55. EN KRÖNIKA OM GUMMIRYGGAR OCH ANDRA ÄCKEL!


55. EN KRÖNIKA OM GUMMIRYGGAR OCH ANDRA ÄCKEL!
av Lars Agerstig, 2020-05-16.

Klicka på spelarpilen så läser jag upp krönikan för dig medan du lagar mat eller diskar.

De som känner mig, vet att jag alltid säger exakt det jag tycker och tänker.
Jag lindar aldrig in något i något rosa gulligullgull eller skriver något som är PK (Politiskt Korrekt).
Jag försöker alltid att hålla mig till fakta!
Därmed inte sagt att jag för den skull alltid har rätt!
Jag kan ha fel precis som övriga dödliga varelser i vårt samhälle.
Skillnaden kan dock vara, att jag oftast har läst på en del inom ett ämne, innan jag uttalar mig.
De senaste 10 åren har jag läst cirka 5 timmar varje dag om olika ämnen som intresserar mig, för att själv kunna bilda mig en uppfattning om vad som eventuellt kan vara rätt eller fel inom olika frågor. Det innebär att jag har skaplig inblick i ganska många frågor men är knappast expert på något.

Papegojtänkande
Ovanstående rader är inte skrivna för att påskina min egen förträfflighet, utan snarare för att påvisa skillnader mellan olika debattörer i olika Facebookgrupper exempelvis.
Några har extremt stora kunskaper i ett ämne som debatteras, medan de allra flesta tyvärr bara har ett papegojtänkande, det vill säga, att bara repetera något som någon annan har skrivit eller tyckt, utan att på något sätt själva försökt att ta reda på sanningshalten i ett påstående.
Här vill jag påpeka något mycket viktigt!
Kunskap kommer inte bara från att man kanske ägnat stor tid åt att studera en fråga eller att man via studier har fått en fin titel. Nej, kunskap kommer från främst vad man har läst och hur man har förstått det man har läst.
Kunskap utan sunt förnuft och förmågan att lägga ihop två och två, är ofta meningslös kunskap.
Läser jag ensidigt om att 5G är jättefarligt utan att ta del av vad den andra sidan säger om riskerna, så blir naturligtvis 5G rent livsfarligt även i professorns skrifter! Det är exakt det som skapar papegojtänkandet!

Hur ska man kunna undvika papegojtänkande?
För att överhuvudtaget kunna skapa sig en egen uppfattning i vilken fråga det än gäller, så krävs det att man läser på inom ett område från flera håll. Har person A eller person B rätt?
Kan någon ha ekonomisk vinning av att ha en uppfattning för eller emot?
Som lekman är många frågor nästan omöjliga att bedöma, därför att vi helt enkelt saknar kunskap och i många fall inte ens förstår de tekniska förklaringar som ges.
Hur gör man då?
Jo, man måste se frågan rent historisk och jämföra tidigare uttalanden och verifierade fakta om ämnet.
Som exempel kan nämnas att döda fåglar trillar ner från himlen och nu påstås det, att det beror på 5G!
Här måste man direkt börja googla om döda fåglar och hittar då exempelvis en rapport från Falköping år 2011, då det plötsligt föll ner tusentals döda fåglar överallt. År 2011 fanns inte ens 5G, så därmed vet vi att det bör finnas andra orsaker till denna plötsliga fågeldöd än 5G.
Därmed måste vi direkt avfärda 5G som orsak till fågeldöden!
Allt annat är brist på intelligent tänkande!

Papegojtänkande kan förhindra sanning och fakta!
Det finns många dylika tankefällor, där en del direkt snurrar igång papegojtänkandet, utan att ens försöka ta reda på fakta.
Papegojtänkandet kan lika gärna komma från den andra sidan, där någon påstår sig veta exakt vad som exempelvis drabbat fåglarna.
Man kan dock rent generellt säga, att oavsett vilken ståndpunkt man själv har haft i en fråga, så tycks det vara enklare att ta till sig förklaringar som inbegriper en fara för sig själv eller egen hälsa.
Förklaringar som inte inbegriper egen fara, betecknas då istället ofta som att någon vill ”mörka sanningen”!
Sann fakta kan därmed ofta hamna i underläge, trots att den fakta som beskrivs är verifierbar.

