What do you think? / Vad tycker du?


HONESTY4U – FÖR DIG SOM FORTFARANDE TÄNKER SJÄLV!


Är du trött på lögner och mörkande av verkligheten?

På Honesty4u berättar vi om fakta och ”obekväma” sanningar och önskar er alla varmt välkomna till denna webbsida.
Honesty4u har idag besökare från 137 länder i alla världsdelar, vilket innebär att en del texter är på engelska för alla våra engelskspråkiga besökare.
OBS! Glöm inte att kommentera under varje artikel och betygsätt gärna artiklarna genom klicka på stjärnorna vid varje artikel. Detta är viktigt för att vi ska veta vad du gillar och ogillar! Det är också viktigt för alla skickliga krönikörer att få lite feedback! Offra därför gärna någon minut på att skriva några rader!
Tänk på att Du alltid är ansvarig för dina egna kommentarer eller krönikor här på Honesty4u!
Tack på förhand för visat intresse! 

If you like what you see or hear in this website, copy the link and send it to all your friends. If you don’t like this website, tell me about it!
Email address: honesty4u@hotmail.se

ETT TIPS TILL ALLA: Bara för att just DU inte känner till FAKTA om en händelse, så innebär inte det med automatik att andras versioner är felaktiga!
Läs på lite innan du gör din egen tvärsäkra bedömning!

38 tankar på “What do you think? / Vad tycker du?

 1. Därför måste vi göra något drastiskt inte vara snälla medborgare som Vi är uppvuxen med/hälsningar Monika Plantin

 2. Nu är du uppsatt på Expos lista över missbehagliga individer. Inte speciellt högt rankad där men ändå. I långa loppet leder det hat och de lögner du sprider till kaos i landet. Men du, likt en enträgen idiot har förevändningar för all goja du fabricerar.

  Vilket land anser du vara det bästa Lars? Jag vet att du tänkr Sverige men detta vågar du inte skriva för din lilla men sjuka läskrets. Vore kul så här innan påsk att veta vad ni galningar egentligen tycker, men skall jag vara ärlig förväntar jag mig aldrig ärliga svar.

  Ni är som ett litet gäng hyenor. Ni gaddar ihop er och anfaller den ensamme. Mycket beräknande och mycket obehagligt.

  • Jaså, säger du det Informatör!
   Det tar jag som en komplimang att finnas med på den listan, för det
   bevisar uppenbarligen att jag och Honesty4u berättar obehagliga sanningar som denna kulturmarxistiska organisation är så allergiska emot. De hatar ju just sanningar, eftersom det inte går att hjärntvätta folk som tänker själva och ser verkligheten!

   Angående din fråga om det bästa landet, så vet jag ärligt talat inte! Sverige tillhörde definitivt toppen på den listan för cirka 15 – 20 år sedan.
   Idag ligger knappast Sverige ens inom topp 20, enligt mitt sätt att se det, trots att vi betalar världens näst högsta skatt.

   Det sociala skyddsnätet ligger idag långt ner på Europalistan.

   Skolan ligger nu snart i botten av PISA-studien.

   Sverige lånar drygt 3 miljarder kronor varje dygn, för att bland annat ha råd med en helt världsunik nivå av invandring. Inte sund ekonomi, med andra ord!
   Se http://www.statsskuld.com .

   Svenska kronan faller som en sten jämfört med andra valutor! Inte ett
   tecken på ett bra land!

   Grov kriminalitet fullständigt skenar och både förra och denna regering
   vidtager åtgärder som istället förvärrar läget.
   För bara 20 år sedan var bil- och skolbränder, mord, grov misshandel och gängvåldtäkter extremt ovanliga i Sverige. Idag är det vardagsmat precis varje dag!
   Det känns inte riktigt som ett sunt och bra land, eller hur?

   Det lilla jag själv prövat på sjukvården här på Filippinerna, så är den från patientens synvinkel klart bättre än den svenska!
   Här behöver man inte sitta 13 timmar med en 95-årig gammal mamma på akuten, som jag fick göra med min egen mor på Huddinge Sjukhus.

   När jag själv blev sjuk här nere, satt jag åter ute i bilen på väg hem efter drygt en halvtimme. Då hade jag blivit undersökt av en kompetent och
   trevlig läkare, tagit blod- och urinprover samt lungröntgen, samt fått
   labbsvaren och korrekt medicin i handen.

