665. SAKNAR BÅDE VÄLJARE OCH POLITIKER FÖRNUFT?


665. SAKNAR BÅDE VÄLJARE OCH POLITIKER FÖRNUFT?
av Kenny, 2018-09-28.

Här kommer en alldeles för lång krönika.
Jag hoppas ni tar emot min ursäkt?
Oavsett hur valresultatet har kommit till, så kommer många att få som de ville ha det. Det är samma personer som kommer att gapa och skrika när de tvingas att arbeta allt längre till allt lägre pensioner och när deras barnbarn inte får något eget boende.

De förstår ingenting om nationalekonomi och vad som krävs för att kunna bibehålla välfärdssystemen och pensionssystemet, som inte är några självspelande pianon.
De förstår inte att ”öppna hjärtan” och ”öppna gränser” samt ”en humanitär stormakt”, medvetet eller omedvetet förgör förutsättningarna för våra samhällsfunktioner.

När dessa system och kommunernas ekonomi kraftigt kommer att försämras eller totalt krascha på sikt, då kommer det enligt dessa verklighetsförnekare att bero det på den vita mannens förtryck, olika patriarkala strukturer, genusproblematiken samt identitetspolitikens misslyckande, och det trots alla ”värdegrunder”.

De kommer inte att förstå varför det gick som det gjorde, trots att det var enkelt att förutspå ifall man orkade sätta sig in i de mest enkla nationalekonomiska förutsättningarna. Ett bevarande av vårt välfärdssamhälle och riskerna med kommunernas nu kraftigt accelererande skuldsättning, kommer garanterat att leda till rent kaos.

De kommer aldrig att förstå, att man inte kan ha ett fungerande samhälle som styrs av hormonstörda tyckare. Dessa ”tror” och ”känner”, istället för att tillsätta de som tar faktabaserade och konsekvensanalytiska beslut och som därför kommer till höga beslutsfattande positioner.
De vill ha en mångfald av enfald, där mångfald inte är olika djupt förankrade kompetenser utan istället består av vilket kön, partitillhörighet, etnicitet, hudfärg och sexuell läggning som personer har.

De är immuna och skiter totalt i all nyhetsrapportering och statistik, om vilka som är extremt överrepresenterade i brottsregistren som förövare, det vill säga pojkar och män från Mellanöstern och Nordafrika. Oavsett deras hat och aggressivitet och falska epitet, så är statistik och offentliga domstolshandlingar inte rasism.

De sörjer inte det Sverige som politikerna tog ifrån oss med hjälp av nyttiga idioter som gick till valurnorna ivrigt påhejade av artister, medieprofiler, ”experter” och så kallade journalister.

Det fanns ett Sverige där det i princip inte existerade denna typ av förövare eller i alla fall i ett avsevärt mycket mindre antal under den tid som jag växte upp. Så grattis till er alla som välkomnar den extrema ökningen av följande;

Grupp-och överfallsvåldtäkter.
Sexövergrepp utförda av män i grupp på badhus och konserter.
Gruppvåldtäkter riktade mot pojkar och män, unga flickor och vuxna kvinnor.
Skolbränder.
Bilbränder.
Stenkastning mot ambulans och brandkårspersonal.
Skjutningar och gängmord.
Sprängningar och handgranatsattacker.
Åldringsbrott.
Våldsamma mångkulturella förorter.
Tiggare.
Hedersmord.
Barnäktenskap.
Könsstympning.
Polygami.
Snedvriden kulturellt nedärvd kvinnosyn.
Könssegregation på badhus och caféer.
Våld mot sjukvårdspersonal på akutmottagningar och sjukhus.
Koordinerade attacker mot polis i förorterna.
Attacker mot polisstationer.
Krav på anpassning till utländska religiösa trosuppfattningar.
Våldsamma konflikter mellan olika invandrande kulturer.
Våld mot kristna på asylboenden.
Våld mot judar där förövarna är från Mellanöstern.
Våld mot lärare och annan skolpersonal.
Att Sverige har blivit en fristad för utländska våldtäktsmän.
Att Sverige har blivit en fristad för terrorister.
Rasism mot svenskar och att infödda unga kvinnor dagligdags kallas för svennehora.

De sörjer inte det Sverige som politikerna tog ifrån oss, där vi nu har fått uppleva följande trots allt högre skatter;

Allt färre poliser, lärare och sjukvårdspersonal.
Allt längre vårdköer till sjukhus där folk dör i väntan på vård.
Allt länge köer till tandvård.
Att allt fler sjukhus, BB och akutmottagningar läggs ner.
Att allt fler äldreboenden försvinner.
Att antalet självmord bland 80+ pensionärer ökar.
Att antalet fattigpensionärer som skapat vårt välstånd ökar.
Att vår självförsörjningsgrad medvetet kraftigt har försämrats.
Att människor ifrån övriga världen får bostad men inte alla Sveriges studenter som är vår framtid.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/664-folkokning-och-eftersatt-infrastruktur/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/666-krankande-ord-bor-undvikas/

3 tankar på “665. SAKNAR BÅDE VÄLJARE OCH POLITIKER FÖRNUFT?