Vad vet vi om Covid-19?
Just detta med papegojtänkandet har väl aldrig varit så tydligt, som nu under den så kallade pandemin av Covid-19.
Den mest naturliga och korrekta frågeställningen, tycks de flesta ha bommat helt!
Är det verkligen en pandemi eller är det kanske bara en ny säsongsinfluensa?
Hur ska man få reda på det?
Jo, återigen får vi googla historiskt och se om vi kan hitta skillnader i dödstalen per vecka, månad och år i Sverige och i alla andra länder.
När man gör det, finner man att dödstalen så när som på någon enstaka vecka, istället är ungefärligt desamma och även minskande för många länder år 2020!
En pandemi pågår knappast bara en vecka, eller hur?
Efter en del länders små toppar mellan cirka vecka 15 till vecka 16, så dyker dödstalen ner till normal nivå eller därunder nästkommande vecka.
De som ändå tror på pandemibedrägeriet, får nog en smula jobbigt med att förklara hur dödstalen kan vara desamma eller färre än tidigare år vecka för vecka.
Det måste i så fall innebära att folk under år 2020 inte längre har dött av tidigare dödsorsaker såsom hjärtinfarkter, stroke, diabetes eller att ha blivit överkörda av bussen! Alla har istället dött av Covid-19!
Dårskap, eller hur?
Här måste man alltså inse att man blivit lurad av krafter som vill frammana papegojtänkandet och rädsla hos världens befolkning.

Media hjälper till att sprida rädslan!
Det kan helt enkelt inte finnas någon pandemi att vara speciellt orolig över!
Det handlar istället om en tankemanipulation som med medias hjälp har fått alla att plötsligt börja använda helt värdelösa ansiktsmasker som absolut inte kan skydda mot något så smått som virus eller exosomer.
Gliporna i dessa masker är ju stora som kyrksalar i jämförelse med ett litet virus och skyddar varken mot att smitta andra eller att själv bli smittad.
Vi har också fått lära oss det nya begreppet ”Social distansering”, vilket kommer att leda till en flod av självmord, vågar jag lova!
Tar man inte reda på fakta, uppstår papegojtänkandet igen och folk sprider sin rädsla vidare.
Varje dag pumpar media ut skojeriet och påvisar siffror från Bill Gates rödblinkande och snygga webbsidor om kolossala dödstal som bevisligen inte ens kan vara sanna, då de naturligtvis direkt skulle återspegla sig i dödstalen per vecka i de berörda länderna. Så är inte fallet!
Bill Gates våta dröm är självfallet att få massvaccinera hela jordens befolkning.
Kan det finnas ekonomiska intressen i detta som styr tro?
De flesta normalintelligenta kan nog inse att det är så, eller hur?

Samhällets gummiryggar och äckel!
För de personer som har förstått innebörden av denna krönika, så har jag bara en vädjan!
Kalla ALLTID alla de personer som medverkar i att sprida lögner till världens befolkning, för äckel!
Dessa personer har enligt mitt förmenande inget människovärde överhuvudtaget! Att medvetet bedra en hel världs befolkning, är bara vidrigt och rent ut sagt äckligt!
Detta gäller naturligtvis de globalistsvin som har iscensatt detta skojeri men också de politiker, journalister och mediehus som hjälper till att sprida bedrägeriet.
Politiker är inget annat än förbannade gummiryggar som jamsar med i hopp om att vinna röster. Rakryggade politiker är lika ovanliga som snödrivor i Sahara-öknen!
Journalisternas grunduppgift är att fungera som den tredje statsmakten och avslöja bedrägerier. När dessa medvetet istället hjälper till att sprida bedrägeriet, så är de inget annat än skitstövlar och rena äckel!
Alla journalister kan ju inte vara helt hjärndöda, eller hur? Ändå är det ingen som vågar agera visselblåsare!
Ryggradslösa skitstövlar har vi ingen glädje av i ett demokratiskt samhälle.
Alla dessa beskrivna gummiryggar är bara äckel och ska behandlas som sådana från och med nu!