   I rak jämförelse med Sverige, så är filippinsk sjukvård faktiskt bättre och framförallt billigare för mig som svensk.

   Du skrev, ”Ni är som ett litet gäng hyenor. Ni gaddar ihop er och anfaller den ensamme”.
   Det där låter faktiskt som en perfekt beskrivning av Expo, AFA,
   Revolutionära fronten, Researchgruppen och de andra argumentlösa
   krakarna inom autonoma våldsvänstern.
   De där kompisarna du har, som slår ner oliktänkande, sprayar hus med hakkors och vandaliserar egendom.
   Fina polare du tycks gilla!

   Lycka till med din psykbehandling!

   PS. Kan du inte vara bussig och bjuda in någon ledande från det där
   Expo-gänget till min lilla intervjuhörna Your Voice?
   Det skulle vara jätteintressant att i en öppen och trevlig intervju höra på
   vilka grunder jag finns med på den lista du skröt om!
   Jaså, törs de inte det? Synd! DS.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

   • Hi Lars Agerstig>> Kul att höra från Dig, det har som sagt blivit lite av en tid sedan sist var i contact. Den insändare som var bifogad var riktig bra, han / hon beskrev sig själv som en av dom som CBS (USA) omtalade i ett debatt-program för en tid sedan. Man visade till den massiva förändring som Sverige genomgått och fortsatt fortsätter med. Man även kallade Sverige en diktatur stat !! inte bara som tidigare varit, en ekonomsk diktatur. Man jämförde Sverige med Öst Tyskland och förra Sovjet samt inte att glömma NordKorea.
    Här i Canada vet man givetvis redan allt detta, i varje fall i dom många ”Svensk -bygder” som numera popar upp lite var stans. När vi nu talar om snedvriden politik så måste man i ärlighetens namn också fråga sig. Var finns ”guldet” som man söker efter ?? Varje kriminel person/organization blir tillfrågad, vad ville dom uppnå med en kriminel handling ?, pengar= makt eller makt=pengar.
    Det finns alltid en mål i en handling och den ser väldig luddig ut eftersom en normal funtat person har problem att hitta målet för den Svenska Riksdagens medlemmar samt inte minst dom som krampaktigt följer dom till det bittra slutet. En stor del utlands Svenskar påstår, med all rätt att Sveriges befolkning blivit hjärntvättat sedan 1950 talet med Olof Palme i spetsen.
    Att han var en drivande kraft bakom detta är numera ett faktum och att han fick sin lärdom från
    Öst Tyskland ligger också helt klart. Man visar då till dom många besök från båda sidor och den vänskapliga kamratskap som uppstod under dom åren. Olof Palme lärde sig massor på dessa besök och han i sin tur lärde vidare till sina lärjungar på hemmaplan. Nu var det bara så att någon fann hans agerade så påfallande att man satte punkt för hans sjuka styrande, men tyvärr fortsatte man inte utrensningen av dom andra som redan fått lärdomen intutat. Dom fanns kvar och fick klart för sig att deras nya mål måste införas under sträng hemlighet och under lång tid
    för att invagga befolkningen i en falsk säkerhet. Som bekant har den Svenska SocialDemokratin varit vid makten allt för länge vilket gav dom tid att förslava-indoctrination av befolkningen.
    Det synes numera som om den äldre befolkningen inte kan tänka självständigt, och man ser ofta sammanhanget mellan den film av George Welsh-1980 (rätt stavad?) där TV var ett media som kunde förvriga sanningen och få dom till att stirra sig blinda på ”The Leader” som sannings profeten.
    Att Du ser insändare som har klart definerade skador förvånar ingen, men man undrar om detta kan fortgår och hur länge. Vi som numera valt att leva i ett annat land ser givetvis på detta med helt andra ögon eftersom vi får reda på sanningen via alla dom olika kanaler som finns utanför Sverige, samt inte minst dom flyktiga infos som slipper ut av landet.
    Önskar Dig en skön dag och Påsk weekend.
    JACK

    • Bor du i Kanada borde du väl för helskotta veta hur det stavas på ditt modersmål.

     Jag vill inte skryta så här i påsktider men jag har haft många spännande uppdrag i Nordamerika, då främst Kanada.

     Varför bor du i den hålan? Dyr bensin, natives som går en på nerverna?

