58. FINNS COVID-19?


58. FINNS COVID-19?
av Lars Agerstig, 2021-04-02.

 

Klicka på spelarpilen så läser jag upp krönikan för dig.

Ja Covid-19 finns som ett skapat bedrägeri ja men det är inget virus och skadar ingen!
Covid-19 smittar INTE via mänskligt umgänge, som dessa globalister försöker få oss att tro!
Det är en skapad giftcocktail i ett labb, där man på ett intelligent sätt förstått att utnyttja kroppens och cellernas periodiska rengöringsfunktioner.

 

Genom att manipulera exosomer (det utstädade skräpet från cellerna) och sedan i injektionsform injicera denna cocktail i människor över hela världen via vanliga injektioner och olika typer av vacciner, så skapar man illusionen av att detta är smittsamt.
Självklart är dessa skojare inte så ointelligenta att de tillsatt detta giftämne i alla injektionsdoser. Det kanske endast rör sig om en till två procent av antalet injektioner. Annars blir ju bedrägeriet alltför uppenbart och lätt att avslöja!
Ovanpå detta använder man svabbtester, som man har manipulerat på samma sätt genom att tillföra giftämnet i toppen på bomullstoppen.
Återigen kan man på detta sätt aktivera den periodiska rengöringsprocessen hos de celler som får en dos av giftet. Detta kan ske nästa vecka, nästa månad, om ett halvår, ett år eller kanske tre år. Allt beror på, vilket så kallat ”virus” man har påverkat (manipulerat).

 

Olika så kallade virus har sina egna periodiseringar. Ju fler man svabbar med detta svabbtest desto mer sprider man smittämnet och desto fler blir således sjuka.
Detta görs alltså medvetet för att se till att hålla rädslan hos folket på en hög nivå, så det därmed ska bli lättare att tvångsvaccinera jordens befolkning!

 

PCR-testerna kan, som de flesta bör veta idag, inte användas för att se om du är ”smittad” av ett virus!
Ett virus är en död partikel i cellen som sålunda INTE ens KAN smitta någon.
Döda är liksom bara döda och gör ingenting, lika lite som du gör något när du är död!
Ett ”virus” är i själva verket en liten säck med ”tvållösning” eller vad du vill kalla det lösningsmedel som cellerna använder sig av.
Det är förövrigt samma ”tvållösning” som får din näsa att börja droppa vid en förkylning, för att helt enkelt få ut skräpet så du ska kunna börja andas normalt igen.

 

När det gäller så kallade mutationer av virus som man också vill skrämma oss med, så är det inget annat än cellernas produktion av nya ”rengöringsmedel”.
I vår luft, mat, dryck och hela vår omgivning tillförs hela tiden nya gifter som våra kroppar försöker att hantera. Vi har hundratals olika ”rengöringsmedel” som vi har lärt oss att kalla för ”hemska” virus.
Dessa ”virus” är sålunda istället våra bästa vänner och ser till att våra 30 triljoner celler rengörs och har en god funktion, så att vi kan leva ett drägligt liv.

 

Jag har varit precis lika lurad som alla andra under hela mitt liv och trott på att virus är farliga och smittar. Tar man reda på fakta, så förstår man dock hela bedrägeriet!
Allt handlar om pengar, kolossala PENGAR!

 

Kan jag ha fel om allt detta? Javisst finns den möjligheten men min teori om detta håller vatten hela vägen medan den gängse virusteorin läcker som ett såll!
Jag låter dig bedöma efter ditt eget förnuft!
Kom ihåg bara, att all information från våra myndigheter inte alltid är sann information. Det finns de som drar in miljarder dollar på rena lögner.

 

/Lars Agerstig

 

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: 57. COVID-19 OCH MILJÖDEBATT — ETT MEDVETET BEDRÄGERI!

Nästa krönika: 59. LÖGN OCH DÅRSKAP – DEN NYA NORMEN I SVERIGE!

1 tanke på “58. FINNS COVID-19?

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.