/Lars Agerstig

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: 54. NÅGRA ORD OM PARTILEDARDEBATTEN MAJ 2019!

Nästa krönika: 56. BREVET TILL MIN VÄN SVEN OM COVID-19!

13 tankar på “55. EN KRÖNIKA OM GUMMIRYGGAR OCH ANDRA ÄCKEL!

  1. Behövs mångas sanningens ord i detta galna land för att folk skall vakna upp inför detta myndighetsmissbruk som backas upp av messmedia och statstelevisionen som vi dessutom alla bekostar med våra skatter!
    Tack för en bra artikel och för ditt engagemang, Lars! 🙂

  2. Pingback: 55. EN KRÖNIKA OM GUMMIRYGGAR OCH ANDRA ÄCKEL! – Life, Death and all between

  3. Det var väl ganska bra skrivet. Jag är nyfiken på vad du har för inställning till påståenden om att 5G skulle sprida coronavirus. För mig är det fullständig idioti. Den enda förklaring jag kan se är att 5G-master stör många och de fösöker använda corona-hotet som tillhygge för att bromsa bygget av dessa master.

    • Hej Ingvar!

      Jag vet inte om jag vill gå så långt som att säga att det är ren idioti men med tanke på den fakta som jag hittills har funnit, så förefaller det extremt osannolikt!
      Som jag skrev i dagens krönika, så tycks det nästan alltid handla om detta papegojtänkande där man med feltolkad logik får fram ett samband som rimligen inte kan existera.
      Jag anser dock ändå att man bör hålla dörren lite på glänt då denna teknik är ny och vi vet väldigt lite än så länge.
      Många tror dock att exempelvis 26 Ghz (5G) är farligare för människor än kanske 10 Ghz. Det tycks dock vara exakt tvärtom då 26 Ghz inte klarar av att penetrera vår hud vilket 10 Ghz gör!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

  4. Pingback: EN KRÖNIKA OM GUMMIRYGGAR OCH ANDRA ÄCKEL! – Bakom kulisserna

    • Mycket bra krönika, jag fick ett mms långt som en Söndagseftermiddag
      Bla stod det det att Trump och hans medhjäskulle göra, har bara delat den med 2 personer då jag är osäker på innehållet, kommer att klistra in det här, att Gates skulle vaccinera alla och att vaccinet innehöll Corona, i mina öron är det 1000% värre än Judeutrotelsen, hittade en sak jag fastnade för och det var Trumps så bra idé som att rensa havet på plast och det redan pågick.
      Skulle uppskatta om någon kunde bedömma sanningen i det som följer.
      Läs detta!

      En värld i förändring – Den förlorade identiteten.

      För att alla som vill, ska förstå vilken tid vi lever i, så ska jag försöka mig på en sammanfattning med delvis förklaringar. Det är ju så, att allt har inte kommit upp till ytan ännu. Det gör att inte ens jag och många med mig, som är insatta i patrioternas och den djupa statens ”krig” vet allt. Vi gör vårt bästa med att uppdatera oss.

      Anledning till att man inte arresterar alla dessa dårar på en gång är,att Donald Trump inte vill agera som Den Djupa Statens företrädare, Nämligen att anklaga, straffa, arrestera, ja t o m döda, innan det fanns ett enda bevis, som rättfärdigade deras resonemang.
      Donald Trump vill ha vattentäta bevis. Därför tar det tid att sammanställa alla dessa. Men det är på gång.
      För att försöka förenkla vad som händer, kan vi dela in vad som händer i förstadiet. Därefter i ett antal stadier, beroende på hur man agerat i USA.