     Sverige är världens idag bästa land. Alla ser upp till svenskar, när jag var i USA och Kanada så fick jag mycket bra bemötande för jag var från ”Sweden”.

     Därför, sluta gadda ihop er, gå med i sossarna i din hemkommun och känn er bäst i världen. Är ni lojala och smarta får ni uppdrag från partitoppen. Efter några år kanske ni som jag hamnar på Expo. En helt fristående organisation politiskt men självklara band till socialdemokraterna.

     • Hi Informatör>> Med hänvisning till ditt eget uttalande kan jag bara svara enl. följande: Hålan som Du så vänligt beskriver Canada är en plats där Du med 100% säkerhet inte skulle kunna vistas, i varje fall inte med den inställningen och tillsynes låga IQ. Och i fråga om levnads standard, Som det framgår av Ditt påstående, dyr bensin, så klarar Sverige att vara högt på listan. Vår bensin kostar mindre här. Men det viktigaste är inte drivmedel, men friheten !!!
      Att ”natives” går Dig på nerverna är att förstår, man uppsskattar inte en sådan person med en sådan sjuk inställning som Du klart uttrycker i text. Om detta också visar sig vara fallet i tal och ton, då är Du verkligen illa ute.
      Du också skriver om spännande uppdrag i Nord America och Canada, var låg spänningen ?? Låt mig gissa- något sjukhus eller annan form av institution !?
      Dina egna uttalande ger sken av massiv hjärn tvätt, eller skada….
      Have a nice day….
      Jack K Warner

     • Kort inlägg till ”Informatör” Glömde att kommentera ditt påstående att jag skrev Canada som det skall skrivas och inte på Svenska-som Du så vänligt påpekade.
      Bara en upplysning: Jag är inte Svensk !! men av den märkliga anledningen att jag trots detta talar och skriver ”relativ” perfekt på detta språk, som många uttrycker det ”mycket bra”.
      Förutom detta språk klarar jag även 6 andra språk, också i text som det framgår.
      Bara en fingervisning, vi använder oss av 2 språk i Canada- Fransk och Engelsk. Och förutom dessa har vi Spanska och Tyska som också visar sig vara gångbara om man lever i ett land med många olika nationaliteter. Men det kanske du redan visste eftersom Du menade att Du besökt Canada…..??
      Men till sist och inte minst till slut-detta forum passar inte till att uttrycka sitt missnöje med kreativt tänkande personer om ett faktum, att Sverige är på väg till ett totalt sammanbrott, därför avslutar jag min dialog med Dig, allt är sagt…..
      Have a nice day.
      Jack

    • Jag är ledsen att behöva göra dig besviken Informatör!
     Jag är nog så svensk man kan bli. Även mina förfäder ner till slutet av 1600-talet var av helsvensk börd. Tidigare än så gick det inte att följa de mer och mer kladdiga och suddiga skrifterna i kyrkböckerna.

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

    • Hi Again Mr. Informatör>> Du inte bara verkar sjuk, det synes vara något verkligt stort som saknas. Bara en liten fingervisning om olika folkraser.
     På varje kontinent finns olika människor, raser om Du så vill kalla dom.
     Jude domen är en av dom många. Men till motsats till andra folkraser har Islam förklarad krig mot dessa sedan mera än 2000 år, av den simpla anledningen att dom båda har tror på en religion med nästan samma ursprung. Inte bara detta men båda har samma land-område som hemland sedan urminnes tider.
     Att sedan Judarna sedan mycket gammal hävd visat sig vara hög intelligenta och väl utbildade gör inte saken bättre. Hur kan en intelligent Jude ha bättre liv än en dumskalle som inte har något att tillföra ?? Klarar Du av den frågan är Du på rätt väg….

