22. Varför håller hela västvärlden på att gå under?


22. Varför håller hela västvärlden på att gå under? 2014-03-28.
av Lars Agerstig.

Jag har valt att lägga ut denna krönika både som text och ljudfil.
På det sättet kan du lyssna på krönikan medan du diskar eller lagar mat och du kan även gå tillbaka i texten och läsa om det var något du missade.
Texten är inte konspiratorisk om du nu tror det. Granska det som sägs med det du ser runt omkring dig så förstår du!
Glöm inte att kommentera krönikan här under texten!

Klicka på ljudspelarpilen och lyssna.

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/21-en-forlorad-nation-och-hjarntvattad-befolkning/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/23-fran-fortroende-till-forradare/

VARFÖR HÅLLER HELA VÄSTVÄRLDEN PÅ ATT GÅ UNDER?

Jag har tvekat länge nu, om jag verkligen skulle våga publicera denna krönika.
Det finns främst två anledningar till min tvekan. 
Första skälet, är att denna information rent av kan vara farlig att gå ut med, för min egen säkerhets skull. 
Det andra skälet, är att mina idéer i denna krönika kan uppfattas som så totalt knäppa, att många kommer att betrakta mig som en fullständig idiot.

Det var dock märkligt nog det andra skälet, som fick mig att jag fatta beslutet att publicera denna krönika. Jag kan helt enkelt inte hålla tyst längre, då jag ser hur tusentals människor lider och är livrädda.

Att just denna krönika kan uppfattas som ren science fiction, gör att det sannolikt blir mindre farligt för mig själv att gå ut med denna information. Många kommer att betrakta denna krönika som rent strunt.
Om nu människor skulle börja betrakta mig som en fullständig tok, så struntar jag dock ärligt talat högaktningsfullt i det. Jag kan inte ta ansvar för andra människors tänkande eller brist på tänkande.
Ärligt talat så hoppas jag istället av hela mitt hjärta, att jag har fel i varenda rad i denna krönika! Jag är alltså verkligen inte rädd för att ha fel, tvärtom!

Jag säger inte ens att det jag kommer att berätta här, är dagens sanning. Det låter jag läsaren bedöma. Jag vill istället vända på det hela, genom att säga, – på vilket sätt skulle det kunna vara osant? Detta om man underförstått iakttagit det som har hänt i västvärlden de senaste åren?

För att förstå denna krönika på rätt sätt, så bör du egentligen först lyssna på den svenska ljudfilen på den krönika här på http://www.honesty4u.wordpress.com som heter, THIS WEBSITE IS ABOUT THE TRUTH HIDDEN FROM YOU! Du hittar artikeln om du först klickar på Home och sedan kollar bland artiklarna till höger på sidan.

Jag talar där om något jag kallar ”falsk kunskap” och den pyramidstruktur vårt samhälle är uppbyggt runt samt den makthierarki som styr. Nåväl, du kan lika gärna läsa/lyssna på den efteråt men glöm det inte, för annars är nog risken stor att du tappar tråden i allt detta.

VIKTIGT MED HISTORISK KUNSKAP
En sak du också ska bära med dig i minnet när du läser detta, är att dåtidens Feodalherrar slog uppifrån och neråt på sina undersåtar. Dagens Feodalherrar (miljardärerna) är smartare och slår horisontellt utan att själva synas utåt.

De skapar istället två grupper som ska börja strida med varandra och där de redan i förväg har utsett vinnaren!
Det är viktigt att du förstår detta för resten av denna berättelse.

Okay, häng med nu så kör vi storyn!

Först av allt, håller verkligen hela västvärlden på att gå under?
Nja, rubriken och frågan är naturligtvis lite tillspetsad men jag tror att de allra flesta idag kan se att våra samhällen brottas med jättelika problem. Det gäller exempelvis konflikter mellan urinnevånare och massinvandringen av främst muslimer.
Vi ser också att världsvalutan, dollarn, är i svår gungning.

Nåväl, vi tittar närmare på detta!
Vill verkligen ursprungsinnevånarna i västländerna ha denna massinvandring av muslimer, eller är det bara politiker som vill det?
Fråga dig själv! Jag är ganska bergis på att en oerhörd majoritet av ländernas befolkningar inte vill ha denna massinvandring! De flesta av oss föredrar att vara svenskar, norrmän, finländare, engelsmän, fransmän, amerikanare, kanadensare etc. Ändå sker detta, mot ursprungsbefolkningarnas vilja! Varför?

ÄR DET MUSLIMERNAS FEL?
Är det muslimernas fel? Nej, egentligen inte! De lever i sin religiösa övertygelse, vars utveckling stannade på 600-talet. De vet inget annat!

Handen på hjärtat, tror du att dessa muslimer har gjort sig kända under historien som geniala planerare? Knappast, eller hur? Ändå så tycks denna muslimska massinvasion i alla västländer vara närmast kusligt välplanerad. De lyckas utan svårighet ta sig in och penetrera de flesta länders inrikespolitiska sfär och få inflytande överallt.

Fråga dig själv, – hur är detta möjligt?

HAR POLITIKER PLÖTSLIGT BLIVIT GALNA?
Vi har toppolitiker i västvärlden som alla närmast unisont vänt på klacken och hastigt och lustigt blivit jättepositiva till dessa muslimers infiltration av samhällena samt även på politikernivå.

Fråga dig själv, – är detta ens logiskt? Politiker är väl snarast kända för att inte gärna dela med sig av sin egen makt, eller hur?
Fråga dig själv, – tror du att allt detta händer av en ren slump? Nej käre läsare, detta sker därför att det är extremt bra planerat av några som har intresse av att få allt detta att hända!

KAN ANALFABETER HA PLANERAT DETTA?
50 % av alla de invandrare som kommer till Sverige från Afghanistan och Somalia är analfabeter. Tror du att dessa analfabeter helt plötsligt blivit planeringsgenier och lyckats med att planera att deras folk ska invandra i tusental till exempelvis Sverige? Ett land som de inte ens vet var det ligger!

Fråga dig själv, – hur sannolikt är det på en skala 1 – 10? Jag skulle vilja säga 0!
De har fått mycket god och kvalificerad hjälp av några som både har kunskap och pengar nog, att genomföra denna gigantiska folkförflyttning.

Nästa fråga är, – hur kommer de hit? Jo, genom människosmugglarorganisationer! Vilka administrerar dem? Tror du att den fattige analfabeten har pengar nog att betala dessa människosmugglare? Tänk efter!

Jag vill att du här ska hålla i minnet, att drygt 99 % av jordens befolkning är efterföljare och mindre än 1 % är ledare. Efterföljarna följer ofta sin ledare blint, också därför att de är manipulerade och instruerade att aldrig ifrågasätta saker och ting. Historien har ju många vansinniga bevis för detta. Se bara på massmördarna Lenin, Stalin, Mao Tse Tung, Pol Pot och Hitler med flera. De utnyttjade denna psykologiska kunskap till fulländning och fick folket att gå med på i stort sett vilka galenskaper som helst.

DU BETALAR KALASET!
Fråga dig själv, – vad händer just nu i Sverige och vilka galenskaper går svenskarna med på? Tänk efter!

Gillar vi verkligen att våra skattepengar ska försörja analfabeter som kommer till vårt land? Gillar vi att försörjningsbördan dessutom kommer att växa under en helt oförutsägbar framtid?
Gillar vi verkligen att ILLEGALA, alltså olagliga, invandrare kan fixa alla sina tänder för 50 kronor medan din gamla mamma, mormor, farmor, farfar eller du själv, inte ens har råd att gå till tandläkaren?
Gillar vi verkligen att våra äldre ska bli serverade kall och dålig mat i pappkartong på ålderdomshemmet, medan unga starka invandrare på det ombyggda slottet gnäller över att oxfilén inte är halalslaktad?

De som nu till äventyrs svarar JA på dessa frågor, kan ju börja härbärgera några stycken av dessa invandrare hemma hos sig själva under några år. Vi andra som är ärliga och svarar NEJ, bör försöka stoppa vanvettet medan det fortfarande går!

Sverigedemokraterna är det enda partiet i Sveriges Riksdag som vill stoppa detta vanvett! Det finns alltså inget annat parti att lägga sin röst på i valet i september 2014. Detsamma gäller i det viktiga EU-valet i år. Vi MÅSTE stoppa galningarna!

VARFÖR?
För att komma tillbaka till diskussionen om VARFÖR igen, så måste vi knyta ihop säcken med att förklara vem/vilka som betalar dessa människosmugglare som transporterar hit invandrarna.

Svaret är enkelt. Det är du!
Storyn som invandrarna själva berättar via tolk för våra miggor på migrationsmyndigheten, att de hade en ”rik kusin” som betalade flygbiljetten eller liknande, stämmer ju inte riktigt. Det är en inlärd lögn och låter exakt identisk vilken invandrare som än utfrågas vid myndigheten. Det är uppenbart gott om rika kusiner i dessa länder.

Nej, det går till så här. De transporteras hit ”GRATIS”!
”Någon” har haft vänligheten att hjälpa till att boka och betala flygbiljetten och samtidigt givit klara anvisningar om, att den så kallade ”flyktingen” ska käka upp passet snabbt som ögat, under färden till exempelvis Sverige.
Hur kommer man på ett flygplan utan pass? Tänk efter!
Tack vare att personen nu hastigt därmed har börjat kallats ”papperslös  flykting”, så kommer nu med automatik en flod av bidrag att ges ut.

Här börjar återbetalningen till människosmugglarna.

ÅTERBETALNING OCH FINANSIERING
Flyktingarna börjar nu omgående sända pengar ”hem”, som det heter. Detta är för att möjliggöra nästa leverans och finansiering av nya ”flyktingar”. Karusellen börjar nu ta fart ordentligt och inkomsterna till människosmugglarna accelererar våldsamt. Flygbiljetten kanske kostar på sin höjd 10 000 kr medan återbetalningen ligger mångdubbelt högre. Summor som har sipprat ut är på omkring 100 000 – 200 000 kronor. Skaplig affär med andra ord!

Bidragen som ”flyktingen” betalar med, kommer ju från dina skatteslantar, vilket alltså innebär att det egentligen är Du som betalar människosmugglarna!
Vill du fortsätta att betala dessa vidriga människosmugglare?

Människosmugglarna löper ingen ekonomisk risk i detta, eftersom Du käre medborgare står för alla kostnader. Flyktingarna slipper nu bo i en hydda utan mat, så de är glada över en fin lägenhet och för att få mat gratis. Självklart känner de också en stor tacksamhet till dem som forslade över dem till paradiset. De vill därför gärna betala tillbaka till de så kallade ”rika kusinerna”.

Man ska också veta, att enligt FN:s definitioner är dessa inte flyktingar men vår kära regering kallar dem ändå flyktingar. Har du aldrig undrat VARFÖR?

Vilka är då dessa som står bakom allt detta och varför?
Om vi börjar bakifrån med VARFÖR är svaret enkelt. Det handlar om pengar, enorma PENGAR!

Frågar du mig däremot exakt vilka som ligger bakom detta, så måste jag erkänna att jag faktiskt inte med säkerhet kan säga att jag vet exakt vilka! Jag har verkligen försökt att gräva i detta länge men alla dörrar som går att öppna, leder bara till ett stort VET INTE!

Jag kan däremot med säkerhet påvisa vilka grupper av personer som ligger bakom hela denna cirkus. Om man ”följer pengarna” som det brukar heta och samtidigt letar efter gångbara motiv, så leder alltid spåren till de rikaste på denna planet. Jag talar alltså inte här om småhandlare, som de kända svenska finansfamiljerna som ibland får på näbben i svensk debatt. Dessa fungerar på sin höjd som små verktyg för delar av allt detta.
Anledningen att jag åtminstone kan nämna gruppen med mycket stor säkerhet, är helt enkelt att det krävs enorma ”muskler” för att dra igång denna cirkus ekonomiskt samt planeringsmässigt. Inte så många i världen klarar detta!
Det ligger mycket mer i detta än du kanske tror. Låt mig berätta vidare, så klarnar bilden.
Det läggs ut många rökridåer för att omöjliggöra utsikten till insikt om detta. Man talar om Judar, Bilderbergare, Kineser och elaka Araber för att nämna några. Det finns också en hel skog med illustra hemliga sällskap som Frimurare, djävulsdyrkare, Illuminati och andra. En del säger att Israel eller USA som nationer ligger bakom allt detta elände.

Allt detta är förmodligen både rätt och fel. Det kommer säkert en gosse och en tant från samtliga dessa uppräknade samt några få till. Kort sagt, de cirka 20 rikaste familjer som idag äger eller kontrollerar allt du ser runt omkring dig, är sannolikt inblandade i denna härva. Alla har de sina egna specialiteter att bidra med.

Hur kan dessa mångmiljardärer göra pengar på detta?
Inte kan väl dessa mångmiljardärer vara inblandade i människosmugglarorganisationer, kanske du tänker? Jo då, visst kan de vara det, fast självklart via bulvaner! 

Låt oss för enkelhetens skull räkna på vad 100 000 ”flyktingar” bara till Sverige kan ge rent ekonomiskt. Låt oss lika enkelt säga att nettovinsten per ”flykting” är 100 000 kronor. Vi pratar nu alltså här om 10 miljarder kronor! Detta var bara för det lilla landet ”lagom”, alltså Sverige. Till detta kommer alltså alla de övriga västländerna i Europa samt USA och Kanada. Som du förstår är det inga småhandlare som administrerar dessa gigantiska summor.

Detta är ändå bara den lilla vinsten i sammanhanget. Det finns två ännu större penningkistor i potten här.
Låt mig förklara!

