och mig som svenskar, ja nästan som en valfråga att enas om, skulle jag vilja ha det till!

  • Hej repell!

   Självklart står jag mig själv närmast!
   Detsamma gäller min familj och mitt land!
   Allt annat är bara en vänsterflumillusion. Självklart finns den vackra tanken hos de flesta att dela med
   sig av ett visst överflöd men överflödsnivån står alltid i relation till upplevd välfärdsnivå.

   /Lasse Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.