    • Hej Ann!

      Du trycker på en viktig sanning här, likgiltighet och initiativfattig befolkning!
      Jag tycker att vi alla ska ställa oss frågan, om dessa två begrepp tidigare under historien verkligen har varit signifikativa för oss svenskar?
      Jag skulle nog snarast vilja hävda det motsatta.
      De senare åren har dock svensken blivit som du beskriver!

      Här bör vi alla ställa oss frågan VARFÖR vi plötsligt har blivit så förändrade som folkslag?
      Det är ju snarast så att svensken internationellt snarast har varit känd för att INTE vara likgiltig eller initiativlös. Fram till för cirka 15 år sedan var svensken inte likgiltig för någon eller någonting. Vi var alltid där och visade medkänsla och försökte skapa förbättringar med en aldrig sinande ström av nya uppfinningar exempelvis.
      Det var svensken som tog de viktiga initiativ som behövdes.
      Det är också just initiativförmågan och bland annat klurigheten att tänka ut alla världsledande uppfinningar inom vitt skilda områden, som fått oss att överleva vårt karga klimat här uppe i norden.
      Det har gått bättre för Sverige, trots vårt klimat än för de flesta länder runt världen med gynnsammare förutsättningar.

      Med denna historiska kunskap i bagaget så måste vi stanna upp ett tag och ställa frågan, Vad gick snett?
      För min personliga del är jag väldigt övertygad om att att en stor del av svaret ligger i att vi blivit hjärntvättade via TV, mobiler och eventuellt även radiosignaler.
      Vi VET att vi gradvis blivit förgiftade av allehanda kemikalier i livsmedel eller exempelvis i vanlig tandkräm, som har en passiviserande effekt på våra hjärnor.
      Fluor är idag klassat som nervgift och påverkar synapsernas möjlighet i våra hjärnor att vidarebefordra signaler till nästa cell.

      Denna fråga skulle jag vilja att någon kunnig krönikör vågade skriva om.
      Tyvärr brukar det samtidigt innebära att den kunnige person som verkligen har god kunskap om detta sannolikt hamnar i ”frysboxen” på sitt jobb och får lägga doktorshatten på hyllan för all framtid.

      Tack för att du belyste dessa viktiga nyckelord Ann!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  1. Hade vi bara följt lagen om religionsfrihet från 1995, och dess krav på en religiös lära om att, citat: ”innefatta frihet att byta religion eller tro”, slut citat. OCH, så verkställt kravet genom ett förbud mot islamska lära att ordnas/klassas/godkännas som en religion, med rätt att utverkas i vårt transparenta allmänna rum! Så hade ‘problemet’ inte varit tämligen ogripbart?
    – Varför följer vi inte den lagen då?
    Riksdagen MÅSTE, underordna sig lagen! Då Sverige ÄR, juridiskt sätt, till sin samhälls-/statsbyggnad en rättsstat! Därinom ”lagen gäller”, för alla och så utgör vår stats gräns! Och Staten ÄR en juridisk person och brott mot lag skall prövas i domstol! Liksom Riksdagens ledamöter skall prövas av domstol för att utifrån oduglighet fråntas ämbetet… VILKEN DOMSTOL?!
    Den vi hade togs bort av Riksdagen 1974!
    Den ersattes med konstitutionsutskottet, KU! En samling av Riksdagsledamöter!!

    Det vi har nu, är en äkta rättsröta!
    En röta som gått i bjälklagen under vårt golv. Den ”bjälklag” vi kallar grundlag.
    Med transparenta lagar som vårt samhällshus ‘väggar’, börjar vi mer likna ett förbannat växthus! Med enades inversiva främmande växter som integreras med konstbevattning och artificiellt ljus, finansierat av övriga boende, de som ordnat inredningen och rumsservicen under ja, 50 års tid i a.f!

    Till sist, vad våra förtroendevalda egentligen gjorde 1994(5), var att äntligen inkorporera en RIKTIG KONSTITUTION för vårt samhällshus: ‘Sverige’!
    En ‘konstitutionell författning’ är sak samma som att erkänna en grundläggande markförutsättning för samhällshusets byggnad!
    I den konstitutionen ingår religionsfrihetens förbud mot islam som artikel 9.
    Den ”riktiga konstitutionen” vi nu bygger vårt Sverige på, är den Europeiska konventionen! Före 1995 hade vi den ratificerad (att seriöst, avtalsmässigt ordna sig under) men nu, som det enda landet av 47 ratificerade stater, har VI KONVENTIONEN SOM LAG!!!
    …och, tillbaka till verkligheten: – Under vilken domstol?

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.