Vinst nummer 1.
Om Du vill sälja krokiga skruvar till Afrika exempelvis, så lär du inte bli fet även om behovet av krokiga skruvar skulle vara stort just där. Konsumenterna där har helt enkelt inte råd att köpa dina krokiga skruvar, eftersom de är så fattiga.

Flyttar du däremot hundratusentals av dessa konsumenter till Sverige, blir de helt plötsligt lika köpstarka som du är. De har ju nu fått svenskars skattepengar i bidrag och vill naturligtvis ha samma standard som du har, i den bostad där de bor. Det är ju svenskarna som faktiskt också betalar deras hyra via sina skatter. De har nu därmed råd att köpa många av de krokiga skruvarna. En ny gigantisk marknad har nu öppnat sig! Svenne Svensson betalade folkomflyttningen samt öppnade även den gigantiska marknaden, samtidigt som Du gnuggar händerna och ser att miljonerna rusar in på kontot varje minut, år efter år.
Det behövdes inte ens några stora transportkostnader för de krokiga skruvarna, eftersom kunderna kom direkt ”hem till dig”.

Snacka om klirr i kassan!

Vinst nummer 2.
Denna vinst är av det mer horribla slaget men är en logisk följd av vinst nummer 1.

Även en blind döv och dum kan säkert räkna ut att vinst nummer 1 inte kan bli så långvarig, eftersom det till slut minskar ursprungsbefolkningens köpkraft, när det gäller att köpa dessa krokiga skruvar.

Nu uppstår istället det guldläge dessa miljardärpsykopater har väntat på.
Den vanliga ursprungsbefolkningen börjar nu koka av hat mot dessa ”flyktingar” som ”äter upp” svensken välfärd. Svensken själv behöver 100 krokiga skruvar per år men har nu bara råd med 75! 
”Flyktingarna” å sin sida har nu vant sig vid komforten att alltid ha råd med sina 100 krokiga skruvar per år. Ursprungsinnevånarna är dock betydligt fler i antal och tar till slut till vapen för att få tillbaka sin standard från ”flyktingarna”. Ett utrotningskrig ser ut att bli oundvikligt. 

Med tanke på den stora numerära övervikten vinns utrotningskriget ganska snabbt. Hatet mot just denna typ av ”flyktingar”, alltså muslimer i detta fall, är nu gigantiskt och det skapas lätt ett mandat via FN, som för övrigt också kontrolleras av dessa miljardärgalningar, att helt enkelt militärt ta över dessa länder där dessa muslimer kom ifrån.

Känner du igen detta på något sätt?

Vinst nummer 3.
Här visar det sig, att många finns redo att hjälpa till med att ta hand om de gigantiska oljefyndigheterna, diamanterna och allt guld. 93 % av allt heroin som idag finns på den amerikanska marknaden kommer nu dessutom att ha bytt ursprungsägare i Afghanistan men det kommer självklart att vara lika tyst om det nu, som det var innan allt detta hände.

Du kommer ihåg det där jag sa om dagens Feodalherrar va?

Många rynkar säkert på näsan och säger, – nej, detta är omöjligt för det krävs så oerhört många människor att muta.
Fel!
I stort sett ingen behöver mutas! Några riktigt kraftfulla hot mot toppgubbarna räcker i de olika länderna. Undersåtarna till dessa toppgubbar som vår egen Reinfeldt eller Obama, kommer sedan att låta det politiska belöningssystemet sköta jobbet neråt i hierarkin. Alla vill ju bli något, eller hur?

Hoten mot topparna kan vara mycket enkla!
– Du vill väl att din söta dotter ska se lika söt ut imorgon, eller hur? Yppar du ett enda ord om detta till någon, kanske hon inte ens finns imorgon. Vill du ha bekräftelse på att hoten är verkliga, så kanske någon mentalt råstark livvakt hastigt blir som ett mentalt vrak och tar livet av sig i något palats i Stockholm, vem vet?

Ett människoliv kostar inte mer än cirka futtiga fem tusenlappar att släcka i Stockholm, så investeringskostnaden jämfört med avkastningen är försumbar.

Huruvida denna historia är sann låter jag härmed dig att bedöma. Om du inte tror att den är sann, så får du dock ett litet helsike att förklara alla de samband jag påpekat här. Jag hoppas dock att jag har fel i varje rad! 

Det värsta är, att jag tror att jag har rätt!

Alldeles oavsett sanningshalten i denna historia, så är jag övertygad om att en röst på Sverigedemokraterna i de bägge valen 2014, kan vara ett sätt att åtminstone bromsa upp denna avskyvärda utveckling. Även om så sanningshalten skulle vara hundraprocentig i min analys, så är det ändå inte omöjligt att förhindra katastrofen och stoppa galningarna!

Tänk på att all denna djävulskap bara går att genomföra, om du, jag och alla andra låter det ske! Det är dags att vi börjar ställa oss upp!
Låt oss därför gemensamt analysera om min analys håller vatten eller inte och sprid analysen till så många du kan, så att många håller ögonen öppna!

Jag själv hittade ingen annan analys som höll vatten, efter att jag nu har granskat all fakta under ett par år.

Tack för att du orkade läsa denna långa krönika!

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se

Du glömmer väl inte att kommentera denna krönika längst ner på sidan?

114 tankar på “22. Varför håller hela västvärlden på att gå under?

 1. 5. Den enklaste förklaringen kan vara att de låga födelsetalen i väst leder till en krympande befolkning och mindre konsumenter storföretagen kan tjäna pengar på, och en allt större andel gamla som allt färre i arbetsför ålder ska försöka via skatten. De två sakerna leder till att starka politiska och ekonomiska intressen sammanfaller och de massimporterar invandrare i ett permanent syfte vilket på sikt kommer tränga ut ursprungsbefolkningen då invandrarna har höga födelsetal men löser problemet för bägge intressesfärena.

  • Hej igen Kalle!

   5. Här tror jag att jag mer eller mindre kan bevisa för dig att du har fel!
   Naturligtvis är det helt korrekt i sak att de muslimska födelsetalen är betydligt större än urbefolkningens men att det skulle vara en förklaring som håller vatten känns långsökt av flera anledningar.
   Jag har haft det ytterst tveksamma nöjet i mitt liv, att lära känna ett par psykopater.
   En psykopat vill oftast stå i rampljuset här och nu! Han inser att han inte kommer att få uppleva sin storhet som staty på stora torget.
   Det finns även doldisar bland psykopaterna men där deras belöning i form av erkännande istället ligger inom gruppen psykopater, dvs att man kanske är helt outstanding inom ett visst område.
   Alldeles oavsett typ av psykopat, har han inte det minsta intresse av att bli erkänd och hedrad efter sin död! Istället kan det vara viktigt att tjäna en hacka IDAG, även om det kan kosta människoliv.
   Det envisa ryktet om VARFÖR Malaysiska passagerarplanet MH 370 försvann spårlöst, kan vara ett möjligt bevis på detta.
   Ryktet gör gällande att Jacob Rothschilds samtliga samarbetspartners angående en fantastisk uppfinning, fanns ombord på planet. Rothschild själv var den ende kvarvarande delägaren i livet. Många hävdar att det var därför planet försvann!
   Huruvida detta är sant eller inte, lär vi naturligtvis sannolikt aldrig få reda på men sammanträffandet gör i varje fall att jag lyfter lite på ögonbrynet.

   Tittar vi istället på att använda muslimers överlägsna födelsetal, så ligger det knappast inom rimlig gräns för en globalists tänkande.
   Betänk att det tar kanske 20 – 30 år innan man uppnått sin önskan, om att få fler som kan köpa de krokiga skruvarna.
   En annan faktor är sannolikt att försäljningskurvan för de krokiga skruvarna sannolikt går ner istället för upp, med tanke på att den muslimska delen av befolkningen knappast producerar en ökning av det ekonomiska välmåendet i landet. Tvärtom blir det nog istället färre totalt sett, som har råd att köpa de krokiga skruvarna om 20 år.
   Muslimerna själva har varken kunnande eller sammanhållning nog för att utföra detta på egen hand.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 2. Du drar i väg lite väl mycket åt konspirationshållet ibland men du har rätt i att hela denna massinvandring är rena rama vansinnet för det hade varit mycket enklare och billigare att hjälpa folk på plsts och se till att få ordning och stabilitet i u länderna vilket var huvudspåret förut, och hade också lett till fler konsumenter som har råd att köpa krokiga skruvar…

  Det måste alltså finnas andra förklaringar.

  1. Socialismen har från start varit ute efter att skapa ett globalt, socialistiskt, klasslöst samhälle utan gränser och har resurserna att planera och genomföra det, och Kina är fortfarande en socialistisk diktatur som kan vara intresserade av att minska väst makt och stabilitet… och socialisterna i alla länder är nog lite för invandringsliberala p.g.a deras politiska skolning så det underlättar.

  2. Det muslimska brödraskapet är en verklig organisation som de senaste hundra åren planerat för och orkestrerad kampen mot och islams maktövertagande i väst, för islams ultimata mål är att hela världen ska styras av islam och bli ett globalt muslimskt samhälle där kristendomen och judendomen är huvudfienden. Muslimska brödraskapet uppbackat av fundamentalistiska diktaturen Saudi Arabien som har tjänat enorma pengar på olja och ensamt kan finansiera sånt här borde vara huvudspåret.

  3. Sen finns George Sorros och kanske nån till som bevisligen är starkt engagerad i och stöttar massinvandringen och varför gör han det… Det kan handla om hämd för något han anser väst gjort honom för han samarbetade med nazisterna under ww2 och tjänade pengar på att sända sina judiska landsmän till koncentrationsläger. Han är sannolikt en äkta psykopat och kanske i hemlighet vill förgöra väst, eller har som du spekulerar om kommit på ett sätt att tjäna stora pengar på det.

  4. Sen tillkommer skrupelfria affärsmän som alltid tar chansen att tjänar pengar och skiter i om de skapar kaos och förödelse på vägen, men dessa är nog mer opportunister.

  Nu har du lite nya i fallsvinklar att fundera på

  • Hej Kalle!

   Trevligt att du tar dig tid att skriva ned dina tankar om detta!

   1. Jag kan med en gång säga, att jag är synnerligen säker på att detta inte har värst mycket med någon socialism att göra!
   Det har som vanligt mer att göra med pengar, enorma PENGAR!
   Vänster-höger är bara användbara verktyg för att nå rikedomarna.
   Det handlar mest om tidsaspekten! Denna 180-graders vändning bland de västliga ledarna både i USA, Australien och framförallt i Europa omöjliggör denna tes.
   Som jag har skrivit några gånger är själva ledordet i allt detta, ordet SAMTIDIGT.
   De muslimska ländernas medborgare, varav en mycket stor del av de så kallade flyktingarna är analfabeter, har i ett nafs informerats om hur och VARFÖR de ska ta sig till västländerna och där kunna åtnjuta vår överlägsna välfärd. SAMTIDIGT har manegen krattats i samtliga västländer med ett gäng floskler, som exempelvis ”papperslösa barn” och ”flyktingar” som flyr för sina liv.
   Vår egen statsminister var så inläst på denna mantrafloskel, att han till och med i TV berättade att ”tusentals döda flyr över medelhavet”!
   I övrigt var det ytterst få barn som kom, då de flesta hade kraftig skäggväxt. Få var dessutom flyktingar som kom till exempelvis Sverige, enligt FN:s beskrivningar.
   Dublinförordningen som naturligtvis även Sverige har skrivit under, kringgicks helt och ingen kritik om detta tilläts i media.
   Därmed vet vi att även ALL media SAMTIDIGT är styrda i denna teaterföreställning!
   Detsamma gäller i USA med samma mantran och där medieföretagen med svenska mått mätt, står oerhört långt bort från socialism.

   2. När det gäller det muslimska brödraskapets planerande i hundratals år, så är det snarare en av globalisternas mycket omsorgsfullt utplanterade rökridåer, där man iscensätter det tramset och naturligtvis hjälper till att bygga upp denna organisation för att rökridån ska se verklig ut.
   Ska man vara lite elak, bör man kanske påpeka, att muslimer de senaste hundra åren inte har lyckats enas inom någon organisation! I detta fall är det globalister som helt styr organisationen med hjälp av västutbildade muslimer. Allt naturligtvis med förespeglingen om en ljus framtid med mycket pengar för muslimernas del.
   De har ju ingen aning om att de används som verktyg och att skälet istället är att komma åt deras rikedomar.

   3. George Soros är tveklöst psykopat, som du skriver. Det gäller nog för övrigt en kolossal majoritet av alla globalister.
   George Soros har varit det ultimata verktyget för de stora gossarna i detta spel. Här måste man nog ha klart för sig att socialism och nazism är två grenar av samma träd och det är just därför Soros är så pass användbar. Han kan alltså användas både till höger och till vänster i vår inbillade höger-vänster-skala.
   Nazism kommer från ordet Nationalsocialism och socialism är alltid till vänster. Även här har media varit behjälpliga när det gäller att lura i folk den bedrägliga höger-vänster-skalan. Skälet är enkelt att förstå! Man måste splittra grupper för och emot, för att försvaga grupper av människor. Även här används rena idiotmantran som exempelvis felöversättningen av FN:s resolution där man talar om ”DIGNITY” men där man nu i hela västvärlden har anammat den galna översättningen ”allas lika värde”.
   ”Dignity” betyder som bekant ”värdighet” och inte värde! Två helt olika ord med två helt olika betydelser!

   4. På denna punkt håller jag med dig helt. Blöj-globalister är just skrupelfria och har säkerligen förhoppningen om att bli riktigt stora globalister en dag!
   Som du ser har jag klurat på de flesta infallsvinklar innan jag skrev denna krönika.
   Det finns dock säkert fler intressanta infallsvinklar.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 3. Tusen tack för din krönika. Mkt tänkvärt samt skrämmande även om jag misstänkt länge nästan så som du.

