722. EBBA BUSCH THOR VILSELEDER


722. EBBA BUSCH THOR VILSELEDER
av Jan Ivarson, 2019-07-06.

Sveriges problem är inte att små barn får förena sig med sina förändrar, sa Busch Thor i SVT1 den 16 juni.

Busch Thor måste mena att små barn rest genom världsdelar för att få asyl i Sverige. Hon menar väl inte att föräldrarna lämnat barnen och rest till Sverige?
Om föräldrarna kunnat leva kvar i flera år i sitt land är det naturliga att barnen återförenas med dem. Orsaken som hindrar dem att vilja göra det är förmodligen ekonomisk.

Anhöriginvandrare skall försörjas av de som redan är här, säger politiker i andra sammanhang, för att ge intryck av att kostnaderna inte drabbar skattebetalarna. Bush Thors uttalande innebär såvitt jag förstår, att de små barnen har bostad som deras anhöriga kan bo i och ekonomi för att försörja dem. Man kan undra hur barnen förtjänar sina inkomster.

Politiker kan säga vad som helst som de tror gynnar dem för tillfället och kristen anknytning tycks inte ställa stora krav på objektivitet.

Jan Ivarson
Politiskt obunden

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: 721. MÖRKERKÖRNING MED SVAG BELYSNING

Nästa krönika: 723. PLAST NY SKATTEBAS

5 thoughts on “722. EBBA BUSCH THOR VILSELEDER

  1. Vi skall alltså ha en anhöriginvandring av personer till människor som redan har fått permanent uppehållstillstånd och som vi i många fall inte vet vilka de är eller var de kommer ifrån men som redan har fått stanna. Det finns varken kapacitet eller ekonomiska resurser till att med DNA-analyser säkerställa ett släktskap av de som nu kommer att komma till Sverige. Gamla föräldrar där en majoritet aldrig kommer att komma i arbete skall försörjas av de minst 110 kommuners innevånare som väntas gå ekonomiskt minus redan i år medans många andra kommuner står på tur på grund av den fleråriga accelererande skuldsättningen. Många av anhöriginvandrarna är eller kommer inom en relativt snar framtid att vara vårdkrävande när vi redan nu saknar vårdplatser och äldreboenden och de kommer att behöva tolkar samt de har ofta ännu mer cementerade kulturella och religiösa skillnader vilket kommer att försvåra den redan mycket misslyckade integrationen för de som redan bor i Sverige och därmed spä på motsättningarna i samhället. Jag kan inte se detta som en medveten strategi att vilja söndra nationalstaterna för att de skall bli en underlydande provins till politikermarionetterna i Bryssel och det med god hjälp av s.k ”nyttiga idioter” men det är förstås upp till var och en att bedöma.

    • Föräldrarna har onekligen kunnat leva i sitt land medan barnen bott flera år i Sverige. Det naturliga är att barnen förenas med föräldrarna i sitt ursprungsland.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.