333. VERKLIGHETEN DRABBADE BATRA (M)


333. VERKLIGHETEN DRABBADE BATRA (M)
av Jan Ivarson, 2015-09-17.

I åratal har Nya Moderaterna talat om öppna gränser och fri invandring. De som ifrågasatt budskapet har kallats rasister.
– Tack för att du valde Sverige, är ett uttalande vi minns.
Partiet har åderlåtits på medlemmar och sympatisörer, men det gör mindre när alternativ finns. Värst är svårbotliga skador politiken orsakat landet med nerdragningar inom välfärd, försvar, infrastruktur, genom ökad brottslighet och försämrat internationellt anseende.

Flyktingar har beskrivits som lönsamma eller som resurser. Det senare passar bättre, för det antyder något som kan bli lönsamt efter ytterligare satsningar av skattemedel.

Ordet flykting är missbrukat. Bara en del av de som kommer till Sverige är flyktingar. Alla har fått stöd av våra regeringar genom att slippa visa sin identitet. På så sätt har ekonomiska migranter kommit att behandlas som flyktingar och med anhöriginvandring utgör de den större delen av ”flyktingarna”. Kravlöshet på identitet underlättar för terrorister att ta sin in i landet och bli försörjda i avvaktan på attentat.

De senaste dagarnas rapporter visar att flyktingar inte velat registrera sig i andra länder. De har deklarerat sina avsikter att ta sig till Tyskland eller Sverige. Det klarar inte länderna i längden.

Argumenten inom (M) har förskjutits från ”nödvändig invandring för att klara jobb och omsorg”, via ”kulturberikning”, till vädjan om ”solidaritet och öppna hjärtan”.

Tal om ”volymer” har varit som pest. Den som antytt en begränsad invandring har ansetts vara rasist.

I Ungern har man ledare som vågar tala klarspråk. De kallas högerextremister och hotas med repressalier. En av deras biskopar har sagt ungefär att ”detta är inte flykt, utan invasion”.

Men plötsligt ändrade sig storasyster Angela Merkel i Tyskland!
Som en blixt från klar himmel beslöt Tyskland i strid med det havererade Schengenavtalet, att upprätta bevakning av Tysklands gräns för att minska inströmning av folk. Verkligheten blev för stark för låt-gå-politiken. Politiker har gömt sig bakom krig som förklaring till folkvandringarna. Inget har sagts om utvandrarländernas värdegrunder som förklaring till låg levnadsstandard och konflikter.

Åskvädret spred sig till Sverige med nerslag i nya moderaternas partihögkvarter. Där vände det upp och ner på åratals förkunnande om öppna gränser och förtur till bostad och försörjning för alla som kastat sina id-handlingar.

Nu funderar även Batra på, att Sverige liksom Tyskland kan behöva se över sina gränser (!) och bromsa inflöde av utlänningar (!) men ändå kunna kalla det ”en generös flyktingpolitik”.

Det lär ta tid att säkra våra gränser. Vi har sparat på gränspolis och tull för att bättre kunna serva alla nya medborgare. Svensk förvaltning är infiltrerad av vänsterliberaler som motarbetar stärkning av nationalstaten.

Tänk vad Batra, Lööf och de andra vissnande lövén i DÖ-skogen skulle ha blivit bestörta om Jimmie Åkesson bara för en vecka sedan sagt, att vi måste utöka gränsskyddet för att begränsa invandringen!
Ramaskrin hade utbrutit med förkastande uttalanden varje timme i public service.
Nu är det nästan tyst i media om årets största antydan till politisk vändning under galgen.

Jan Ivarson

2 tankar på “333. VERKLIGHETEN DRABBADE BATRA (M)

  1. ”Politisk vändning under galgen” Mycket träffande beskrivning! Jag tror också, som du, att vänsterns infiltration på alla plan försvårar, kanske omöjliggör, ett stopp på invandringseländet.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.