  • Tack själv för att du lyssnade på eller läste krönikan!
   Att det är skrämmande, är nog det minsta man kan säga!
   Då globalisterna själva lägger ut mängder med villospår på exempelvis YouTube, så skapas mängder med fantasier om varför allt detta händer.
   Självklart vill inte globalisterna synas själva eller ha skulden för alla galna händelser i vårt samhälle just nu. Istället styr man människor med mer rädsla och oro inför sådant som inte riktigt kan förklaras.

   Man arrangerar även så kallade psy-ops som i globalistägd media sedan kallas ”terrorattacker”!
   Dessa ”terrorattacker” är oftast egentligen rena skådespel, där man till och med iscensätter människors död ibland genom att faktiskt döda människor och ibland genom att använda ”crisis actors” eller dockor som ser ut att vara döda eller svårt skadade. Boston Marathon, lastbilsattackerna i Nice och på Drottninggatan i Stockholm, är kända exempel som de flesta känner till via media som riktigt ruskiga ”terrorattacker”.
   Lite teaterblod på personer som amputerat ett ben eller en arm, gör att de flesta tycker att det ser riktigt hemskt ut, vilket är just skälet till varför man använder amputerade crisis actors.

   Det är oerhört svårt för oss vanliga mentalt friska människor att sätta oss in i hur dessa psykopatiska globalister tänker, när de iscensätter dylika event.
   Det signifikativa är att det finns helt andra bakomliggande faktorer än vad som syns utåt. Det kan handla om att flytta medias fokus från en annan global händelse, där man inte vill den ska belysas i media.
   Oftast, för att inte säga alltid, handlar det i bakgrunden om att man kan tjäna oerhörda pengar genom att genomföra en dylik händelse, där det är Du som skattebetalare som slutligen betalar till dessa globalister. Samtidigt finns alltid skälet att avväpna befolkningen, så att vi inte blir så bråkiga när globalisterna vill ha en ny munsbit av vår påhittade skattekaka.
   För alla som orkar studera statistik så finns det entydiga bevis i USA, att stater där befolkningen tillåts att bära vapen har mindre problem med kriminalitet och mord.
   De flesta studerar dock inte fakta och tror därmed med automatik att det blir bättre av att förbjuda vapeninnehav, precis som att kriminella skulle bry sig om denna lag! Skrattretande dårskap!

   Tack för att du läser och kommenterar här på Honesty4u! Dela gärna artiklar som du finner intressanta genom att skicka länkar hit, så fler kan ta del av verkligheten bakom skojerierna.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 4. Visst har du rätt, EU armén är redan redo för inbördeskrigen och har ju redan rullat in i Frankrike det enda jag inte räknat ut var det där med naturtillgångarna Som dom genom detta kommer åt. Men återigen när västländernas befolkning är bankrutt, vilka ska dom då göra vinst på, ska dom handla av varandra och sitta där och beundra sina diamanter och guld?

  • Nja Maud om jag har rätt i det jag skriver, så kommer globalisterna att se till att vi inte blir bankrutt!
   Vad de däremot kommer att se till är att ännu fler privatpersoner och även små och medelstora företag kommer att få en ökad skuldbörda med fler omöjliga lån att betala tillbaka. På det viset suger man ur de allra sista kronorna från vanligt folk medan man upprätthåller tillväxten i ekonomin.

   Jag är på ren svenska förbannat tacksam att jag redan är gammal gubbe och slipper att uppleva det som den nu uppväxande generationen kommer att få uppleva.

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!
   Botanisera gärna runt lite bland ”knapparna” under det stora fotot! Du har närmare 700 artiklar att gå igenom…hehe.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • Hej Tommy!

   Kul att vi tycks tycka likadant!
   Sprid gärna krönikan överallt genom att skicka in länkar in på bloggar eller på olika Facebookgrupper.
   Skicka en länk till alla dina vänner per mejl och be dem göra detsamma som du!
   Det är viktigt att folk börjar förstå vad detta handlar om och att i alla sammanhang aldrig vika ner sig, utan att istället alltid kalla en spade för en ”spade”.
   Fortsätter folk att vara lika passiva som de är nu, försvinner vår yttrandefrihet helt och diktaturen är ett faktum.
   Min engelska är inte den bästa, så vi får tills vidare nöja oss med den svenska versionen.

   Tack för att du hjälper till att sprida budskapet och välkommen åter till Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 5. Pingback: VARFÖR HÅLLER HELA VÄSTVÄRLDEN PÅ ATT GÅ UNDER? | Tankar vid min rosa traktor

 6. Allt handlar om det ”hållbara samhället”, NWO och agendorna 21/2030 med tillhörande texter och avtal. Att sedan en liten inflytelserik klick skapat denna process där FN, EU och flera organisationer är passande verktyg är nog sant. Att få agendorna att bli inarbetade i alla västnationer, i dess samhällsstruktur, i deras företag och organisationer under ett halvsekel kräver stora resurser och en fungerande plan. …. samhällssystem SKA slås sönder, gränser SKA krossas, folk SKA blandas, befolkningen SKA minskad och makten SKA centraliseras. mm. Processen pågår och inget hinder ska vara kvar år 2030, då ska processen vara självgående. Detta står att läsa hugget i sten.! Så det handlar inte bara om några vilka tjänar pengar på människosmuggling. Det handlar om ett gigantiskt projekt där statschefer för processen indoktrinerar och kör över sin egen befolkning oavsett politisk inriktning, det handlar om maktövertagandet av media och allierandet av kända ansikten, det handlar om skrämsel (bl a klimathotet), om (berikande) och nedskrivning av kulturer, historien och (värdegrunder). Det handlar om lögn och forbannad dikt samt näbbar och klor.

  • Hej Ola!

   Jo, den processen pågår just nu men kommer snart att eskalera till utrotning av muslimer samt övertagande av deras länder samt rikedomar!
   Du glömmer den viktiga delen av min krönika!
   Om processen fortgår till år 2030, förlorar ALLA på affären! Det lär knappast Globalisterna jobba för!
   Allt det vi ser nu och som du säger är hugget i sten, är bara den bild (läs, rökridå) som är utplanterad för att förhindra utsikten till insikt om den ännu värre sanningen.
   Vi måste lyfta blicken en smula och inse, att detta handlar inte om ren makt utan mer om pengar, oerhört stora PENGAR!
   Om samhällena splittras helt, så lär produktiviteten minska, vilket ger mindre klirr i kassan för de som har planerat och regisserat detta skådespel.

   Tack för din intressanta kommentar och att du kommenterar här på Honesty4u!
   Ju fler som ser vad som händer, desto fortare kan vi stoppa vansinnet…om det nu går att stoppa!

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 7. Skrämmande! Mycket bra beskrivet, Lars Agerstig! Bra och lärorika kommentarer till också. Tack! Jag delar och sprider. Hoppas alla gör det för att sprida upplysning till folket sommringar på vattnet.

 8. Ja så sant som det kan vara,Ännu värre nu ”2017”.Tack för du skriver sanningen,Jag ska lägga min röst på SD 100% säkert, måste få stopp på detta elände innan det är för sent för oss alla dom ärliga..

 9. Det är ju verkligen hög tid för ett riktigt stort ”wake-up call” till hela Europas ”ursprungsbefolkning”
  En klockren och hemsk analys av läget i Europa

  • Ja tyvärr Anders, är det lite som att spotta snus i motvind.
   Dessa omsorgsfullt utlagda rökridåer finns det oerhört gott om och de är i
   allmänhet väldigt spännande och proffsigt gjorda.

   Min och andras små krönikor som ser igenom detta bedrägliga skådespel
   drunknar i mångfalden och kan heller inte bli så spännande.
   Det är problemet i ett nötskal!

   Tack för att du kommenterar här!
   Det har nu hjälpt ytterligare personer att se igenom dessa lögner.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 10. Pingback: Politisk Satir eller God Jul? – Överklassen måste exponeras mer menar Göran Greider på ETC och Anna Gyllenbåge från Limbo | Vetenskapliga partiet

 11. Teorin förklarar definitivt fulmedias och politikeradelns märkliga beteenden. Personligen undrar jag om det inte finns en ännu högre motivation, nämligen vinsten från kommande storkrig och dessutom utrotningen av flera miljoner människor.

  Vad är motiveringen till det? Överbefolkningen naturligtvis. Först väcker man nu hatet genom införseln av de värsta avarterna och kallar det mångkultur, sedan kommer det krig som folket kommer böna och be om när det fått först fått smaka på mångkulturen.

  Alla bestialiska attacker kommer inte vara äkta, men ”false flag”, även om det sannolikt kommer stå en mentalsjuk individ som får bära hundhuvudet i mitten av händelsen.

  God Jul förresten!

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/12/21/politisk-satir-eller-god-jul-overklassen-maste-exponeras-mer-menar-goran-greider-pa-etc-och-anna-gyllenbage-fran-limbo/#comment-6849

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/12/14/politisk-satir-god-jul-med-ett-julrim-och-ett-politiskt-satiriskt-julkort/

 12. När jag såg den här filmen på youtube så förstod jag att jag inte var vilse alls i mycket för oavsett hur lång tid som går och hur många generationer som passerar förbi så vet vi att psykopater alltid har planer och även har metodiskt tålamod med dem.

  Mycket konspirationer kan tyckas men helheten är ju ändå att det kommer fram om en rik elit som styr vår värld och skapar allsköns dimridåer för att förleda folk bort ifrån verklighetens fakta som finns bakom fasaderna. https://youtu.be/U1Qt6a-vaNM

  Vi har ju sett exempel efter exempel när USA
  t ex invaderar ett land där det påstås göras pga att befria befolkningen där ifrån terroristerna osv… De vi vet är att de s k religiösa ledare som kan köpas köps och sen kan invaderarna härja fritt och ta naturresurser medan de religiösa håller sitt folk i ett sinnessjukt järngrepp med hot om religiösa straff osv… medan dessa religiösa ledare själva lever gott på den inkomst de får genom att låta sig mutas.

  Dessa religiösa ledare struntar fullständigt i sitt folk de utnyttjar bara sina egna positioner som vilken jävla girig maktgalen dåre som helst.

  Alltså är de lika falska som de som köper dem eftersom deras religion bara är en fasad för maktmissbruk.

  När sen dessa invaderare har fått vad de vill ha så målas dessa religiösa dårar ut som skurkar vilket de i sanning är förstås men men…. när dessa sen dödas av USA så framställer sig USA som hjältar i den duperade västvärlden som bara blir enkelriktat informerade.
  Eller så blir det som i Irak Libyen och nu i Syrien att de ledare som inte låter sig köpas misskrediteras istället av väst för att övrig värld ska stötta dårskapen mot landet som pågår med andra militära krafter som utmålas som skurkarna.

  USA som i sitt maktmissbruk utgår ifrån utstuderad girighet för att förstöra landets infrastruktur när dess naturrikedomar stjäls helt fräckt och landets folk lider helvetets kval medan kriget framställer en annan agenda för att manipulera de som godtar väst vinklade media. (Det är så mycket mer att berätta om detta men jag tror du vet vem som sponsrar IS osv…? Vilka maktfaktorer som är inblandade i all vapenhandel som pågår osv…
  //
  Alltså pga min relation med min ryss så har jag fått öst syn på saken och fick svar på vad bl a kriget i Afghanistan egentligen handlar om.

  Nu idag vet jag bättre och att sen med dessa fakta forska vidare och se vilka i väst som är inblandade i bl a heroinhandeln är en vidrig insikt.

  Som sagt alla de med allmakt vill ju naturligtvis ha den kvar oavsett hur de fick den så att bara vara upplyst som en liten person i tillvaron och att fortsätta att forska vidare för ytterliga kunskaper är något jag gladeligen gör.

  Men självklart måste vi som vet och förstår göra något oavsett hur många som nu ‘sover runt oss’ eller inte.

  Jag har erfarenheten i mitt egna liv med psykopatex och har sett detta mönster med dimridåer så tydligt och sätter bara dessa jävliga attityder och falskspel i ett större perspektiv och då blir det inte så svårt att förstå hur försåtligt eliten jobbar för att hålla fast världen som i en ‘masspsykos’ samtidigt som vi av dem som är vakna ständigt förtalas av de som absolut inte vill bli avslöjade.

  När vi nu har avslöjat dem så är de väldigt förutsägbara och när saker sker nu framöver som verkar helt galet omänskligt som det korrupta inom rättsväsendet t ex så är det alltså en utstuderad plan för att få oss i väst att explodera av hat mot orättvisorna och dessa otroligt hänsynslösa attityderna mot helt oskyldiga personer.

  Hmmm… Var det inte så som skurkar i James Bondfilmer agerade?

  De skapade intriger för att två starka krafter skulle förgöra varandra och där i filmen fick agenten rädda världen?

  Som sagt: Vi är den symboliska James Bond???

  Jag menar efter det kalla kriget behövdes det en ny fiende och då skapade eliten den och nu står vi inför ett inbördeskrig i Sverige/Europa mot de vi har serverats som våra synliga agerande fiender.

  Jag är närmast övertygad om att de i eliten kan Koranen och Bibeln och använder det som står där för att skapa självuppfyllande profetior?
  Vad tror du Lars?

  Om jag har missuppfattat något eller inte har hela bilden klar ännu så är jag vetgirig och lyssnar gärna på mer info och förklaringar.
  Alltså världen är så mycket mer invecklad än detta det förstår jag med.