 3. Hi Lars, har sedan en tid funderat på att sända mina kommentarer och givetvis också andra till människor jag känner i Sverige. Jag vet att en del av dessa har ”jättestora” skygglappar, säger normalt ”Vad jag inte ser, finns inte” struts mentalitet….Du känner säkert till detta fenomen.. Måste dock säga, det är inga ”Jätte kompisar” utan mestadels folk som kände mina föräldrar när dom fortsatt levde. ”They pass away 2004-05”Ett tips skulle kanske hjälpa, kanske kan man få nya hjärnor att fungera. MVH.JACK 

 4. Hi Lars
  Tyvärr kommer man ständigt i konflikt med det nuvarande EU systemet, menar då efter Greece
  numera har en ny regering som hotar EU och då speciellt Tyskland och Deras fenomen Frau Merkel. I den del av Ottawa jag normalt vistas finns ett större antal Tyska emigranter, eller kanske hellre säga, f.d. Tyska som utvandret till Canada och i många fall barn-till utvandrare samt Deras barn. Som bekant är utvandring inte bara att flytta, man bär med sig en stor del av sitt eller sina föräldraras födelseland. Detta gäller kanske i större grad för Tyska generationer.
  Därför förvånar det mig i vissa fall när jag hör hur dessa talar om Tyskland per 2015 och till dels åren innan. 9 ut av 10 Tyskar menar att Frau A.Merkel är en Ny Hitler !! ??
  Förklaring: Merkel var en hög uppsatt parti fungsionär i ÖstTyskland, Öst Berlin och blev så att säga importerad till den tidens Regerings HQ Bonn 1986-87. Hennes ide för Väst Tyskland var på ett tidigt stadium klar, mera än 2 år innan muren föll hade Merkel mycket goda kontakter med Väst Tysklands regering. Hennes bakgrund i Öst var full av bedrägeri och hot mot allt och alla som hade en annan syn på tillvaron. Undertecknade vid 2 tillfällen döds dommar för vad man då kallade ”Republikflucht” med skjutning av gränsvakter som öppnade live fire mot flyktninger.
  Nu till dagens och gårdagens politiska situation i EU. Sedan 1800 talet har Tyskland startat krig mot sina grannar. Första WW1 var ett krig som skulle vidga Tysklands gränser, som man på Tyska säger ”Lebens Room” en så kallad expansions politik in territorium. WW 1 förlorades kriget 1918 och det blev inte gott mottaget av den Tyska befolkningen. 1930 talet och WW2 med Hitler som Furer och massmördare tillsammans med 90% av den Tyska befolkningen som stödde hans kandidatur. Millioner soldater svämmade över hela Europa, först Polen och sedan Judarna som stod som måltavla. Sedan resten av Europa in-till USA-Canada-Australia-New Zealand samt en del från Britain menade att nu var det dags att knäcka dom Tyska krigs ivrare. Man visste som sagt att Tyskland sedan urminnes tid var en ”krigar nation” som till varje pris vill ha makt över andra länder. Man trodde givetvis att man med vapen-makt kunde erövra hela Europa. Fel och åter fel vilket man bevisade 1945. Men där gjorde man ett av historians störrsta misstag, man gjorde Tyskland till stormakt igen, en kontroll genie med hunger för makt och med en national hymn som även talar om ”Deutschland über alles”. Nu är det så att Frau Merkel vet mycket väl att med vapen kommer man inte till målet, att behärska hela EU samt få det Tyska folket att profitera på bekostnad av resten av EU. Låna ut stora summor till alla EU länderna, då har man den totala kontroll. Det kallar man för ockerränta eller också kriminell aktivet om en Herr Svensson gör det.
  Men ju högre man kommer på herakin ju smartare anses man detta är…var ligger skillnaden.
  Att man sedan ser på Frau Merkel som blivit återvalt till ”Rich Furer” gång efter gång, och det Tyska folket lever gott på andras missär..En före detta Öst Berling Regerings pamp som numera blivit ”vittvättat” för att passa in i det STOR TYSKA RIKETS FORTSATTA FRAMGÅNG.
  ”Das Dritte Reich”

  • Hej satanjaphoto!

   Kul att du tycks gilla det du sett hittills!

   Det finns nog dock mycket mer att läsa och lyssna på!
   Under den stora bilden finns det ”knappar” att klicka på. Pröva att klicka på ”My thoughts”. Där hittar du alla mina egna ljudkrönikor!

   Under ”knappen” ”Your Voice” hittar du mina intervjuer med intressanta personer.

   Under ”knappen” ”Your Chronicles” hittar du en bra bit över 200 krönikor som mina fantastiska krönikörer har skrivit.

   Du lär nog hitta en hel del intressant för åtskilliga timmar av läsning och lyssning.
   Det kommer nytt i princip varje dag!

