136. SJÄLVFÖRSÖRJNING I ETT IDEALSAMHÄLLE


136. SJÄLVFÖRSÖRJNING I ETT IDEALSAMHÄLLE
av Arne Holmström, 2014-06-27.

Självklart ska varenda individ stå för sin egen försörjning. Det här är tyvärr inte längre aktuellt. Detta system fungerade hyggligt då Sverige fortfarande var svenskt!
Hoppsan, är inte Sverige svenskt längre? Knappast, inte nu när utlänningar gjort Sverige till en tummelplats för bedragare! Många invandrare är politikers stora självbedrägeri, vilka de bara tror gott om och inte vill veta någon sanning om. Detta är sannerligen inte typiskt svenskt!

Vi har fått ett krisartat ekonomiskt tillstånd, som är så horribelt att man kan tro att helvetet är placerat i Sverige. En del svenskar får slita ihjäl sig med hårt och tungt arbete, medan obehörigt folk lever livets glada dagar på svenska folkets bekostnad!
Vi borde återinföra lagen att varje medborgare i arbetsför ålder, måste vara självförsörjande!
Vill nu någon åberopa att vi har alltför hög arbetslöshet och att det hindrar vår självförsörjning, så bör sunda förnuftet säga, att ökad invandring aldrig kan minska det problemet. Det överskott på arbetskraft som invandrat till Sverige får väl därmed återvända hem igen till sina länder. Deras återvändande ger stora möjligheter till att minimera den extrema arbetslösheten!

Att avveckla arbetslösheten på det här sättet, lät väl enkelt och smärtfritt? Tyvärr så har vi onda utländska affärsintressenter som styr Sverige och dessa lär protestera i högan sky. Dessutom gör det inte saken lättare, att många av våra egna aningslösa landsmän tycks ha konverterat till den politiskt korrekta uppfattning, som våra politiker försöker prångla på oss?

Dessa kapitalister, utländska som svenska, plundrar vårt land på svenska folkets ekonomiska tillgångar! Massor av företag i vårt land ägs av multinationella företag. Vi har givetvis även svenska koncernägare och dito bolagsgubbar som är skrivna utomlands, men bor i Sverige? Tillsammans med de utländska plundrarna, så suger de ut Sverige på allt vad vi äger och har! Nåväl, detta bedrägeri och övrigt tillåtet mygel tvingas vi dödliga att acceptera. För det är kapitalet som styr och våra förrädare till politiker bockar och bugar för kapitalet. Politikerna tycks vara glada att de får vara med och störta Sverige i fördärvet!

Dessa onda krafter hindrar svenska folkets möjligheter till en välfärd som vi faktiskt har rätt att kräva. Vi kan naturligtvis avsätta nuvarande
7-klöverpolitiker genom att i höstens val inte rösta på dem! Säkerligen skulle svenska folket ställa upp på det här, om vi fick garantier på ett normaliserat Sverige! Sverigedemokraterna skulle kunna göra det folk önskar allra högst, det vill säga att ta bort den förhatliga försörjningsbördan för utlänningar, som gör oss själva allt fattigare!

Om vi rensade upp i Sverige och strävade efter svenska folket vällevnad, så skulle det självklart gå alldeles utmärkt! Vi måste få bort de utsugande kapitalisterna och 7-klöverns partier! Behovet av dem med ett bäst före datum, gick ut år 1975! Från det året har politikerna med kapitalets hjälp, medvetet monterat ner svenska folkets fri- och rättigheter och tillika tidigare välfärd!