  NASA-Dokumenten som avslöjar elitens agenda om att minska populationen då och då genom olika sätt att dupera folk in i döden genom svekfulla informationer som onödiga krig för att hålla vapenhandeln igång som inbringar miljarders miljarder till dessa giriga dårar eller alla dessa falska insamlingar till olika projekt över jorden där folket direkt utan vetskap skänker bort sina dyrt förvärvade slantar i god tro som ges till de som jobbar för eliten i sin tur.

  Alltså ett enkelt sätt att utnyttja vänliga själar att få människor att i sin godhet skänka sina pengar frivilligt helt ovetande till elitens kumpaner som går i dess ledband?

  Sen att människor luras in i att ta onödiga vaccin mot påhittade virus som eliten själv skapar som sen gör folk sjuka istället i förlängningen, att få folk att äta onödig medicin som gör dem sjuka sen även att förgifta maten och vattnet för vanligt folk sen detta med att sälja dyr ekologisk odlad mat i en miljöförstörd värld hur löjligt är inte detta?

  Alla dessa idéer ifrån eliten att hålla folk dels upptagna och sen utrota en del då och då eftersom resurserna inte räcker till på jorden för den livstil de inom eliten annars kräver?

  Att de fullständigt skiter i folk som svälter och låter bränna skördar för att BNP-nivån ska hållas i schack för börsens skull är ju även det helt galet.

  Att det finns hemligheter på Sydpolen som eliten har planer med?

  Att eliten bygger underjordiska bunkrar finns det ju bevis på så det är väl inte mycket att orda om kan jag tycka?

  Men att även de rikare vanligare familjerna runt jorden gör detsamma är ju mer intressant, vilket återigen innebär att de som inte har råd är förlorare och utrotas om detta elände med kärnvapen verkligen används som en sista åtgärd för eliten att stå starka kvar och kan leva gott på jordens avkastning sen.

  Hurdå tänker jag, om allt är ödelagt?

  Ska de inom eliten bl a leva under jord resten av tillvaron då eller???

  Bygger de en helt ny värld under jord där djur och natur ska trivas ihop i den symbios de är vana vid???

  Detta verkar vara väldigt konstigt och märkvärdigt planerat om inte detta även är de s k ‘dimridåerna’ för övrig värld att lägga energi på att fundera ut meningen med det med?

  I så fall betyder det att de inom eliten egentligen inte vill styra över några och över någon fin Tellus heller om alla övriga utrotas och jorden förstörs i en modern omvänd ‘Big Bang’?

  Den som lever eller överlever får se:
  Hmmm…. fortsättning följer… jag är idel öra…
  Mvh: Zoe.

  • Hej Zoeline!

   Du sammanfattade det mesta av eländet i världen!
   Om jag ska vara petig och försöka hitta fel i din text, så är det möjligtvis att det inte är USA, Ryssland eller andra länder som fixar och trixar med allt detta. Det är vanliga privatpersoner med oerhörda plånböcker som använder olika nationer som verktyg!
   Dessa personer äger/kontrollerar ju dessa länder helt!

   Tack för en bra sammanfattning!
   Efter valet i USA får vi mer att mumsa på.

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Tack för dina ord.

    Jo nåt sånt är det ju onekligen som du skriver och då blir det nästan som ur en James Bondfilm ändå faktiskt?

    Riktigt kusligt för det känns som om filmmakarna vill ge oss ledtrådar om vem som är marionettdockornas herrar på sitt sätt genom lite luriga budskap i dessa olika actionfilmer bl.a.

    Kan det vara så enkelt?

    Jag menar mitt i all lögn serverar alltid psykopater en ärlig sanning men den eller de som är manipulerade är så psykiskt trötta i huvudet av all annan onödig dimridå-info så just den viktiga fakta-infon går bara förbi in i ena örat och ut genom det andra utan nån större uppfattning av vad som avslöjas och därtil uteblir en rimlig reaktion ifrån den tillfälliga mottagaren.

    För även detta har jag haft erfarenhet av ifrån psykopatexen.
    Det är nån slags taktik i sitt maktmissbruk ifrån dem att agera så här.

    De känner så väl till att de verkligen har kontrollen då och njuter av detsamma.

    Usch! 😡👎

    Mvh: Zoe.

    • Hej igen Zoe!

     Ja, visst känns verkligheten utanför våra fönster idag som hämtad ur en James Bondfilm.
     Jag föredrar dock versionen på Tv för där slipper man åtminstone själv stå i kulregnet.
     I Göteborg och Malmö bör man väl idag gå omkring med skottsäker väst och hjälm på sig.

     Din teori om hur psykopater fungerar stämmer väldigt bra!
     Psykopatens livselixir är just att njuta av att ha kontrollen över andra och psykopaten själv anser aldrig att han/hon ljuger. Det är alltid omvärldens verklighetsuppfattning som är fel, vilket för psykopatens del innebär att det alltid är de närstående som ljuger.

     Jag håller med dig om att det sannolikt är psykopatens ultimata njutning att sträva efter, att få egna uttalanden självuppfyllande.
     Det blir ju som en riktig ego-boost att kunna säga, – vad var det jag sa?
     Därmed kan man också anta att de psykopater som äger/kontrollerar världen idag försöker att visa oss sina förutspåelser exempelvis via Tv och film och sedan styra skeenden för att självuppfylla scenariot.

     Ruggigt så det räcker!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.com

 13. Tyvärr är det alldeles försent då Eliten redan rullat igång sin maktapparat. För 5år sedan fanns en liten chans men idag krävs en 180 graders sväng i hela politiken. Syrien handlar om makten över energin, USA vill dra sin pipeline från Saudi och Ryssland sin från Iran.
  Dagens röra handlar främst om makten över energi till Europa och då måste USA göra allt för att inte Ryssland obehindrat förser Europa med energi som inte betalas i petrodollar, vi har nu en ny allians i öst. Kina, Indien, Iran, Brassilien och Ryssland samt några till har skapat en ny betalningsmodell utan dollar.

  Du behöver knappast vara ett geni för att se resten och Soros får bra avkastning på att betala smugglare som verkar ” frilysta” då de obehindrat fortsätter att lura människor. Hela den strukturen är elegant förklarad här och om jag säger att Finans familjer i USA kapitaliserande Hitler och fick skadestånd för de sönderbombade fabrikerna i Tyskland. Det var även dom med Rotschild som finansierade revolutionen i Ryssland.

  Våra politiker är puppets i detta spel och borde kunna anklagas för landsföräderi då de utnyttjar sin politiska position för ” egen vining” vilket är i strid med vår författning. Problemet är bara att hela stats apparaten är drabbad av svågerstyre då politiker blivit Sveriges nya adel som gör allt mer som de vill eftersom att de kan. Tyvärr kan man bara se på så länge TVs dokussåpor och Sporten är viktigare än våra efterkommandes framtid.

  • Hej Morgan!

   Du har tveklöst en hel del poänger i din kommentar!
   Jag vill dock inte helt kasta in hatten än och säga att det är för sent!

   Jag håller med om att det är rejäl uppförsbacke men det börjar bli en liten svag bris av medvind och kan vi bara få folk att slå tillbaka där det gör
   ondast, så går det att vända denna utveckling.
   Det enda språk dessa elitpsykopater förstår, är ekonomins språk!

   Det är ingen enkel uppgift att få majoriteten att rikta sin energi och slå
   tillbaka mot samma mål men Internet är ett mäktigt verktyg, som trots allt har fått vinden att vända en smula.
   Vi kör på, så får vi se hur långt det räcker.

   Tack för att du läser och kommenterar här på Honesty4u. Den lilla insatsen gör att vi alla får mer vind i seglen.

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Ja media som tidningar och annonsdrivna plattformar har visat sig inte klara av en tydlig beskrivning av vår verklighet. Därför är regeringens mediaråd ett sätt för staten att försöka bestämma vad vi ska tycka och tänka, är det demokrati har jag missuppfattat Jakten på konstnären med fel karikatyr. Åsiktsfrihet gäller väl även massmedia eller ska en f.d barnprogramledare ge dig tillrättalagd media? Pippi Långstrump blir nu sönderklippt och skär bort vårt kulturarv. Precis som när ISIS försöker spränga bort folks identitet, jag känner mig kränkt av att jag nu inte kan få skratta till och peka på negerkungen som är pippis pappa. Vi går alla vidare men utan bakgrundshistoria blir framtiden färglös och betydligt svårare att förutse, varför vill makten ha det på det viset?

    Historia är också makt, har man inte förstått det bör man försöka råda bot på den kunskapsluckan för att sätta dagens politik i ett förståerligt samanhang.

    Det lär bli snö igen…

    • Hej Morgan!

     Du skriver, ”…varför vill makten ha det på det viset?
     Historia är också makt, har man inte förstått det bör man försöka råda bot på den kunskapsluckan
     för att sätta dagens politik i ett förståeligt sammanhang.”

     Mitt svar är, att makten vill ha det så här för att skapa förvirring och därmed svagare individer!
     Historia är mycket riktigt makt som du skriver och det är just den makten man strävar efter att
     ta ifrån oss.
     Redan detta att du ifrågasätter vad det är som händer med Pippis pappa och att du inte förstår
     syftet, visar att Globalisterna som styr detta just har uppnått sitt syfte.

     Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 14. Lars, du skriver det vad jag tänker hur jag tycker . Du formulerar allt så väl. Jag läser allt du tillåtet att läsa. Svenska är inte mitt först språk. Jag fick för mycket kritik för fel grammatik. Betstämde mig att dela eller ”like” det jag tycker om . Jag som kommit till detta landet är ofta mer rädd om den än andra, som är svensk födda. Jag verkligen tycker om att läsa allt du förmedlar, bara fortsätt , vi vinner.

  • Tack Jolanta!
   Roligt att höra att du gillar mina små budskap!
   Jag hoppas att du har rätt när du säger, ”vi vinner”!

   Dela på bara och kommentera gärna på de olika krönikorna här.
   Skicka länkar kors och tvärs till alla du känner och tipsa om en artrikel du gillar här.
   Kolla även under Your Chronicles så hittar du hundratals kanonbra krönikor från mina skickliga krönikörer.

   Välkommen åter och tack för att du kämpar för Sverige!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 15. Kan säga att du imponerar med ditt öppna sinne. Verkligen även om jag inte håller med om några punkter i texten. Med din tankestruktur är verkligen brilliant, du vågar att tänka utanför de inprogrammerade ramarna och normerna.

  • Hej Crystal!

   Roligt att höra att mina tankar är uppskattade.
   Som jag ser det så kryllar det av omsorgsfullt utlagda rökridåer, där folk trängs som hungriga hundvalpar runt en mjölkskål och lapar i sig den ena lögnen efter den andra!

   Dessa herrar (och damer) är inga duvungar eller dumskallar. De vet exakt hur de ska manipulera bort folk från sanningen.
   Anledningen till att rökridåerna är så många, Kallergiplanen, Scull & Bones, Blodsband, Illuminati, New World Order och allt möjligt, är helt enkelt för att vi alla är olika och tilltalas av olika retningar.
   Det skapar samtidigt förvirring ytterligare, eftersom folk därmed börjar strida med sina egna favorittankar som vapen.
   Därmed kan dessa Globalister sätta sig på läktaren med Popcornpåsen i högsta hugg och betrakta pöbeln (oss) när vi själva grumlar vårt eget sinne bort från allt som kan vara sanning.

   Kom ihåg, ingen av dessa Globalister som idag styr världen, lyfter ett enda finger utan att få redigt med dollarsedlar i betalt.

   Roligt att du kommenterar här för jag läser alltid dina välskrivna texter med stor behållning.
   Välkommen åter och skriv gärna en egen krönika som jag kan publicera här.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Finns ingen härligare känsla än när man träffar en människa som tänker i samma banor:) jag kommer att följa dina tankar och kanske på vägen lär vi oss något av varandra. 💚👳🏿

    • Där har vi tveklöst samma idé.
     Man kan ibland ha olika tolkningar men har man ett öppet sinne så inser man ibland, att man kanske har haft fel eller så lär man någon annan att tänka i nya banor.

     Ur tystnad föds bara dumhet, så tala högt och tydligt så att alla kan höra dig!
     Det är inte säkert att du har rätt men det är bergsäkert att du lär dig något på vägen under konversationen.

     Du tillhör kategorin som tänker först och talar sedan och sådana personer är alltid intressanta och lärorika att tala med.
     Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 16. Nog kommer det skapa tillväxt. Där har 7-klövern rätt, men de har förmodligen ingen aning om effekten av den exponentiella funktionen. Frågan är om ens SDs medlemmar har det?
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/01/15/population-i-balans-med-naturen-den-13e-februari-ar-250-arsdagen-av-prasten-thomas-robert-malthus/

  Att det kommer skapa konflikt i samhället genom kriminalitet eller revolution är nog också sant, men det kan även leda till att krösusarna hamnar i gljotinen. Det vill de inte, så frågan är om planen verkligen är så utstuderad? Jag tror mer på att den kortsiktiga girigheten och korruption styr maskineriet.

  Hade människors medvetande varit högre och de hade kunnat tänka rätt i några steg hade de insett att lycka kommer inifrån och att balans i allt är nyckelordet. För att hjälpa flest människor måste man tänka kritiskt innan man hjälper så man hjälper flest människor på ett långsiktigt sätt.

 17. Artikeln är mycket bra skriven, men jag håller inte med dig vad gäller din antydan om att muslimerna kommer att utrotas. Det ser snarare ut som det är judar, kristna och de som muslimerna finner otrogna. Det antyds att IS fram till nu har mördat upp till 10 miljoner människor.

