118. GODHETSAPOSTLARNAS SANNA DILEMMA


118. GODHETSAPOSTLARNAS SANNA DILEMMA
av Arne Holmström, 2014-05-27.

Vi känner dem alla, de som ständigt får dagtinga med sitt samvete och hålla tungan rätt i munnen för att inte avslöja sina tveksamma åsikter. Dessa godhetsapostlar som för ett falskspel utan dess like.

Ingen ska få lura dig att tro, att den förträffliga grannen Svensson är vit som snö.
Svensson är verkligen en fin människa, som aldrig säger ett ont ord om någon. Men hans äkta hustru är inte nöjd med sin make? Hoppsan, vad är det nu då som inte är så bra? Ja, ni skulle höra honom gorma och svära över utlänningarna som vi tvingas försörja.
Grannen Svensson till sin hustru; – Jag ska på partimöte ikväll. Det ska handla om dessa rasister.
Han knallar iväg till sossarnas möte där han sitter med i styrelsen. Första frågan på dagordningen, hur ska vi göra för att bekämpa de rasistiska partierna?
Många förslag kommer fram och nu tar den fina grannen Svensson till orda.
– Tänk om dessa typer slutade att klanka på att vi skattebetalare ska försörja invandrarna. Vi måste upplysa dem om vilken vinst det är med dessa invandrare när de sätter igång och jobbar.
Men det är typiskt rasister, de vägrar att se fördelarna med den invandring vi har. De vill helst att vi ska kasta ut invandrarna!

Törs vi längre lita på svenska folket?

Hur många gånger har inte godhetsapostlarna gjort bort sig när de blir pressade på vad de menar med ett rasistiskt utlåtande? De flesta av apostlarna vet vad egentlig rasism innebär, därför vill de inte framstå att vara lika korkade som de som hittar på de mest löjliga påståenden om vad som är rasistiskt. Trots allt, kommer i genomsnitt fler dumma kommentarer från godhetsapostlarna än från normalt folk, när invandringen förs på tal. Apostlarna anpassar sig till vilka de har att göra med och stryker folk medhårs när kritiska toner höjs om invandringen. Trots detta, smyger de in dumma kommentarer till politikerna och till invandrarnas försvar.

Den normala svensken slår åt alla håll. Han skräder inte orden och närmast idiotförklarar svenskar som vägrar att se de egentliga sanningen om vårt massinvandringsland. Så är det bara!
Att berätta sanningen om Sveriges tillstånd, det är det sämsta man kan göra när godhetsapostlarna hör på. Då kommer det tredje budordet som ett brev på posten, – du är nazist!
De två första budorden, ”främlingsfientlig” och ”rasist”, är i sammanhanget för lindrigt i deras öron.
Visst är väl det ett förunderligt hjärntvättat tillstånd som godhetsapostlarna befinner sig i, att avsky den egentliga sanningen? Den sanning som är avskyvärd för vanligt hederligt folk! Avskyvärd för att den är utmanande präglad av ren svenskfientlighet, vilket är exakt den politik som förs i Sverige!

Kan någon vettig människa förklara hur godhetsapostlarna egentligen tänker? De svär ve och förbannelse över politiker som gör livet surt för svenska folket och när det är så dags att gå till valurnorna, då har dessa politiker i deras ögon blivit rumsrena?

Tyvärr kommer jag också att tänka på alla mina vänner och bekanta som tycker att massinvandringen är förkastlig! Trots det, så lägger flertalet av dem sin röst på något svenskfientligt parti som vill fortsätta med massinvandringen?
Så självklart undrar man onekligen över, hur pass hjärntvättat är egentligen det svenska folket? Bara lagom eller totalt hjärntvättade?
Tydligen tillräckligt, så att de inte längre kan leverera sunda personliga åsikter och än mindre leva upp till dem.

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.