      Förstadiet vet vi alla som är upplysta. Det är vid valet av den amerikanska presidenten 2016. Alla initierade var helt säkra på, att Hillary Clinton skulle vinna presidentvalet. Men icke.
      Vad hände?

      Trots att Hillary backats upp av världens rikaste familjer som Rothschilds, Rocckefeller, Soros, samt av den avgående presidenten Obama, så förlorade hon valet.

      Det amerikanska folket hade redan långt innan den sista omgången gjort sitt val. Det var Donald Trump. En outsider som inte var uppbackad av någon. Han stod för valkostnaderna själv. Men folket visste att han stod på deras sida.

      En dag eller två efter det historiska valet, började hatkampanjerna mot Donald Trump. Den person som visste att piska upp hatstämningar, näst intill lynchstämningar, var George Soros. Han betalade arbetslösa människor direkt i handen, mot att de ställde sig utanför Trump Tower i New York och begärde hans avgång.

      Vi vet hur det gick. Soros betalade, men fick ingenting för pengarna.

      Vevar vi fram händelseförloppet, så ser vi George Soros som Den djupa statens företrädare, stå upp och spyr galla över en Donald Trump som gör allt rätt för sitt USA.

      Donald Trump ökar antalet betalda arbetare i landet.
      Han ser till att med andra länder i norra Sydamerika, börja ta upp plast ur Stilla Havet. Det är inga småsaker som plockas upp. Ett avtal säger att de länder som engagerat sig, ska ta upp minst 8 miljoner ton plast ur havet. Så blir det.

      Donald Trump åker och träffar Nordkoreas ledare Kim Jung-Un. Efter en trevande början, visar det sig, att det blir lugnt på Koreahalvön.

      Trump drar tillbaks trupper från Syrien och Irak. Västvärdens globalister fördömer. Senare ger sig Trump på Afghanistan. Under Thanksgiving i november 2019 gjorde presidenten ett överraskningsbesök hos amerikanska trupper på militärbasen Bagram. Den Djupa Staten lade pannan i djupa veck,men Trumpanhängarna jublade.

      Trump beordrar halva styrkan i Afghanistan till reträtt och återkallelse till USA.

      Nu har Trump på ett par år lyckats med att i stort, avsluta de krig de medverkar i runt om i världen.

      Vad vi alla måste komma ihåg är, att tyvärr har Donald Trump ett enormt motstånd i det amerikanska försvaret och i organisationerna CIA och FBI. Det gör att framförallt CIA agerar i Den Djupa Statens intressen och fortsätter och dessutom startar upplopp och krigshandlingar i några länder.

      Inom det amerikanska försvaret finner Donald Trump den hjälp han behöver. Sedan tidigare har ett tjugotal officerare ställt sig bakom honom och deklarerat följande.
      Om inte ni Herr President Donald Trump hade börjat rensa upp i det träsk som USA och världen befinner sig i, då hade vi startat ett krig, ett troligt inbördeskrig, för att rensa USA och övriga världen från den dekadenta, satansdyrkande pedofilivärld, den extrema våldsvärld det har blivit.

      Donald Trump fick med sig en mycket respektingivande och pålitlig armé. En av det amerikanska försvarets hörnpelare – Den amerikanska marinkåren.

      Sedan tidigare visste man, att Den Djupa Staten förfogade av tunnelsystem under i huvudsak New York och Los Angeles. Enorma system som hade byggts för att kunna säkra satanisterna, pedofilernas och Den Djupa Statens fortlevnad.