   Välkommen åter och kommentera gärna de olika krönikorna i kommentarsfältet under varje krönika!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

  • So far har det visat sig vara fatalt att skriva eller säga något negativt om Islam i Sverige. Min uppfattning är sedan lång tid, Svensken i gemen har verkligen blivit ”brain Wash” hjärntvättat till att alltid förlita sig på dom folkvalda som styr deras liv. Att detta numera visar sig vara ett fatalt misstag kan många inte se, eller ens erkänna. Kanske det rör sig om IQ eller helt enkelt att Svensken blivit upp-fostrad till det som man kallar dom på internationell nivå= vänliga-smilande-huvud nickande-glada med eller utan alkohol. Men trots detta föga övertygande….Dom ofta döljer sig bakom strofen ”Vi har det ganska bra, även om vi betalar mycket i skatt, men vi får ju en massa tillbaka !!!” Att dom lever i en ekonomisk diktatur, det talar man sällan om, att man sedan flera år inte får tala fritt, vilket tillkommer varje Ny-Svensk, men inte den gamla stammen Svenskar, det talar man sällan om. Man möjligen skämtar om detta, med lite ironi kommer man långt, ordspråk i Sverige. Men numera råder det krig och död inom EU, då gäller det inte längre ironi, utan det råa våldet som måste bekämpas. Då kommer Svensken i konflikt med sig själv, för han har lärt sig att vända den andra kinden till, så nästa slag blir på den andra sidan. Detta medför att Islam delar ut den ena örfilen efter den andra och intar på detta sätt sitt rätta element, att omvända Sverige till en Islamsk stat, långsamt men säkert….

    • Skrämmande läsning, trots att jag känner till detta sedan en längre tid. Har varit på test i USA via olika kanaler sedan slutet på Vietnamkriget då det fanns massor av olika tester på människor…
     Orange spray från air var endast ett av många försök…..

   • Varje gång det händer något – ett terrordåd, ett hedersmord eller annat våldsbrott där förövaren är muslim – så träder omedelbart socialister och liberaler fram med sina ursäkter. De säger ungefär samma sak varje gång, något i stil med att en majoritet av muslimerna, eller för den delen invandrarna som kollektiv, inte är terrorister, inte är mördare, inte är våldtäktsmän, inte är rånare, inte skjuter raketer mot polisen, inte kastar sten på brandmän, inte beskjuter bussar, inte tänder eld på bilar, inte beter sig illa.
    Men det finns ett avgörande logiskt problem med denna kulturmarxistiska devis – den så kallade ”fredliga majoriteten” är inte relevant.
    Eller för att citera den libanesiska journalisten Brigitte Gabriels replik till en ung muslimsk kvinna förra året:
    ”De flesta tyskar var fredliga, men det var nazisterna som satte dagordningen och som resultat av det dog 60 miljoner människor. 14 miljoner i koncentrationsläger, sex miljoner var judar. Den fredliga majoriteten var inte relevant.”

    http://www.friatider.se/den-fredliga-majoriteten-r-inte-relevant

    • Bra comments från Josef. Det handlar om en totalitär religion som predikar kärlek och omtanke, men endast till ”dom som tror” eller som dom själva uttrycker ”right believer”
     Rörande det Tyska folket-Nazi och KZ läger. Där saknas en mycket viktig sak med det Tyska folket. Innan kriget-under kriget står 90% av Tyska folket med armen rakt ut ”Sig Heil” eller ”Heil Hitler” Alla dessa står efter kriget och berättar att ”Vi var inga Nazis”
     Vad har detta med Sverige och Sossarna att göra ? Jo-Svenska folket reagerar på samma sätt som Tyskarna gjorde 1933-1945. Väl hjärntvättade.
     En annan sak, hur kan en vanlig människa göra vad dom Tyska soldaterna SS och Special Commando samt inte minst dom vanliga soldaterna med civil befolkningen, jaga män-kvinnor med barn i famnet till en grop där dom blev mördade med K-sprutor.
     Först när den totala missären drabbar Sverige, just nu under väg, vaknar möjligen den del som skulle vara vakna redan nu. Men dom som då vaknar, dom ställer frågan, varför gjordes ingenting under tiden? Motfråga, varför vaknade Du inte själv ? Jag vet svaret, dom svarar ”Jag litade på att mitt gamla parti skulle lösa problemet som dom lovade, det sades ju i TV och alla Tidningar.
     Lögnen drabbar alla genom en förljugen News organ…