  Att illuminati påstås stå bakom skapandet av islam kan jag mycket väl tro på. Talet om The New World Order är troligtvis det som pågår nu. I Jüri Linnas film ”I skuggan av Hermes” tar han upp hur kommunismen skapades. Frimurarorden hade en stor betydelse i störtandet och sedermera mördandet av den ryska tsarfamiljen. Det sägs att kommunismen ska ha mördat upp till 100 miljoner människor, emedan islam står bakom 520 miljoner varav 270 miljoner människor är säkerställt.

  När jag har läst och tittat på Brigitte Gabriels texter och videoklipp så ser jag islam som det största hotet mot friheten och demokratin. Hon har berättat hur kristna Libanon förvandlades till ett muslimskt land. Hon säger att ett land där muslimerna är 30% eller mer av befolkningen i ett land kommer judar, kristna och de som muslimerna anser vara otrogna att förföljas. Hon förlorade själv anhöriga och vänner.

  Tanja Bergqvist (https://tanjabergkvist.wordpress.com/2013/11/12/tva-steg-framat-och-ett-bakat-for-agendasattarna-och-lite-om-dn-svd-och-axess-och-om-svensk-genusmarkning-av-film/), matematiker skrev i en artikel att flyktingströmmarna där människor flyr till Europa har att göra med en demografisk omflyttning av folkmassor som makteliten har bestämt vars agenda vi inte vet.

  Sedan finns det konspirationsteorier som hävdar att USA ligger bakom ”massinvandringen” och vill förstöra EU:s stabilitet.

  Jag tror däremot på att det blir inbördeskrig i de europeiska länderna med minst 5% muslimer. Det börjar med medborgargarden, som kommer att bli att våldsammare. Efter det som hände i flera städer runtom i EU där kvinnor omringades sexuellt attackerades av muslimer. Vi fick lära oss ett muslimskt arabiskt ord, taharrush, en sexlek där män omringar kvinnor med mål att våldta dem. Detta har skapat en avsky mot islam. Människor blir fly förbannade när politiker, myndigheter och medier mörkar detta.

  Men om du har resonerat så att det är en medveten plan att skapa ostabilitet i EU:s för att folk ska kräva hårdare regler och deportation av muslimer när de har fått nog av all kriminalitet som har följt i massinvandringens spår. Däremot tror jag på att västvärlden vill destabilisera alla länder i Mellanöstern för att komma över naturtillgångarna, men om det hade varit meningen att slå ut befolkningen hade man kunnat göra detta för länge sedan. Blir det ett tredje världskrig kommer Iran att använda kärnvapen. Om de gör det kommer Israel att skicka missiler mot antagligen Mecka.

  Ett krig som går ut på folkmord verkar osannolikt om det inte skapas ett så stort hat, som krävs för västvärldens medborgare ska acceptera folkmord. Ondskan är redan nu av bibliska mått, så det är mycket möjligt att du får rätt.

  • Hej thorwaldpe!

   Jag kan i princip kopiera mitt svar till Larsa i denna tråd.
   När man gör en utvärdering av en möjlig teori, får man pröva en sak i taget och ställa det utvärderingsunderlaget mot känd fakta i andra utvärderingar.
   Det ena underlaget kommer därmed till slut att spräcka andra teorier och efter några få analyser är man nere på kanske bara två eller en version som håller vatten hela vägen.

   Det man måste ha väldigt klart för sig här, är att de personer som planerar dessa händelser är smarta personer, som självklart både är bra på att sopa igen alla spår som leder till dem själva och även skickliga på att lägga ut mängder av irrgångar som bara leder in i återvändsgränder.

   Jag brukar säga så här, att hittar man en väg som snabbt leder fram till en sannolik förklaring, kan man nästan ta bort den vägen direkt. Den teorin kommer nästan bergsäkert att börja läcka som ett såll när man sedan börjar pröva teorin mot kända faktauppgifter.
   För att undvika att hamna mitt bland rökridåerna måste man systematiskt arbeta bakvänt, ungefär som om man lyssnar på musik baklänges.
   Lyssnar man på musikstycket från början och framåt, har man redan börjat bilda sig en uppfattning om hur nästa ton kommer att låta och då hamnar man nästan med automatik in i dessa omsorgsfullt utlagda rökridåer om man tänker sig en liknande tankebana när det gäller dessa Globalisters planering.

   Jag vet inte om alla förstår ovanstående liknelse men genom att pröva varje tänkbar teori som NWO, Illuminati, Kallergi, Hemliga sällskap, blodsband, USA, Israel, Ryssland etcetera, så blev det till slut bara min teori kvar som håller vatten hela vägen.

   Har jag rätt i min teori, vilket jag verkligen inte önskar, så lär vi få ett fruktansvärt blodbad i hela Europa inom cirka 2 – 4 år.
   Ingen är gladare än jag om jag har fel men hur jag än vrider och vänder på alla uppgifter, så hamnar jag tillbaka till denna analys.

   Tack för din intressanta text och välkommen åter.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Hej!
    Du skriver en bra artikel. Jag undrar om du bedriver källforskning själv för jag saknar nämligen källhänvisningar. Det måste ha tagit dig lång tid.

    • Hej Hasse59!

     Att titta på andras källor är ofta förkastligt speciellt när det gäller just detta ämne.
     Det som då händer är att man lätt hamnar in i ”någon annans” tankebana.
     Denne ”någon annan” är i detta fall ofta synonymt med de skojare som noggrant lagt ut alla rökridåer för att förhindra utsikten till insikt om skojeriet.

     Det jag har försökt göra är att utgå ifrån nu-ögonblicket och ta varje liten pusselbit bakåt i tid och jämföra den med fakta om vad som faktisk har hänt.
     Gör man så förblindas man inte lika enkelt av dessa omsorgsfullt utlagda rökridåer.

     Varje pusselbit måste beläggas med frågorna VARFÖR, HUR och NÄR och sedan jämföras med nästa pusselbits svar. Fungerar svaren på dessa två pusselbitar tillsammans utgör de en faktabas för fortsatt analys.
     Även detta är ibland inte tillräckligt då det kan uppstå en situation där tre pusselbitars svar passar ihop men inte med de två första.
     Därmed blir de tre nya pusselbitarna det som får utgöra faktabas för fortsatt analys etcetera.

     En bra genväg, där många tycks gå vilse i sitt analysarbete, är att vara benhård med att om en pusselbit kanske stämmer in i pusslet under en lång tid och den helt plötsligt INTE stämmer in i en känd och verifierad faktahändelse, så måste denna del av analysen omedelbart förkastas.
     Det duger alltså inte att säga att detta stämde till 80 % och sedan trampa vidare med analysen som om inget har hänt.
     Det som i själva verket då har hänt, är att du trampat rakt in i en utlagd rökridå som tveklöst kommer att leda dig fel.

     För att åskådliggöra detta med ett exempel, kan vi använda 9/11-händelsen vid Pentagon.
     Här måste vi granska huruvida officiell ”fakta” överensstämmer med verklighetens fakta!
     OFFICIELL FAKTA: Ett stort passagerarplan har kört rakt in i väggen på världens mest bevakade byggnad Pentagon.
     Vi ställer nu frågorna VARFÖR, HUR och NÄR.

     VARFÖR vet vi inte men vi kan självklart spekulera, vilket inte är detsamma som FAKTA.

     NÄR vet vi men stämmer det verkligen med övriga tider som har med automatiskt flyglarm och uppskickande av försvarsmissiler att göra? Knappast!

     HUR känns omöjligt att besvara, då en rad kända faktauppgifter gör hela scenariot omöjligt i verkligheten.
     Hålet i väggen var betydligt mindre än flygplanet. Även en femåring skulle ha insett att det inte gick att få in det stora planet i det lilla hålet.
     Låt oss därför verifiera känd fakta.

     Varje motor på planet väger cirka 6 ton.
     Även om planets vingar mirakulöst bara skulle ha vikts bakåt vid kollisionen med väggen utan att ens skada väggen i övrigt, så är den så kallade levande kraften från dessa två tunga motorer så stor, att dessa skulle ha gjort två stora hål själva i väggen.

     Att man komiskt nog inte hittade några flygplansdelar inne i huset och efter tre dagar kom ut med en tillknycklad motor, som dessutom aldrig någonsin hade monterats i den flygplanstypen, gör att vi med 100 % säkerhet får diskvalificera tanken om hela den officiella versionen om flygplan.
     Att sedan endast en filmsnutt från en övervakningskamera av 87 som filmat denna vägg, inte har snappat upp ett gigantiskt stort flygplan känns ju närmast fånigt!

     Vilken tur att det inte var pyttesmå terrorister som närmade sig byggnaden över gräsmattan fram till Pentagon!
     Det känns ju onödigt att kasta ut pengar på dyra övervakningskameror.
     Lyssna gärna på min fulla analys av händelsen där betydligt fler faktauppgifter finns med.
     https://honesty4u.wordpress.com/2012/10/26/what-really-happened-911/

     Jag hoppas att detta kan ge lite insikt hur jag jobbar med mina analyser.
     Jag säger inte att jag därmed måste ha rätt men jag har hittills inte sett någon annan analys av exempelvis det som sker i västvärlden som klarar frågorna VARFÖR, HUR och NÄR till fullo.

     Tack för att du kommenterar här på Honesty4u!
     Tillsammans ser vi sanningen enklare!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

   • Vilka otroliga berättelser du står för. Tyvärr så tror jag inte att du själv ser det som sagor.
    Det måste vara väldigt påfrestande att leva sitt liv med alla dessa spöken på hjärnan.
    Din fantasi är det dock inget fel på, men varför inte ägna sig åt att författa ”riktiga” sagor, eller romaner, som vanliga människor kan uppskatta, och inte endast dina ”fans” här, ty de tycks vara drabbade av samma spöken på hjärnan som du har. Du skulle säkerligen kunna nå stora framgångar som författare av ”vanlig” litteratur.
    Det finns ingen blygsamhet när du framhäver din egen betydelse när det aktuella läget i världen ska förklaras. (Ett läge som jag i princip håller med dig om. Jag är minst lika negativ till Islam som de flesta andra är, som följer dina skriverier.) Någon har t.ex. frågat dig om källor till dina påståenden. Förutom att du tycks vara väldigt förtjust i uttrycket ”rökridå”, så svarar du med något svammel som du nog inte ens själv kan finna någon förklaring i. Har du aldrig tänkt på att dina egna rökridåer syns mycket tydligare än de rökridåer du beskyller andra för ? Varje gång som du inte kan förklara ett skeende, så tar du till ”rökridån”, för att försöka dölja att din fantasi inte räcker till för att formulera en acceptabel fortsättning på din story.
    Jag ska inte påstå att det är farligt det du håller på med, men det är definitivt inte vänligt av dig att underbygga människors, de med liknande teorier som du har, fantasier om detta ämne. De har det säkert ganska tufft sedan tidigare, och det blir inte lindrigare av din supportar dem.
    Man kan med fog påstå att din agenda inte är ett dyft bättre än den agenda som du beskyller andra för att ha.
    Hoppas att även jag blir lika välkomnad att skriva igen, som de blir, som stryker dig medhårs ? 😉

    • Hej Martin E!

     Trist att du inte klarade av att förstå vad min krönika egentligen handlar om!
     Jag tyckte nog att jag var ganska noggrann i min redogörelse och andra tycks ha förstått att budskapet inte handlade om muslimer, utan om de globalister som äger/kontrollerar/styr det mesta utanför ditt fönster.
     Muslimerna utgör endast ett verktyg för att dessa globalister ska kunna tjäna mer pengar.

     Jag förstår av din text, att du har extremt liten kunskap om att ett fåtal personer (c:a 20 familjer) äger/kontrollerar/styr exempelvis media, medicin, de monetära samt de militära systemen och mycket mycket annat på denna planet.
     Ägna några timmar åt att googla på detta, så vet du lite mer sedan.

     Globalisterna har främst genom sitt inflytande över media, ”lärt” godtrogna personer som du själv att tro att exempelvis 2 flygplan fick 3 stålkonstruktionshus att falla rakt ner i sitt eget fotavtryck, trots att bara två hus träffades av ”flygplan”, enligt den uppdiktade mediehistorien.
     Byggnad 7 i Word Trade Center-komplexet trillade rakt ner precis som de två andra tvillingtornen, trots att den byggnaden stod över 100 meter från tvillingtornen och INTE träffades av något flygplan!
     Dessa tre stålkonstruktionshus är för övrigt de enda hus i världen som kollapsat överhuvudtaget, trots att andra har brunnit betydligt kraftigare samt under längre tid.
     Ägnar man inte tid åt att studera fakta samt de fysiska, kemiska samt metallurgiska lagar som gäller som helt omöjliggör dessa tre kollapser, så sväljer man naturligtvis globalisternas fabulering som hundvalpar runt en mjölkskål.
     Propagandan samt förljugenheten runt detta har ju minst sagt varit massiv med massmedias hjälp.

     Jag ska ge dig ett litet tips som som kanske kan fungera som ögonöppnare om du är i stånd att förutsättningslöst se FAKTA!
     Värme stiger uppåt!
     Det innebär att från cirka 80:e våningen och nedåt kan temperaturen omöjligt komma upp i sådant gradantal att det kan få massivt stål inbäddat i betong att mjukna. Det är alltså en fysisk omöjlighet.

     För att ytterligare bekräfta att detta är sant, så sprang det folk i trapporna från 87:e våningen och neråt för att rädda sig.
     Dessa hade självklart blivit stekta som kotletter om värmen hade varit hög.

     Det fanns som bekant även gott om folk som stod i öppningarna i den trasiga fasaden och vinkade länge med allehanda näsdukar och kläder i hopp om att någon skulle komma och rädda dem.
     Dessa befann sig alltså där värmen bör ha varit mer än
     1 500 grader Celsius vid explosionsögonblicket. Jag tvivlar på att man är i stånd att stå där och vinka överhuvudtaget efter den värmen.
     Allt detta finns bevisat på både foton samt videoupptagningar!
     Att värmen var så hög att den kan få massivt stål att mjukna, är därmed bevisat som en omöjlighet!

