456. PARTILEDARFARSEN


456. PARTILEDARFARSEN
av Cornelia Dahlberg, 2016-06-01.

För dig som inte upplevt det partiledarna pratade om igår, rekommenderar jag först en kvarts verklighetsbeskrivning i form av lättsam fredagsbio av Jan Milld denna måndagsmorgon. Läs därefter analysen av Olle Ljungbeck.

Själv var jag hungrig lagom till partiledardebatten, men eftersom maten liksom hamnade på tvären när jag lyssnade, såg jag inte allt, dock tillräckligt för att undra när deras näsor ska krocka. Så långa hycklarnäsor borde inte vara möjligt att ha utan att 7-klöverväljarna reagerar. Bonniermedia fick nog ett gott skratt. Vilken känsla det måste vara att ha lyckats förvrida skallen på folk till den grad att de fortsatt lägger sin röst på landsförrädare!

Partiledardebatten
av Olle Ljungbeck

”Jag kräver nu att Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt, Jan Björklund, Isabella Lövin lämnar sina poster omedelbart.

Ovanstående individer visade tydligt och klart – eftersom de inte  markerade – att för dem och deras partier är våldtäkt och sexuell terror mot svenska kvinnor/flickor utförda av invandrarmän en andrahandsfråga.

Jag har aldrig tidigare upplevt något så chockerande som dessa politikers uttalanden i denna fråga.

Endast Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor markerade tydligt att invandrarmän som våldfört sig på svenska kvinnor/flickor skall utvisas efter avtjänat straff.
De övriga gav inget svar som kunde tolkas så, att de delade Åkessons och Busch krav.
Detta är skrämmande, ja oförsvarbart.
Såväl Löfvens, Lövins som Sjöstedts svar kan inte tolkas på annat sätt, än att de ser våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor som något vi måste acceptera.

Lövins jämförelse med vad hon sett i andra länder, har inte det minsta med saken att göra. Sveriges regeringar har inbjudit dessa våldtäktsmän till Sverige. Därför är de skyldiga och deras brott kan aldrig försvaras. De borde skämmas för att göra denna jämförelse.

Svenska kvinnor/flickor har sålunda från de personer som ofta skryter om svensk jämställdhetspolitik fått höra att det av sex partiledare ses som en bagatell att de våldtas. Vilka signaler sänder detta till de presumtiva våldtäktsmännen.

Jag trodde faktiskt aldrig att jag från en svensk politiker skulle få höra att man bagatelliserar detta fruktansvärda brott som en våldtäkt utgör.

Detta får inte stå oemotsagt. Nu måste vi förena oss i motståndet mot dessa sex fiender till svenska kvinnor/flickor. Ni alla som kan. Maila dem och tala om vilka kräk de är. Stryk dem på valsedeln.

De har gått för långt i sin feghet att inte våga värna de svenska kvinnorna/flickorna.

Jag är 84 år och har under min levnad lyssnat på flertalet valdebatter. Men jag har aldrig hört något så fruktansvärt svekfullt, ondskefullt och vidrigt som när dessa sex stackare inte vågade ta klar ställning för att allt skall göras för att skydda svenska kvinnor/flickor.

Jag kan inte längre betrakta dessa sex personer värdiga att sitta i vare sig regering eller riksdag. De är moraliska krymplingar som varje svensk borde ta avstånd ifrån.

Jag trodde aldrig att jag i en partiledardebatt skulle få höra något så lågt, simpelt som deras feghet i att inte ta klar ställning mot invandrarmäns våld/våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor.
Att ett så enormt svek mot svenska kvinnor/flickor uttalas av de som skall agera för att skydda dem på alla sätt, kommer för alltid att vara den mörkaste dagen i mitt liv.

Stå upp ni alla män, kvinnor/flickor och visa ert hat mot dessa avskyvärda individer.”

Det går inte att uttrycka sig tydligare och bättre än vad Olle Ljungbeck gör i texten ovan.
Dessa politiker visar verkligen sin vidrighet med eftertryck!

Cornelia Dahlberg

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/455-medias-ordval/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/457-stor-andel-ekonomiska-flyktingar/

4 tankar på “456. PARTILEDARFARSEN

 1. Dessa sex partiledare har inte klart för sig vem som är deras arbetsgivare för vilka de alltså ska arbeta och vara lojala! De kämpar hela tiden för att hitta strategier för att vinna makten!! Svenska folket=deras arbetsgivare som valt dem och betalar deras rikliga ersättningar har de fullkomligt tappat respekt och kontakt med!

  • Hej Ann-Louise!

   Du har absolut rätt i det du skriver!
   Det är hög tid att vi väljare ger våra politiker sparken både bildligt och bokstavligt!
   När politikerna inte bryr sig om vad deras väljare tycker, så måste vi väljare visa att vi inte heller bryr oss om våra folkvalda politiker!
   Det gäller därmed att så ofta vi orkar och kan, göra livet surt för dem och visa vårt missnöje med att de missköter det förtroende vi gett dem.
   Ring, mejla och konfrontera dem även vid personliga möten där det är möjligt!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • Hej Bertil!

   Din kommentar visar på den ”svenska mentaliteten” i ett nötskal!
   Vem är denne ”någon” som du förväntar dig ska väcka de andra?
   Vem är denne ”någon” som du förväntar dig ska väcka dig?

   Har vi förstått att något är galet, alltså ”vaknat”, så handlar det bara om att Du ska väcka andra!
   Det är din plikt mot dina medmänniskor och ditt land.

   Om du bjuder din hund på en skiva falukorv som du precis köpt i affären och hunden knalldör inom ett par minuter, så väntar du väl inte på att ”någon annan” ska slå larm?
   Detta är exakt samma sak. Skillnaden är bara att döden kommer långsammare både för befolkningen och landet Sverige.

   Ta nu inte detta som en personlig kritik! I själva verket hjälpte du till att åskådliggöra svenskarnas största problem.
   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.