 5. När man läser bloggar med upprördheter är det som lyser igenom en saknad av ett samhälleligt gemansamt syfte. I norra västvärlden har en grupp ”samhällsbyggare” skrotat den gamla gemensamma nämnaren Lutheranismen och ersatt den med hjärna, synapser, självförverkligande, feminism, sexabnormer, etc. M.a.o. total förvirring. I detta vaccum har det nu börjat fyllas med Islam och dess totalitära doktriner och den kommer att vinna eftersom där finns en gemensam nämnare -syfte. Här talar vi om rent fysisk mängdlära. En stor mängd individers gemensamma syfte sammanfaller i ett folkligt syfte och det skall ställas mot vår förvirring. Ett syfte har en rörelse framåt och en förvirring står still och självdör. Vilka är oddsen?
  Demokrati låter lovvärt men det syftet ger utrymme för tolkningar och blir svagt som syfte i sammanhanget. Vi behöver här ett gemensamt samhällssyfte annars går vi samma väg som andra naturfolk contra kolonialismen. Ordet egregor kan ge lite kunskap i ämnet.
  När man tittar på olika program och debatterande personer har de flesta ett bekymrat drag över pannan och är som regel väldigt nedstämna i den emotionella tonen. Ett typiskt drag av ett kraschat syfte som fått en ersättning i något emotionellt förstärkt.
  Om vi skall vinna kampen om Norden måste ett gemensamt överordnat syfte skapas. Ett syfte som står över vardagliga bekymmer och som samlar folk i gemensamhet ostörd av livets övriga brus. Det ligger en liten motsägelse i detta ty syftet måste omfatta hela mänskligheten, för så snart som syftet övergår i ett gruppsyfte är konflikter där att förvänta.
  Kristendomen stod inte pall för den lömska upplösande ondskan, som splittrade den och i det vacuumet ….

  • Hej Åke i Trosa!

   Kloka tankar och bra formulerat med ord!
   Personligen kanske jag inte är lika pessimistisk i min analys men håller med dig om att folk i speciellt Sverige förefaller vara helt förvirrade idag.
   Det är lite som om hela befolkningen sitter i sammanträde i Gummiryggarnas Riksförening. Ingen verkar ha ryggrad nog att ställa sig upp och säga, – så här tycker inte jag! Istället går man hem och knyter handen i byxfickan och mumlar lite hemma vid familjens frukostbord.

   Jag håller just nu på med att försöka bilda en grupp av kloka personer, där vi gemensamt ska försöka finna en strategi för att få folk att ”vakna”.
   Din röst behövs säkerligen i den gruppen och är du intresserad av att ingå i gruppen så addar du mig på Skype, så tar vi ett snack där.

   Ha det bäst och tack för att du kommenterar här på Honesty4u!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se
   Skype-adress: lars.agge.agerstig

   • Egentligen är jag ingen pessimist, utan min avsikt är att i första hand undervisa.
    Och här ett litet försök att påtala de brister i det system vi har i vår nuvarande politiska kultur. Om man flyttar ut scenariot i huvudet till en bordskiva ser man det rakt av.
    Tag ett gäng gula LEGObitar och kalla dem Jihad och sedan tag en bit med färg för varje chattering som blomstar i Sverige idag. Tänk dig att de blandade färgerna bråkar sins emellan och flytta sedan hela det gula gänget emot den färgade röran. Och när dessa ”härar” stöter samman, där den gula håller sitt syfte och de andra sina syften och se vad som kan hända. Det blir som en snöplog som välter undan snön.

   • Jack K Warner • för en timme sedan
    svar till>>Kent Bergström>> Djupt beklagligt att något sådant som överfall-rån-våldtäkter m.m. kan ske ostraffat. Men det är nu en gång Sveriges styrande som bestämt att ”Islam” skall införas och Svenska folket skall ”gapa-tugga-svälja” som det alltid varit sedan Palme’s tid. Motstånd mot dessa härjande pack förekommer inte, och man frågar sig varför?? Sverige saknar mestadels vad andra länder av ”natur” har, riktiga män med en hel massa ”Gust” att to upp striden med invandrare packet. Svensken har gömt sig i köket och bakom det närmaste kjoltyget i övertydelse att problemet vill gå av sig själv…Islam bygger på att underminera befolkningen och sätta skräck. Därmed kommer makten till dom eftersom folket gömmer sig och klagar sin nöd vid köksbordet. Ingen går packet till mötes med samma vapen som dom bär på. Det är för en Svensk lite för starkt, han/hon ser tiden an och ber en bön att problemet blir löst av någon annan……
    För Er som fortsatt bor och verkar i Sverige är detta en naturlig följd av feghet och obeslutsamhet att kämpa mot en till ”synes” övermakt. Men det handlar hela tiden om att den övermakten skapar Sveriges befolkning själva genom sitt passiva beteende och köks gnäll

    • Hej Jack!