      Under 2018/2019 började en hårdträning för The Marine Corps. Att kunna strida i tunnelsystem.
      Under samma period haglade det anklagelser över Donald Trump från Representanthuset. Ett Hus som var i Demokraternas och därmed Den Djupa Statens majoritet. Donald Trump visste bättre än att ständigt sitta och försvara sig. Han lät de som anklagade honom, försäga sig. Det var en strategi som höll. Tillsammans med bevis som bl a Hillary Clinton och Barack Obama försökt att förstöra. Bl a satte paret Clinton eld på sitt hus, i tron att alla bevis emot dem skulle brinna upp. Men dessa mail i tusental gick att återskapa, så där stod de med lång näsa. Men fortfarande förnekande de kriminella aktiviteter.

      När Donald Trump så höll sitt tal till nationen i februari 2020, så fick man se en mycket arg, besviken och bedrövad Nancy Pelosi, talman i Representanthuset, riva sönder det tal Donald Trump höll.

      När nu Den Djupa Staten, ondskans psykopater inte kunde anklaga Donald Trump för något och för att försöka dölja alla sina illgärningar, så spred de ut Coronaviruset , via labbet i Wuhan.

      Den Djupa Staten finns överallt på vår jord. Även i Kina. Med deras medverkan spred man ut ett virus, som egentligen är ett influensaliknande virus, i tron att det är dödligt farligt.

      Världen fick helt annat att tala om än Donald Trumps framgångar.
      En skräck tog fart över hela vårt jordklot. För att råda bot på den skräck som visade sig världen över, ville Bill Gates vaccinera alla i hela världen. I vaccinet finns giftet.

      Donald Trump visste om detta, så de startade en stor ”lockdown” i flera länder. Det var inte för att visuset var farligt. Det var för att det var lättare att jaga pedofiler och grovt kriminella över världen. Dessutom att rädda så många barn som möjligt ifrån sextrafficing.

      Med detta kommer vi snabbt in på den agenda som för närvarande gäller för patrioterna. Det är så de kallas, de som ska hjälpa oss att rädda världen.

      Steg ett.
      Att rädda så många barn som möjligt ifrån sextrafficing, satansdyrkan och död. Detta är igång för fullt. Man har lyckats rädda tiotusentals små barn, som kidnappats och förts under jord i tunnlar och i byggnader där satan härskar. Räddningsaktionerna har inte bara varit i USA, utan i Italien, Vatikanen, Latinamerika, Asien etc. Även här i Europa har man gjort tillslag. Detta pågår ännu och kommer att .
      fortsätta.

      Steg två.
      Arrestera alla förövare. Alla psykopater och barnsexmissbrukare. Det går samtidigt som att finna barn.

      Steg 1,2,3
      Ställa om ekonomin för folket och se till att eliten inte kan sko sig på människorna .
      Helt kort:
      NESARA och GESARA är de viktigaste delarna i de förändringar som fullständigt kommer att förändra framtiden, så att den Gyllene Tidsåldern kan inledas.
      NASARA – National Economic Stabilization and Recovery Act. Man föreskriver om guld- och silverpläglingen av mynt.
      GESARA – Global Economic Stabilization and Recovery Act. Som det sager, en stabilisering av världens valuator.
      GESARA händer i USA först, sedan resten av världen
      Här ingår också att se till att pensionärer får bättre villkor.

      Steg 13.
      Se till att Fed Reserve läggs ned. Det är ju en börs som ägs av ett fåtal globalister. Nu blir det en folkets börs.

      Steg 15.
      Se till att rättsväsendet ska upprätthållas på det sätt det är ämnat för.

      Steg 18.
      Expropiera egendomar och förmögenheter som dessa globalister och den Djupa Statens pstkopater tillskansat sig under årens lopp.

      Det är en och annan punkt som är överhoppad, men de här är de viktiga just nu. För det är dessa man håller på att förverkliga.

      När det gäller Sverige, så är det viktigt att säga:

      När det kommer att informeras om att Covid-19 är över, kommer det inte att bli någon återgång till det normala, det som man lämnat. Världen kommer att totalt förändras och Sverige med den.

      Innan vändningen och det lugn och harmoni som vi alla vill ska inträffa, kan det ta flera generationer.