Allt detta var enligt planen 1975, att skapa en utrensning av det svenska folkslaget! Vi svenskar ersätts med utlänningar som kapitalets män tjänar grova pengar på! De pengar som utlänningarna får via svenska folkets skattemedel, används alltså till att köpa storfinansens produkter! Storfinansen som äger industri- och köpcentra med mera, blir därmed slutstation för svenska folkets skattemedel! Givetvis är det här totalt regelvidrigt! Det finns inte någon skriven lag om, att vi har försörjningsplikt av utlänningar eller att vi måste gynna storfinansen!
Utlänningar lever normalt hyfsat på det arbetande svenska folket bekostnad och vi själva får en allt lägre levnadsstandard! Kanske det här är anledningen till att ca 40 000 svenskar årligen emigrerar till andra länder? Emigrerar de till de länder tro, där lagen garanterar att man jobbar enbart till sin egen försörjning och betalar skatt för samhällsstrukturens utveckling och bevarande?

Hur ska egentligen ett land vara konstruerat? Bara dessa två punkter skulle ge oss ett idealsamhälle!
1. Folken ska ha rätten till sina egna länder.
2. Alla måste göra rätt för sig med en egen försörjning och inte ligga andra människor till last! (Undantaget är självklart sjuka, handikappade etc.)

Svenska folk, det här är något för oss att tänka på, främst de som åberopar fri invandring! Sverige skulle med fri invandring förvandlas till ett fattigt U-land på nolltid? För närvarande så fördröjs vår utveckling mot ett fattigt U-land med ca 16 år, tack vare en något sånär kontrollerad förhatlig massinvandring.

Tiden för målet, att Sverige blir ett fattigt U-land, är utsatt till år 2030, enligt en färsk FN-rapport. Detta under förutsättning, att Sverige fortsätter med massinvandringen.
Ponera på att vi tänker tvärtom och gör allt för att stoppa den nuvarande utvecklingen med vår sista färd mot förgängelsen?
Först och främst måste vi avveckla folk enligt punkt 2 ovan. Givetvis lägger vi till tanken att varje lands befolkning har rätten till sitt eget land! Detta är själva grundbulten för en fri värld för jordens befolkning! Det är samtidigt ett sätt att stoppa det svindlade kapitalets herrar och reducerar kraftigt deras makt och inflytande!

Ett tankeexperiment!
Hur många människor behövs i ett samhälle för att alla ska få en dräglig levnadsstandard där ingen behöver klaga? Folket får makten att bestämma över sitt eget liv, vilket är av högsta vikt för en god levnadsstandard. Det är alltså inte bara pengarna som ska bestämma över vårt välmående! Om man inte tillhör den extremt lata gruppen av individer, vilket vårt land idag är översvämmat av.

Nu ställer jag frågan, hur många människor behöver Sverige för ett välmående samhälle där inte någon i detta idealsamhälle ska kunna klaga?
Mitt svar angående antalet människor Sverige behöver, blir exakt så många, att inte någon sysslar med något meningslöst arbete och att alla produkter i tillverkning ska fylla en viktig funktion.
Givetvis måste också alla ha klart för sig hur långt ska vi sträcka oss, när det gäller nöjen och rena bekvämligheter med mera? Vi kan alltså bestämma hur starkt civiliserat vår levnadssätt ska vara till glädje och nytta. Självklart är en stark begränsning av ett syndigt leverne att föredra! Bland annat att storfinansen inte ska få skinna dig! Bara detta talar för att vi måste sträva efter att vårt land ska bli folkets och inte kapitalets rike!

Höstens val kan hjälpa oss på traven mot målet, att bli ett självförsörjande folk med ett eget Sverige!

Arne Holmström

3 tankar på “136. SJÄLVFÖRSÖRJNING I ETT IDEALSAMHÄLLE

  1. Sverige är perfekt! Man kan inte göra det bästa landet i världen bättre. Hela min familj har valt Sverige då vi kan resa hem 2 gånger per år så spelar det ingen roll.

    • Du måste vara unik som tycker att Sverige är så bra? Det kan man förstås göra om man blundar för den verklighet vi lever i med så mycket brott och elände.
      Bor du isolerat någonstans i landet där det knappt finns andra människor?

  2. Har läst och håller med. Vi kommer att bli ett mycket olyckligt folk snart om det inte vänder.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.