117. ETT KRIMINELLT SVERIGE BERIKAR OSS?


117. ETT KRIMINELLT SVERIGE BERIKAR OSS?
av Arne Holmström, 2014-05-26.

Handen på hjärtat, tillhör du kategorin som tror på det Fredrik Reinfeldt vill påstå, att ju fler invandrare vi får in i landet, desto mer ren vinst blir det på sikt?
Men just nu då, plus de senaste fyrtio åren, där en ständig nedskärning för svenska folket pågått, vilket det talas om dagligen bland vanligt folk? Skulle invandringen på sikt ändra på det här förhållandet, när bevisligen vår så kallade välfärd är i utförsbacke?
Är det verkligen inte istället en sjuk politik som förs, att låta folk fara illa i fyrtio år för att framtidens folk i Sverige ska få det bättre?

ETT KRIMINELLT SVERIGE BERIKAR OSS! Vem har märkt att vi lever i lugn och trygghet? Jag trodde att ett hederligt samhälle var att föredra före ett kriminellt, vilket nu visar sin dominans? Är det något att stå efter? Svenska folket ska alltså behöva genomlida ett kriminellt samhälle för att framtidens folk ska få det bättre? Jösses, har inte politikerna förstått att deras politik blir en fostran i att begå brott? Vad framtidens folk och vi redan är på väg emot, är en rak kurs som leder till ett anarkistiskt samhälle!
Sanningen är just nu, att våra folkvalda gör allt för att skyla över sina onda gärningar som främst drabbar svenska folket!

Ska vi verkligen ens andas om det all ärlig statistik pekar på, att kriminaliteten ökar med massinvandringen? Politiskt oberoende källor visar alltså en koppling till våra fängelser, att där finns en överlägsen majoritet av folk som är invandrare. Det här går ju att vifta bort och görs så också av det Brottsförebyggande Rådet, BRÅ, som vid ett tillfälle vände upp och ner på staplarna i brottsstatistiken. Då såg det mycket gynnsamt ut och då blev det endast en liten del invandrare som satt i våra fängelser. Jag har en mycket obehaglig känsla av att politikernas största uppgift är att föra svenska folket bakom ljuset! Självklart så går vi på det här med massmedias hjälp, vilka tycks ha en intern tävling i vem som kan ljuga trovärdigast.
Lyckades de bra i sitt uppsåt? Ja minsann, det syntes väl på valresultatet i valutgången år 2010.
Samma visa får vi se igen i årets val! Då har folk glömt bort att deras politiker har bedragit dem i fyra år! Nu efter höstens val är det dags med fyra nya år till med bedragare vid styret, som inte vill svenska folkets bästa. Svenskarna är ett brännhett folk som inte skyr elden. Framför oss har vi en utlovad massinvandring och det lär bränna till ordentligt de närmaste fyra åren, tror jag.
Under denna mandatperiod tror jag att vi får stora kravaller som kräver regimens avgång. Faktum är att 7-klövern inte kommer att göra den minsta förändring i sin politik! Den lyhörde och uppmärksamme som lyssnar på riksdagsdebatterna, bör ha fått bilden klar för sig, vi kommer att få det ännu sämre!

Kriminaliteten ökar och de folkvalda blundar som vanligt, ungefär med tanken, inte mitt bord, det är ju polisens sak att hålla ordning i landet.
Vad säger politikerna egentligen? Jo, att vår smutsiga politik får hederliga svenskar lida för.
Herregud, då är det inte så underligt att invandrarna tycker att de kan få bete sig hur som helst, eftersom de har upptäckt att våra folkvalda försvarar dem i alla lägen.
Handen på hjärtat vad ska vi tycka och tänka om det här?
Styrs vi verkligen av gangsters eller vad är det frågan om?

Arne Holmström

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.