      Världen går in i en mycket djup recension nu. Det betyder att det blir massarbetslöshet, massvält och stora oroligheter. Många tragiska händelser kommer att inträffa. Många liv kommer att oförskyllt släckas. Mycket våld och vansinne kommer att fortsätta förbli en del av vardagen ett tag framöver.

      Den svenska ekonomin har just nu spåtts att falla ca 10% under 2020.
      Jag tror att vår ekonomi faller med 30%. Det gör många människor och familjer desperata. När jobben försvinner och pengarna uteblir, samtidigt som de sitter med stora lån på hus och bilar, då blir det hemska följder. Självmord kommer att bli mer förekommande.

      Den personliga identiteten kommer att ta stryk. Men vad är den personliga identiteten. En fin titel, två nya bilar, ett lyxigt hus??
      En identitet är människan bakom allt detta. I Buddhismen ser man till människan och vad som den står för, vad som finns inuti. Ingen yta gör en identitet.

      Se därför till att skala av så mycket som möjligt i den egna skuldbördan. Börja odla om möjligt egen mat. Flytta till billigare omständigheter. Sälj allt onödigt.

      Se vad som hände i Grekland när det ekonomiska djupet öppnades för en massa människor. Väldigt många flyttade hem till sin ö där de kom ifrån och började odla lite grödor och höll sig med en get eller några får. Visst, livet blev enklare men det vktigaste hade de kvar. Självkänslan och relationen till familjen och sina vänner.

      Sverige kommer att i sinom tid, rensas från Den Djupa Staten. Även om vi har en fullständigt horribel situation i vårt land för närvarande, så är Donald Trump väl medveten om det.
      Här gäller det att i första hand lagföra och arrestera Wallenbergs. Sedan Den Djupa Statens medskyndare som ex Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, samt stora delar av regering och riksdag. Dessutom måste lagens väktare bytas ut i de allra flesta fall, då nuvarande är frimurare av rang. Verk och myndigheter kommer också att genomgå transformeringar eller helt enkelt läggas ned.

      Så alla ni som förväntar er snabba förändringar, så att ni kan återgå till det liv ni hade förut. Glöm det!!

      • Hej Leif!

        Jag har läst denna text på flera ställen.
        Mycket av det stämmer säkert men mycket är sannolikt rent strunt.
        Skulle detta vara hemliga planer, så är det ju verkligt konstigt att någon kan skriva det på Facebook och på andra sidor som ”scorpion 58” och en del andra sidor.
        Skulle någon ”läcka” ut militära hemligheter, så lär den personens nära och kära knappast leva idag!
        Personen själv skulle med mycket stor sannolikhet också sakta torteras till döds precis som de nära och kära och allt lär säkerligen filmas i undervisningssyfte för andra som man kanske vill ska komma på bättre tankar än att ”läcka”.
        Dessa 10-tusentals små barn som man räddat från dessa påstådda tunnlar, var finns dessa barn nu? I andra tunnlar?
        Ett sådant jätteprojekt går inte att hålla hemligt om man räddat barnen! Barn behöver mat och tillsyn, i detta fall av tusentals vuxna!
        Därmed faller nog dessvärre sanningen i det! Det kan säkerligen finnas barn som räddas men sannolikt i betydligt mindre skala!

        Att det dessutom skulle ta flera generationer att fixa bort alla dessa psykopater från makten, tror jag inte heller på. Detta låter mer som ett predikantbrev från Jehovas vittnen eller liknande.
        Jag tror istället att förändringen (om det nu blir någon) kommer att gå mycket snabbt!
        Pedofilhärvorna går nog att nysta upp relativt enkelt och snabbt och därmed försvinner dessa psykopater självmant från sina höga poster, innan elden har nått dem.

        De ekonomiska systemen är det värre med! Hur detta ska lösas begriper jag inte!

        /Lars Agerstig
        honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.