72. Kliniken Master Mind


72. Kliniken Master Mind
av T. Trodé, 2014-01-23.

Kliniken som specialiserat sig på politikers och andra makthavares behov. Vi arbetar med senaste teknik som utvecklats av dr Mabuse vid Transsylvanien Laboratories.

Vill du kunna sova tryggt och känna tillförsikt då du möter dina väljare och kunder?Drabbas du ofta av svårmod och dåligt samvete då du får frågor eller när du med påtvingad trovärdighet måste förklara något som inte kan uppfyllas?

Funderar du ofta över ditt eftermäle när verkligheten blir uppenbar för dem du haft kontakt med? Lider du av tvivel och olust över det du tvingas påstå, för att göra din arbetsgivare till lags?

Du är inte ensam. De flesta makthavare upplever dagligen denna situation. Det ställer stora krav på både fysisk och mental hälsa och kan på sikt leda till allvarliga personlighetsstörningar om de tillåts pågå utan att behandlas professionellt.

Vi kan hjälpa dig och kostnaden betalas till störta delen av din privata sjukförsäkring.

Vi opererar bort dåligt samvete och tvångstankar om vad som är rätt och fel, med modern laserteknik och nyutvecklad psykoanalys.

Behandlingen utförs på en dag. Allt du behöver ta med är ditt försäkringskort från Makthavarnas HälsoVärn och ditt privata betalkort.

T Trodé

2 thoughts on “72. Kliniken Master Mind

  1. Bästa hjälpen skulle de få i ett läger i Afrika med elstängsel, så ingen kunde komma in och skada dem. De har ju stulet 600.000.000.000:-SEK årligen. Bra då skulle vi slippa dem och kunna bygga upp sverige igen om det inte går för lång tid..mvhBertil Nilsson.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.