     Den så kallade ”pannkakseffekten”, faller även den på en känd fysisk lag som kallas tyngdlagen!
     För att pannkakseffekten ska kunna ske, så förutsätter det att alla bärande stålkonstruktioner mjuknar exakt i samma sekund, vilken även det är en fysisk omöjlighet. Vi vet ju även att tvillingtornens bärande yttre stålbarriärer var skadade.
     Stålbarriärerna blev ju mirakulöst ”avklippta” av påstådda flygplan byggda i centimetertjock aluminium som blev helt uppslukade av tornen.
     Hungriga torn!?

     Skadorna på tornen där ”flygplanen” dundrade in, gör ju att det tveklöst försvagar stabiliteten på den sidan av tornen, vilket enligt alla kända fysiska lagar innebär att den delen där även temperaturen var som högst, får det massiva stålet att mjukna där först samt att det därmed får tornen att börja böja sig där stabiliteten bevisligen var obefintlig.
     Detta i sin tur medför enligt tyngdlagen, att tornen böjer sig där först och drar med sig hela konstruktionen åt den sidan. Tornen kan därmed omöjligtvis falla spikrakt ner i sitt eget fotavtryck.
     De nästan 500 meter höga tornen kommer därmed att falla åt sidan samt krossa många omkringliggande hus.
     Detta skedde inte!
     Vi får väl anta att tyngdlagen är korrekt eller tror du att den kända beprövade lagen plötsligt blivit felaktig?

     När det gäller globalisternas olika sätt att tjäna pengar som jag beskrev i min krönika, så ska jag ge dig en ögonöppnare även om detta!
     Har du aldrig funderat över VARFÖR allt har hänt samtidigt i västländerna? Jag menar då den enorma flyktingströmmen samt samtliga västländers ledares helomvändning när det gäller migrationspolitiken.
     Tror du att exempelvis Reinfeldt samt andra europeiska ledare vände på klacken av en ren slump mellan 2006 och 2010?

     Ser du inte sambanden i alla dessa faktauppgifter, så är du sannolikt helt blind eller tillhör den grupp som understödjer globalisternas strävan.
     Jag tror nämligen inte att du är helt dum i huvudet, utan bara har låg kunskapsnivå angående tillgänglig fakta!

     Vilka ekonomiska ”muskler” tror du att det behövs, för att genomföra denna gigantiska folkomflyttning?
     Tror du att det räcker med några småhandlare som genomför denna människosmuggling, där en förödande majoritet av flyktingarna tycks kunna resa genom en hel världsdel, till exempelvis Sverige, utan Pass?
     Tänk gärna lite INNAN du kritiserar min text. Lite faktakunskap gör dig säkert gott!

     I övrigt har du naturligtvis rätt att få ha vilka snurriga åsikter som helst men betänk att det är dina anhöriga och dina barn som kommer att drabbas om du inte tar reda på fakta i tid!

     Kritik och olika åsikter är bra men kom gärna med faktabaserade uppgifter som omkullkastar och bevisar var jag har fel i min krönika.
     Ta en sak i taget och bemöt mig punkt för punkt!

     Tack för din ogenomtänkta kommentar!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 18. Du skrapa bara lite på ytan tror jag.. Är the new world order som ligger bakom allt och det har Putin och Kina genomskådat, som dom 2 enda motpolerna till världensrikaste. Och menar inte Bill Gates och den listan utan den listan som inte finns, med dom som verkligen äger världen,Rotchilds och Rockefellers. Tror även Hitler såg vad som höll på att hända därför hans hat mot en viss religon.
  Ingen som funderar på varför ISIS inte härjar i det landet med den stora höga muren runt?? Det landet är ändå mitt i smeten.
  Efter som dom hemliga affärs mötena har ägt rum sen 1890 talet så är det här inget nytt. Hördes tydligt på Löven efter han vart på sista Davos mötet, Var då han hade det braiga inslaget på tv om att invandrarna är såå bra. Lika Reinfelts öppna era hjärtan efter bilderbergmöten. Allt för att utrota medelklassen vilket dom snart har lyckas med i USA, där finns snart bara låglöns service jobb kvar. Och så vill dom ha det här också, har redan börjat med matkasse packare,cykelreparatörer och skomakare. Allt för att göra alla lika fattiga så att den stora massan blir lättare att kontrollera. För medelklass hatar rikingarna.
  Är samma firma som utvecklar GMO grödor som tillverka agent orange åt Amerikanarna under vienam kriget. Allt för att mätta världen säger dom, nej men för att göra människor infertila så folkmängden minskar + att GMO firmorna ska tjäna mera pengar.Finns film på tuben när Buch besöker gmo tillverkning och dom klagar på att dom inte får det godkänt hos livsmedelverket, då säger Buch ni ska inte prata med dom prata med oss istället.
  Och blir du sjuk då tjänar dom stora läkemedels företagen multum, och moddar man då medicinen så att man får andra följdsjukdomar då får man sälja ännu mera medicin dyrt.
  Vaccin innehåller kvicksilver, vilket förklarar narkolepsi, spädbarns död bla.

  • Hej Larsa!

   Du har tveklöst många poänger i din text men du har också snubblat rejält på några omsorgsfullt utlagda rökridåer, vilka jag exemplifierar i min krönika!

   Dessa rökridåer är ofta både spännande och välgjorda men faller oftast på två enkla argument.
   Det ena argumentet handlar om att saker och ting händer SAMTIDIGT. Det andra brukar falla på att muslimer aldrig gjort sig kända för omvärlden som några geniala planeringsgenier.

   Rökridåerna finns där för att ögat ska fånga rökridån och samtidigt förhindra utsikten till insikt om diverse ännu mer vidriga sanningar.

   Istället för att läsa min krönika, pröva istället att lyssna på den!

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 19. Det bakomliggande motivet är att få kontroll över människor och naturresurser, dvs makt för att på så sätt kunna styra utvecklingen i önskad riktning.

  Människor som är uppdelade i nationaliteter och länder som är etniskt och kulturellt homogena är svåra att kontrollera och styra.

  För att överkomma nyssnämnda så kan man dels se till att det skapas konflikter och krig, och dessa kan enklast hausas upp genom politiska och religiösa övertygelser, och genom att se till att starka personligheter med religiös eller politisk övertygelse får makt – massmedialt, poilitiskt och/eller militärt. Här är det framförallt liberala och kulturmarxistiska idéer på den politiska sidan, och muslimska/islamistiska på den religiösa sidan som visat sig fungera i nutiden.

  När samhällen efter år av kaos mer eller mindre bryter samman så kan de med makten driva igenom ökade kontroller av individen. Samhället kommer att utvecklas till att vi blir alltmer ofria och beroende av de som har makten – politiskt (myndigheter), ekonomiskt (banker) och juridiskt (polis och rättsväsendet).

  Utvecklingen har sedan en tid, gått mot ett samhälle som i allt högre grad innebär att…

  – Möjligheten att använda kontanter minskar för att till sist upphöra.
  – Enhetliga id-märkningar och id-kontroller. Slutligen kommer alla nyfödda att få ett mikrochip inplanterat. Människor som inte är chippade kommer inte att få tillgång till något – inte kunna köpa varor och tjänster, inte öppna bankkonton, inte kunna få lönearbete.
  – Nationalism i alla former ogillas, motverkas och kommer slutligen att förbjudas.
  – Religiösa utövning med totalitär och politisk inriktning (Islam) kommer att stödjas och uppmuntras, och andra religiösa utövningar som inte har politiska inriktning kommer att direkt eller indirekt att motarbetas.
  – Utbildning politiseras och centralstyrs, detta för att barn tidigt ska indoktrineras till att ”tänka rätt”. Högre utbildning och forskning likaså, där endast utbildning som fyller ett politiskt syfte får resurser, och slutligen också endast kommer att tillåtas.
  – Populationskontroll, detta dels genom att skapa bakterier och virus som kan användas för att skapa epidemier, dels genom att göra människor sterila och sjuka genom vaccinationer och modifierad mat. Och dessutom genom att inte tillåta utveckling och lansering av mediciner som botar utan endast lindrar eller kan reducera symptomen vid sjukdom.
  . Begränsa antalet intelligenta människor, dels genom att genetiskt fördumma dom och dels genom media, massmedia och utbildning. Genetiskt sker det genom att dels se till att människogrupper med generellt sett låg IQ uppblandas med människor med normal till hög IQ (vi ser det nu genom massinvandring från områden där merparten av befolkningen är gravt inavlade). Men också genom tillsatser i mat och dryck kan man långsiktigt begränsa den intellektuella utvecklingen. Och genom media och utbildning så indoktrineras människor till att intressera sig för och värdesätta allt som är ytligt och som inte hotar samhällsförändringen.
  – Den traditionella familjebildningen (mamma, pappa, barn) avnormaliseras och alternativa familjebildningar kommer successivt att framhävas till att vara det normala, allt i syfte att centralmakten ska få kontroll över barns indoktrinering så tidigt som möjligt. Och att det är staten och myndigheterna som tar över det övergripande ansvaret från föräldrarna.

  Slutet blir ett totalitärt samhälle styrt av nyttiga idioter.

 20. Hej Lars och tack för denna krönika som var riktigt välskriven och mycket intressant. Ja det var precis det här jag var inne på i mitt PM. Jag har spekulerat i flera år hur har det kunnat bli såhär. Och nu faller polletten ned. Och jag ser ingen annan anledning till varför det ser ut som det gör idag. Vi kan bara inte ha sådana nonchalanta politiker som inte lyssnar på folket.

  Jag har som sagt länge funderat på vad är agendan, vad ligger ”egentligen” bakom. Bara för några veckor sedan slog det mig efter att ha läst lite om Bilderberg gruppen att Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt är med. Vad har de 2 egentligen gemensamt med en massa rika människor, affärsmän och andra politiker. Det kan ju inte vara ideologigin. Nu gick det upp ett ljus. De är ju lakejerna, de sk. utförarna som skall se till att västvärlden ramlar bakåt i tiden i ett stort svart hål. Någon skrev att ett muslim styrande av västvärlden är det bästa för det är oerhört enkelt att kontrollera en muslim och hålla honom på mattan.

  • Hej Ole!

   Det är bara ett problem i din slutmening!
   Muslimer kommer snarare att utrotas, så att mörkrets män kan komma åt de ofantliga rikedomar som finns i dessa muslimska länder.
   Även muslimer är bara verktyg för att nå det målet.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Intressanta tankar! men varför sprida dem upp hit då?
    Nej jag tror det är för att vi ljushyade ska försvinna för vi kan kritesera och tänka själva!

    • Hej Martia!

     Om du har lyssnat på HELA min krönika här, så borde din fråga vara besvarad redan men jag tar det gärna igen med en kortare version.
     Globalisterna vill skapa ett ordentligt hat mot muslimer i alla västländer. Det är ju inte speciellt svårt, eftersom muslimer vägrar att assimilera sig till västvärldens sätt att leva.
     När hatet är tillräckligt stort i hela Europa så är det dags för steg två, att utrota dem och ta över dessa länders tillgångar.
     Man får nu mycket enkelt ett mandat i FN för att med militär makt ta över dessa länder.
     På detta sätt syns inte Globalisterna själva, eftersom det är FN som har bestämt åtgärden.

     Fördelen att använda Sverige som ett gott experimentland, är att Sverige packar in alla dessa så kallade flyktingar i speciella förorter för ändamålet. Därmed är det bara att omringa dessa förorter och samla ihop muslimerna sedan.
     Jag uppmanar dig att lyssna på krönikan istället för att läsa den, så förstår du sambanden bättre!
     Jag svarar gärna på frågor efteråt!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 21. Mycket intressant artikel . Jag har funderat mycket på vem eller vilka skulle ha någon glädje av vad som föregår med världen idag och fått den här tanken : Om man tittar på vem av världens makter skulle ha någon nytta av som händer idag så tror jag det Putin . Han vill inte börja krig , för att ta tillbaka länder i Europa. Enklast för honom är att göra vad som händer idag. Andra sköter förstörelsen av Europa och han blir den stora räddaren .
  En liten tanke bara.

  Sten

  • Hej Sten!

   Jag har också bollat med den tanken men den faller på att Putin varken har tillräckliga ekonomiska muskler eller tillräckligt med inflytande i Europa för att kunna påverka samtliga presidenter och statsministrar samtidigt.

   Bara planeringen och logistiken för dessa gigantiska folkförflyttningar kräver enorma resurser och möjligheter till påverkan av Europas ledare.
   Granskar vi tidsschemat för denna påverkan, så har det gått rasande snabbt och friktionsfritt.
   Det skulle aldrig Putin ha kunnat åstadkommit!

   Nyckelordet i allt detta är SAMTIDIGT!

   Europas ledare samt även USA:s och Kanadas, har vänt på klacken under en extremt kort tidsperiod.
   Detsamma har gällt dessa ledares moderpartier i respektive land.
   FN har samtidigt som detta har skett tryckt på samt att flyktingströmmen startade samtidigt också.
   Ett synnerligt väloljat maskineri med andra ord.

   Så, nej, det är inte länder som står för denna samtidiga planering, utan länderna har endast varit verktygen.
   Jag håller fast vid att de som står bakom allt detta, är de 20 rikaste familjerna i världen. Dessa känner inte till några landsgränser utan är just Globalister som ”äger/kontrollerar” hela världen.

