132. SVERIGE VAR EN GÅNG VÅRT EGET FOSTERLAND


132. SVERIGE VAR EN GÅNG VÅRT EGET FOSTERLAND
av Arne Holmström, 2014-06-20.

Sverige var vårt eget fosterland, som vi en gång älskade.

Nyligen har vi lärt oss, att svenska folket inte ens är ett eget folkslag. Sverige har alltid varit en blandkultur, heter det från politiskt elaka tungor.
Vi svenskar är vilket folk som helst, vilket jag nästan håller med om. Vi blir ju behandlade till och med sämre än de invandrade folken! Ändå så tycker jag nog, att vi svenskar är ett speciellt folk som skiljer sig ifrån alla andra folkslag. Vi är dessutom värda att bevara och försvara!

Sverige har haft massinvandringsregimer som avlöst varandra från slutet av 60-talet fram till våra dagar, vilket till synes är vårt hopplösa öde? Förödande regimer, vilka bara haft massinvandringen för ögonen sedan Olof Palme blev Socialdemokraternas partiledare för 45 år sedan! Det här är den bistra sanningen som svenska folket själva har valt! Det är mer än sorgligt, att vi svenskar i 45 år varit underställd en globaliseringspolitik! Det här har satt djupa menliga skador på svenska folket, vilka nu tror att de inte är svenskar längre! Den sjuka sanningen har försatt Sverige i en krissituation som verkar nästan olöslig?

Svenskarna har generellt sett, med få undantag, röstat bort svenska folkets fri- och rättigheter. En del av oss går till och med så långt och anser, att vi helt har förlorat våra mänskliga rättigheter!
Sakta men säkert håller den svenska folkstammen på att försvinna och cyniskt sett, så har jag tappat förtroendet för svenska folket. Att vara dum är ju mänskligt, men att vara så dum att man själv medverkar till sin egen utrotning, är väl på gränsen för att börja kallas idiot!

Betänk att man i alla år varit stolt och glad över sina landsmän med orden, att jag står upp för mitt land och folk. Nu på ålderns höst inser man att det har varit en chimär att tro, att ett och samma folkslag står upp för varandra.
Sanningen är den att världens folk är sig själva närmast, på grund av kampen för sin överlevnad! Med detta synsätt så har vi inte någon anledning att organisera oss i politiska partier och inbilla oss att de står på folkets sida! Politikerna jobbar i egen sak i kampen för sin överlevnad! Frågan är nu den, ska vi stötta deras kamp? Nej och åter nej!
Bli istället din egen demokrat som lever efter guds tio budord! Dessa budord bör räcka långt, för att få leva i ett människovärdigt samhälle! Frågan blir bara hur lång tid det ska ta innan folk förstår det här, att vi har rätten till vårt eget liv?

Den dagen vi har utrotat alla ismer som vanstyre, skapas en mänsklig frihet för oss alla! Detta gäller för hela mänskligheten! Först då får vi uppleva rätten till våra egna liv som något naturligt. Just det här är den egentliga meningen med människors fri- och rättigheter, som vi så innerligt suktar efter. Ingen ska ha rätten att bestämma över dig och hur du vill leva ditt liv!

Vi har ett Riksdagsval i höst och vi vet redan utgången av detta val! Politiska partier väljs in, för att vi vill fortsätta att stödja politikernas illgärningar mot svenska folket! Ett partipolitiskt undantag finns som en del redan kallar för en ”nödröstning” och det är att lägga sin röst på Sverigedemokraterna! En nödröstning i ordets rätta bemärkelse, anser det svenska folk som har fått mer än nog av 7-klöverns vanstyre!

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.