   Tack för att du kommenterar här och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 22. Den här krönikan borde alla lyssna på.
  Speciellt för dem som inte vaknat ännu.
  Känner igen så mycket av det Lars beskriver så att nackhåren reser sig.
  Jag är övertygad om att han har rätt i var enda rad. Han får 5 guldstjärnor av 5 möjliga.
  Klockren analys rakt igenom.

  • Hej Yola!

   Tack själv! Roligt att du gillar min krönika även om innehållet är minst sagt hemskt!

   Du hittar säkert mycket godis på denna sida så klicka på alla knappar under stora fotot och botanisera gärna runt lite!

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 23. Hej Lasse.
  Jag har läst din s.k. krönika, på rekommendation av en likasinnad.
  Innan jag fortsätter ska jag poängtera att vi är helt överens om att den massinvandring vi har i Sverige är katastrofal. Det kommer inte att sluta väl, men det är dock inte på grund av något som dina extrema skriverier gör gällande.
  Du är väldigt noga med att påpeka att din ”krönika” inte har något med konspiration att göra. Ju mer du påtalar det, ju mer vaknar den normale läsaren. Det du skriver är möjligen intressant för en som gillar deckare. Du skulle möjligen kunna nå viss framgång som författare.
  Du skriver bl.a -”Jag kan däremot med säkerhet påvisa vilka grupper av personer som ligger bakom hela denna cirkus.”- Några avslöjanden kommer förstås inte. Den som inte läser dina skriverier kritiskt, bortser nog från avsaknaden av trovärdighet. Längre ner i samma stycke skriver du -”Anledningen att jag åtminstone kan nämna gruppen med mycket stor säkerhet”- Från säkerhet till mycket stor säkerhet, i ett stycke.
  Nåja, jag ska inte göra ner dig totalt, inför dina fans. Om, mot förmodan, någon kritisk läsare får möjligheten att läsa mitt inlägg, så ska jag för enkelhetens skull använda samma formulering som du gör, titt som tätt.
  Fråga dig själv,- OM dina teorier skulle vara sanna, skulle naturligtvis dessa mäktiga grupper med ”starka” muskler inte acceptera att du avslöjar ”sanningen”. Du har bevisligen svarat Anders Fredriksson så sent som 25/11 2015, så du var i alla fall i livet då. Naturligtvis tillåts du leva för att dina fantasier är helt ogrundade. Kanske till och med till nytta för några.
  Människor har ”försvunnit” för mycket mer bagatellartade avslöjanden än dina.
  För min del är det helt ok om någon har intresse för dina floskler, men det är synd att du lätt kan anses vara kopplad till Sverigedemokraterna. Du är verkligen inte någon bra PR för SD.

  Mvh

  • Hej Sven!

   Inte många rätt i din text!
   Om vi börjar från botten, så är jag inte kopplad till något politiskt parti. Att jag däremot sympatiserar med SD är ingen hemlighet men å andra sidan finns det ju ingen möjlighet att sympatisera med någon av de andra partierna som varit med och kört Sverige i botten.

   Om vi sedan går till din kritik av min krönika, så ser jag omgående att du själv inte har några som helst kunskaper om vad du talar om!
   Du lägger i varje fall inte fram någon egen fakta eller ens en hållbar teori om vad som skulle vara fel i min krönika?
   Du bara nöjer dig med att bara kalla det intressant för en som gillar deckare.

   En seriös person hade naturligtvis kommit med ett antal påpekanden, att det inte kan vara som jag skriver på grund av ditten eller datten.
   Det brukar dock vara så med personer som vill göra sig viktiga utan egen kunskap. Tomma tunnor skramlar mest!

   Jag ska dock ge dig en chans att visa dig själv på styva linan.
   Ge en hållbar förklaring till varför extremt många toppolitiker i västvärlden hastigt och mindre lustigt helt plötsligt i stort sett samtidigt har bytt fot angående den muslimska massinvandringen till västvärldens länder?
   Nyckelordet här är just samtidigt!

   Att förklara det med dyngteorier som Kalergiplanen, eller att muslimer själva plötsligt kommit på och planerat detta duger inte.
   Det förklarar nämligen inte att politiker som kanske ägnat ett halvt liv åt en politiskt åsikt i frågan, nu hastigt och unisont över en natt byter fot i frågan, som exempelvis vår egen Reinfeldt.
   Dessutom har knappast muslimer som grupp betraktat, någonsin gjort sig skyldiga till att kunna kallas planeringsgenier!

   Anledningen till att jag inte med säkerhet kan namnge exakt vilka som
   ligger bakom allt detta vi ser idag, är mycket enkel.
   Jag vet helt enkelt inte, då dessa herrar och damer naturligtvis ser till att några sådana bevis inte ligger och skräpar någonstans.

   Varför kan jag istället ange vilken grupp av personer som ligger bakom detta?
   Även där är svaret mycket enkelt!
   Det finns helt enkelt inte så många i världen som har ekonomiska resurser att dra igång denna jättekarusell i hela västvärlden samtidigt.
   De enda som kan göra det, är den absoluta ekonomiska toppeliten i världen!

   Då dessa dessutom är hårt knutna till varandra, så kan det knappast vara bara en eller två av dessa familjer som är inblandade, då de inte kan göra detta utan medgivande från de andra samarbetsparterna i den ekonomiska eliten.
   Det handlar alltså om ren logik.

   Varför lever jag fortfarande var din klämmiga avslutningsfråga?
   Jag lever sannolikt av den orsaken att jag just inte kan framlägga bevis!
   Kunde jag det, så skulle jag säkerligen inte bli långlivad.

   Min krönika innehåller dock större logik än vad du själv har kunnat
   presentera här så motfrågan blir, – kan du själv framlägga bevis på att jag har fel?
   Låt höra!

   Din oro över huruvida jag gör bra PR för SD eller inte, är närmast infantil.
   Jag har ingen koppling till SD, så de får väl göra PR för sig själva, vilket de har lyckats väldigt bra med som du kanske har märkt.
   Denna fråga har heller inget med SD att göra, åtminstone inte än!
   Även dessa kanske blir styrda när de hamnar i regeringsställning, vem vet?
   Det lär framtiden snart utvisa.

   Om nu SD skulle känna sig oroliga över att jag som sympatisör framlägger min krönika om detta, så får de väl själva lägga fram bevis på att jag har fel!
   Jag tvivlar dock på att de själva har en aning om vad som försiggår bakom kulisserna.

   Tack för att du kommenterar här, även om jag hade hoppats på lite högre kunskapsnivå ifrån dig angående denna viktiga fråga.
   Du har dock rätt att ha vilka åsikter du vill, även om du har fel.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 24. Känner mej väldigt hemma med din fantastiska välformulerade beskrivning av ett mycket troligt förlopp i världspolitiken! Har också stark tro till att Saudi arabien ligger mycket långt fram i komplotten, jag vet att saudi försökt köpa ett fritidsområde i Sverige tidigare,men fick avslag. Därför kan ju en islamisering av Sverige underlätta för dylika ting! Saudiska kungahuset,med sina 600 prinsar, vill ut ur saudi under den hetaste sommarperioden och Sverige passar dessa araber alldeles utmärkt! Och med Svenska politikers förräderi mot landet så är Sverige illa ute och lättköpt för dessa krafter!!

  • Hej Anders!

   Kul att du gillade min beskrivning!
   Jag har tittat länge på detta och försökt att öppna många dörrar för att komma till denna slutsats.
   Det finns oerhört många rökridåer som är utlagda, för att förvilla folk bort ifrån sanningen.

   Att saudiska prinsar har något med denna soppa att göra, tror jag faktiskt inte mycket på. Den islamisering alla talar om, är ju tveklöst inte initierad av muslimer. Islamiseringen i sig är ju just en av dessa rökridåer!
   Att däremot saudiska prinsar kan vara intresserade av att köpa mark i Sverige, är dock inte alls osannolikt men det har nog en helt annan betydelse i det hela taget.
   Jag kan ju dock ha fel. Inom tre år lär vi sannolikt veta!

   Tack för att du kommenterar här och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 25. Intressant!

  Jag får inte riktigt ihop detta med vår vänster särskilt den sort som tex Rozbeh företräder , som verkligen vill riva alla nationsgränser och utropar ”skända flaggan-länge leve vi” . Dessa personer driver ju alltså PÅ en utveckling där de verkligt stora kapitalägarna får MER?? Dvs de som alltid ska slå ner, slå mot kapitalet ”bygger” storfinansen istället osv IQfiskmås?

  • Hej!

   Det är nog lite mer avancerat än så HEXANMEXAN!
   Även dessa grupper styrs av eliten!
   Det mesta vi tillåts att se är bara omsorgsfullt utlagda rökridåer för att dölja den ännu hemskare sanningen.
   De som styr allt och drar i trådarna, syns inte alls!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • ”Att verka utan att synas” var väl Wallenbergarnas ordspråk. Men det hittade de inte på själva. De allra rikaste, ja Megarika som sitter i toppen av pyramiden som till exempel Rothschilds, Rockefeller med flera hade ju det valspråket långt före Wallenberg. Jag håller med om det mesta du skriver i denna krönika, och speciellt detta med rökridåerna m.m.

    Och som jag ser utvecklingen nu och framåt så är vi på väg mot inbördeskrig i såväl Sverige och flera andra EU-länder med samma invällarproblem. I förlängningen kan det ju också utvecklas till WW III.

    Jag undrar verkligen hur lång tid det kan ta för att ”väcka” svenskarna och få dem att resa sig ur soffgruppen. Vi är nog världens grönaste folk som är hjärntvättade till mesiga överhumaniserade fjollor som tror att detta går att lösa med kärlek, handhjärtan och div. manifestationer. Det kommer att bli ett mycket bryskt uppvaknande för alla dessa som brukar kallas PK-människor.
    För detta går inte att lösa utan organiserat våld (etnisk rensning / inbördeskrig.

    Gud bevare konungen, svenska folket och vår flagga!

    • Hej Jerry!

     Välkommen till Honesty4u. Din kommentar hamnade märkligt nog i det automatiska spamfiltret, så därför tog det lite tid innan jag kunde godkänna den.
     Ja, att detta slutar i ett krig råder det inte mycket tvekan om. Jag håller fast vid att det kommer att röra sig om ett rent utrotningskrig, så att Globalisterna ostört kan få dela på alla rikedomar som finns i dessa muslimländer.
     Hur svensken ska kunna väckas är sannolikt en fråga utan svar. Självklart vaknar de dock när nära och kära blir slaktade till höger och vänster.
     Vi får verkligen hoppas att jag har fel och att de vaknar innan det stora blodbadet är ett faktum.
     Fjollorna med sina handhjärtan lär under alla omständigheter få ett bryskt uppvaknande.

     Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter. Du lär säkerligen hitta mycket ”godis” bland alla delsidorna här.

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

 26. Pingback: Va e planen? ; Fattig lort trångboddhets Sverige? | hexanmexan

 27. Detta är vad jag har haft i mina tankar sedan flera år tillbaka.Det känns skönt att få läsa att det finns fler som tänker -och tycker som mig.Men tyvärr alldeles för få ändå.Svensken sover och när han behagar vakna upp,så är det tyvärr för sent!

   • Lars & Katinka..
    Plussa på en till, för jag liknande tankar har jag också…samt några till jag vet om, de flesta av mina vänner vågar dock inte ha en åsikt varken för eller emot.

 28. För mig är det absolut trovärdigt som en förlängning av vad jag själv tror fast mina tankar har varit inom Sveriges gränser. Mina tankar om att det Reinfeldt har haft för avsikt att knäcka Sverige och etniska svenskar , att han fortfarande styr och ställer i kulisserna. Batra är bara en lättpåverkad lärjunge till honom. han är ju hennes mentor. Känslan att Sverige blivit utsålt till Saudiarabien Sen är jag skum mot EU också. vad för slags folk sitter det i toppen egentligen. Sitter det folk som vill att hela Europa ska bli utsatt för Islamisering . Löven verkar ju skärrad nu och försöker ösa in så många invandrare som möjligt. legala eller illegala . Sen köra med att det är humanitärt , kan det ju knappast vara när dem som kommer hit varken kan få bostad eller jobb… Ja hursomhelst för mig är dina tankar trovärdiga . /Anne-Marie

  • Hej Anne-Marie!

   Ja tyvärr glömmer folk bort att tänka när de överöses med ”känslor” som ”tycka synd om”, ”människor som flyr från krig” etc.
   Visst är det hemskt inte tu tal om det men vi måste försöka se vad som döljer sig bakom kulisserna!
   Vilka har skapat det hemska och varför?
   Det är dessa vi ska angripa!

   Det vi ser nu är helt jämförbart med det bedrägliga skådespelet som spelades upp vid 9/11 i New York 2001.
   Det enda som skiljer är storleken på projektet men syftet är exakt detsamma, att komma åt enorma rikedomar.

   Lösningen på det vansinne västländerna nu upplever, kommer att bli det värsta utrotningskrig världen har skådat.
   Jag hoppas jag har fel men allt går enligt den uppgjorda planen, så det finns hittills inget som tyder på att min analys är felaktig.
   Det gäller bara att försöka se bakom alla omsorgsfullt utlagda rökridåer, vars syfte är att dölja utsikten till insikt.

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Ja Lars Agerstig det är ju vad jag kommenterat många gånger . att allt som händer och sker är enligt planerna . Visst är det synd om människor som flyr från krig.men i mitt tycke och som jag ser det så verkar det mest vara lyx invandrar, inta alla kanske men de flesta. Dem som verkligen behöver hjälp är ju kvar och har inte råd minsann att ta sig hit.

  • Hej E. Pettersson!

   Kul att du gillade min krönika!
   Nej, jag misstycker inte alls angående länken med den mycket välskrivna artikeln om Peter Sutherland.
   Män som denne Sutherland är naturligtvis mycket effektiva verktyg för gossarna (och tanterna) i den allra högsta elitnivån, de som verkligen äger/kontrollerar allt.
   Ju mer man granskar allt detta ju ruttnare blir världen och ibland önskar jag att jag aldrig börjat granska dessa dyngans mörkermän.

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 29. Intressant, En av hörnpelarna i din analys är att Svenne Svensson betalar för sin egen undergång, alla ”somalie”-kostnader, inkl smugglarens vinstmarginaler, kommer från det svenska bidragssystemet, och slussas tillbaka som smörjmedel i maskineriet. OM ‘vi’ (#politikerna) skulle tvingas skrota det generösa svenska bidragssystemet – via SD säger vi – till NOLL, då raseras basen för de SUPERRIKA finansiärerena bakom hela upplägget, Vad gör dessa då? Det vore knappast möjligt att pressa ut pengarna via annat än bidrag, i ett fortfarande öppet, statligt redovisningssystem. Hoppas dina teorier utvecklas, att det finns andra kryphål tar jag för givet, uppfinningsrikedom och girighet känner inga gränser, när man kan sko sig på andras bekostnad, och saknar varje form av samvete.

  • Hej Ådärkomdenja!

   Ja, detta har Globalisterna räknat ut på ett fiffigt sätt!
   Först suger man ur pengarna ur befolkningen.
   Därefter skapar man ett superhat mellan befolkningsgrupperna för att det till slut ska bli oundvikligt med ett FN-beslut som medger ockupation av de länder där rikedomarna ligger och väntar på den nya hungriga ägarna.

   Själva syns de inte alls utan kan lugnt dra i de trådar som behövs för att sprattelgubbarna ska agera i önskvärd riktning.

   Tack för att du kommenterar här och välkommen åter.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • Hej Peter!

   Frågan är om man ska skratta eller gråta över dessa ”givmilda” kardinaler!
   Personligen blir jag lite illamående med tanke på att man piskar mer än vad man tröstar.
   Skenheligheten kan kännas bedövande!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Lars det är den mäktigaste organisationen på jorden. Det är dom som äger blackwater med nytt namn nu. Alla chefer för CIA är medlemar bara ett skrap på ytan.

 30. intressant ,men att israel/judelobbyn skulle klassifieras som trams är nog detsamma som att blunda för problemet ! Naturligtvis är jag också fullt medveten om att det finns en oerhörd massa DISinformation som florerar,men trots allt kan man inte blunda för hur dessa lobby/frimuar organisationer har påverkat samhällets totala moraliska fördärv, spel,porr,,mode droger och hela denna ”smarta” hight Tech trend ,och sist men viktigast, Att dessa organisationer propagerar för avskaffandet av kristendomen ,flaggorna ryker ( dom som har kors dvs) jesus finns inte, gud finns inte , Folk får knappt bära kors runt halsen för det kan vara stötande ! för vem? ja kryptojudarna förnekar ju jesus , Att säga exakt vilka som sitter i toppen på denna ”pyramid” är ganska svårt att precisera men om jag fick göra en ”topp 10” över dom som har mest inflytande över jordens befolkning så skulle den se ut som följer 1 familjen rotschild som idag 2015 kontrollerar nästan alla länders centralbanker utom( iran,nordkorea) och senaste tillskottet ukraina ,Och sen sätter man bilderbergren george soros som bankdirektör säkert en ”slump” , OCH som dessutom är förvaltare åt vatikanens blodspengar ! 2 Vatikanen (är ingen kyrka för den som tror det) 3 District of Columbia Washington ”microstat nr 2” 3 ICity of London/the Crown ”microstat nr3” 4 Frimureriet 5 drottningen av England 6 Bilderberg gruppen 7 FN 8 hela judelobbyn världen över áipac, chabad lubavitch,paideia , B´nai B´rith mfl 9 Media 10 hela den korrupta EU cirkusen , hur hade världen sett ut UTAN dessa organisationer? Som i mina ögon endast gagnar eliten inte den lilla människan , det vi nu ser i europa att kristna VS muslimer och vice versa startar regelrätta kravaller mot varandra är så sorgligt att se, när man vet att vi alla blir totalt grundlurade ! Men vill avrunda med att ge ge dig lars och dina medarbetare en eloge för att verkligen GÖRA någonting och inte sitta och gnälla framför dumburken

  • Hej mikael!

   Nej, trams anser jag inte att judelobbyn är. Den är högst verklig men har kanske inte riktigt just med judar att göra.
   De som finns i bakgrunden, varav du nämnde några är inte bara judar, inte bara israeler, muslimer, jänkare, engelsmän eller ryssar etc.
   De är tillsammans ett hopkok av de allra rikaste på denna planet och i den gruppen hittar du många nationaliteter som har sina egna specialiteter.
   Dessa är alla beroende av varandra för att kunna styra rikedomarna till sina egna fickor.

   Man planterar ut lite villospår hit och dit för att folk inte ska kunna se verkligheten.
   De allra flesta utav dessa villospår innehåller en mängd verifierbar fakta men håller sällan vatten när man lägger ihop all fakta.

   Alldeles oavsett vilka krafter som ligger bakom allt detta, så har vi bara en möjlighet! Det är att se till att folket blir informerade om vansinnet, så vi gemensamt kan utarbeta en plan för att gå emot dessa galningar.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 31. vad gäller våra sk människovärden så (vad jag läste) dömdes en person till hårdare konsekvens på ett personbrott på grund av att offret var invandrare, så då undrade jag vad som gjorde den personens lidande större en än en etnisk persons lidande vid samma brott,så jag skrev till våra styrande och frågade varför och om den invandrade personen hade någon speciell gen som gjorde att dom kunde lida mer än en etnisk person,ej att förvåna fick ej svar.

  • Hej Kenneth!

   Det förefaller som om advokater och domare i Sverige helt har glömt bort det som står i lagboken och nuförtiden använder ”ole-dole-doff” i utdömande av straffsatser. Allt i Sverige handlar snart om slump eller ren tur vilka personer som sitter i rättssalen.
   Begreppet ”lika inför lagen” är ett minne blott!
   Den så kallade Förvaltningslagen, där även statens tjänstemän ska synas och bli ansvariga för diverse övertramp, har nog inte använts på de senaste 20 åren!
   Det innebär således att dessa tomtar står över lagen!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 32. Det är ju konstigt att invandrare får ett högre människovärde
  när dom flyttar till Sverige.

  • Hej lour!

   Det kanske har med balansen att göra? Jag som svensk fick ett lägre människovärde när jag reste ut FRÅN Sverige…hehe.
   Man upphör aldrig att förvåna sig över vansinnet i Sverige!

   Tack för att du kommenterar här på Honesty4u och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 33. Om jag förstod krönikan??? Det är en nervärdering av mig att skriva så. Jag är sociolog och psykolog och läste krönikan men håller inte med dina åsikter. Jag har arbetat med analyser och omvärldsspaning på SÄPO. Nu har jag gått i pension och är inte alltför hemlig.

  • Ulf>>> Att vara en f.d SÄPO man, är verkligen ingen förtjänst med tanke på att SÄPO står för nederlag efter nederlag i fråga om Intelligencia. Har också varit en s.k Intelligence officer, men som tur, inte i Sverige och vi har alltid sagt att Sverige har lite att komma med liksom PET i Danmark. Båda anser dock att dom är super hemliga på samma plan som 007. Ett fatalt misstag att berätta att man jobbat på SÄPO och även tillägga att man har/är psykolog, då ställer man frågan, hur länge skall det dröja innan SÄPO får luft under vingarna och sätter en stop på all invandring som saknar pass / ID handlingar, även om man kommer per flyg till Arland el. and airports….Är själv pensionist sedan ett antal tillbaka, men fortsatt med kontakt till min ”Gamla Byrå” och då går skämten om SÄPO.
   Ett gammalt sätt att uttrycka i Sverige: VÄRLDS BERÖMT ÖVER HELA SVERIGE.

 34. Du nämner massmördarna Lenin, Mao Tse Tung, Pol Pot och Hitler med flera. Du glömde massmördarna i USA. USAs politik med att stödja Israel och därmed deras politik på Gazaremsan. USA har mördat i Korea, Vietnam, Sydamerika, Panama, Syrien etc och har kommit undan med detta på grund av vetorätten i FN.

  • Hej Ulf!

   Jo då, i någon mån håller jag med dig!
   Men räknar man antalet mördade, så är USA:s massmord en fis i vinden i jämförelse med alla de miljoner stackars krakar som mördades av dessa historiska namngivna missfoster!
   Därmed inte sagt att dessa skojare i USA för den skull är så mycket bättre eller finare.

   Om du verkligen förstod hela krönikans innehåll, så förstår du kanske också att det amerikanska folket är synnerligen oskyldiga likväl som dess ledare, som kanske inte haft något val. Det finns andra högre upp som bestämmer vad som ska hända!

   Tramset med Israel och Gaza, tillhör den rökridå som de vill att du ska se! Försök att se bakom rökridån!

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 35. vi ska inte hålla tyst längre. Vi får säga vad vi tycker avsätt att vi kallar rasister, jag själv är invandrare sedan 32 år och inte tycker vart Sverige är på väg. Vi måste värna om vårt land..

  • Hej Elvira!

   Jag håller med dig fullständigt!
   Du har förstått vad det betyder att vara stolt över det landet där du bor!
   Jag gillar också att du kallar Sverige ”vårt land”, då du nu är en stolt medborgare i ditt nya land.

   Välkommen åter med fler kommentarer här på Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Hej Pannkaka!

    Du förefaller vara en skvätt vilsen i pannkakan, tror jag.
    Jag är född och uppvuxen i Sverige precis som hela min släkt så långt släktforskningen kan nå.
    Att jag för ögonblicket inte vistas i Sverige, gör knappast att jag är mindre svensk för det, eller hur?
    Enligt dig skulle man då alltså inte längre vara svensk för att man åker över Öresundsbron till Danmark eller åker på semester till Kanarieöarna.
    Jag var i Sverige i januari i år, var jag svensk då?

    Om du vill kommentera något av artiklarna här är du välkommen att göra så, under förutsättning att du använder någon form av intelligens. I annat fall kan du söka dig till någon vänster- eller miljöblaska där den egenskapen inte är nödvändig.

    /Lars Agerstig
    honesty4u@hotmail.se

   • När kan en invandrare kalla Sverige för sitt land tycker du?
    Själv har jag bott här i 47 år jobbat och slitit, aldrig varit arbetslös
    och betalt mer i skatt än vad du kommer att göra i hela din livslängd.
    Känner mig inte Svensk och inte Ungrare heller, ”där jag är född”
    men skulle göra allt för att försvara Sverige om det skulle behövas.

    • Hej Josef!

     Jag anser personligen att varje person som assimilerat sig till det svenska samhället med dess lagar, seder och vanor, bör kunna kalla det det för sitt land.
     Enligt vad jag förstår, anser du själv att du tillhör Sverige och det är vad du tycker, som är avgörande!
     Jag tycker definitivt att du ska betrakta dig som en stolt svensk, eftersom du bidragit med Sveriges uppbyggnad!

     Att däremot komma från ett annat land och fullständigt strunta i det nya landets seder och lagar samt att bara kräva utan att bidraga, är för mig ingen svensk! Jag gör samma bedömning om de svenskar som är födda i Sverige, oavsett antalet generationer bakåt i tiden!

     Välkommen åter till Honesty4u Josef!
     Kanske kan vi göra en trevlig Skypeintervju tillsammans om den viktiga fråga du tog upp?
     Adda mig gärna på Skype, så kan vi ta ett litet snack innan!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se
     Skype-adress: lars.agge.agerstig

  • det handlar inte om rasism det är mycket enklare det är kulturskillnader, ordet rasisms är den ordlöses stoppord en helig guldkalv/ett elfenbenstorn. rasism existerar INTE det är ett påhittat ord vi är alla samma ras sk människor.

 36. Om du ska vara trovärdig ska du inte skriva sakfel.
  En illegal flykting får inte alla sina tänder lagade. Den får hjälp med sådant som inte kan anstå, t.ex att dra ut en tand..

  • Hej amanda!

   Jag tror att både du och jag förstår, att det egentligen betyder samma sak i detta fall.
   Om Du själv fick det erbjudandet, så kanske du av en ren tillfällighet fick sådan förskräcklig tandvärk eller andra besvär att diverse lagningar helt enkelt inte kan anstå.
   Dessutom drabbar det ju på inget sätt tandläkaren som får full ersättning, så han/hon lagar glatt allt som är trasigt eftersom det ger klirr i kassan.

   Jag är eventuellt lite äldre än vad du är, så jag har kanske blivit lite mer luttrad och tror inte längre på människors godhet och ärlighet i alla lägen.

   I övrigt tycktes du gilla krönikan i alla fall!?

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 37. Fick ögonen på din krönika för en halvtimme sedan, har suttit som klistrad framför skärmen, bra Lars du har här återgett mycket av mina tankar och funderingar.

   • Hi Lars>> Gjorde ett fatalt fel, skrev ett svar till Dig innan jag läst Din ”Krönika” det var fel. Skulle ha börjad i rätt ända, så att säga.
    Men en sak måste jag tillstå, det finns allt för många ”Nötter” I sverige, sådana som i dag gör ”narr” av dom som ser verkligheten och kallar dom för Racister.
    Att 90% av Sveriges befolkning inte har en minsta aning om vad Nazi och racister betyder eller menas med, det står helt klart. Men att dom finner ordet racist negativt är helt klart, därför använder man också racist / Nazist till allt man ogillar…
    Kalla detta för en ”implant” i ideologisk syfte från det Styrande skiktet….
    Ha det bra.
    Jack

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.