     ”För Er som fortsatt bor och verkar i Sverige är detta en naturlig följd av feghet och obeslutsamhet att kämpa mot en till ”synes” övermakt. Men det handlar hela tiden om att den övermakten skapar Sveriges befolkning själva genom sitt passiva beteende och köks gnäll”.

     Ja, detta var en fullständigt korrekt analys!

     /Lars Agerstig
     honesty4u@hotmail.se

     • Hi Lars Agerstig>>> Min och många andra, även utlands Svenskar, frågar oss, varför är Svensken så feg och ut av handlingskraft i frågor som rör deras dagliga liv och framtid ?
      ”Hemliga” web-sidor är fulla av hat och förtvivlan över vad som pågår i Sverige. Mord-rån-våldtäkter-inbrott- samt inte minst skällsord som ”Svenne-jäven” och andra tillrop som kommer från, mestadels Muslimska Invandrare och Afrikaner. Dom biter den hand som föder dom !!
      Får dagliga meddelande från människor som undrar om det är rätt att dom skall sluta gå utanför deras dörr, liksom att vistas utomhus efter solen försvunnit.
      Regeringen tömmer vårdhem-ålderdomshem för att ge plats för illegala invandrare som sedan klagar på allt, maten är fel-bostaden är fel, ligger för långt från ortens centrum. Detta sista krav att komma närmare centrum är att det finns flera rånoffer vilket mestadels saknas där dom numera bor. Den Svenska pensionären blir hela tiden offer för denna immigration politik som saknar både huvud och svans. Och Svensken ser på eländet och skyndar sig hem, låser dörren och sätter sig vid köksbordet för att uttala sin ilska och kanske försöka övertyga sig själv och hans egen familj, han är en hero och säger ifrån !!! Men hans röst hörs bara i köket för hans kära hustru tittar oroligt omkring för att se att alla fönster är stängda. Grannen kan ju höra vad Du säger…Du vet ju att han är socialdemokrat…….

     • Hej igen Jack!

      Ja, du beskriver svensken på samma sätt som jag gör varje dag i olika debattforum.

      Med risk för att bli betraktad som fullständig idiot, så anser jag att det MÅSTE vara något mer än bara rädsla, hot och hjärntvätt som ligger bakom svenskens apatiska beteende.
      Varken rädsla, hot eller hjärntvätt kan få ett så stort antal av befolkningen att bara på några få år förändra sitt beteende.

      Även på olika forumsidor kan man ju se liknande apati, som sedan samtidigt kombineras med en plötslig mycket stark aggression, om någon uttalar en annan åsikt om exempelvis invandringspolitiken.
      Om man tar ner detta och analyserar det på individnivå istället för befolkningsnivå, så borde man faktiskt komma till slutsatsen att individen på något sätt är psykiskt sjuk!
      Dessvärre tror jag att just detta är fallet!

      Vad skulle kunna orsaka dessa beteendestörningar? Som jag ser det finns det egentligen bara två saker, gifter eller hormoner!
      Vi vet att exempelvis vår mat idag innehåller diverse gifter som aluminium, kvicksilver och annat som på något högst obegripligt sätt tycks ha kommit in i produktionen av olika livsmedel från vissa företag men inte från andra. Ingen tycks vara intresserad att ställa frågan VARFÖR?

      Vi vet samtidigt att många av våra mediciner och vacciner har märkliga ingredienser som rimligtvis inte borde finnas där.
      Ovanpå allt detta har vi dessutom så kallade Chemtrails från vissa flygplan som aldrig syns på offentliga radarskärmar men som man kan se med blotta ögat.
      Vi ser de tjocka strimmor efter dessa plan som kan ligga kvar åtskilliga timmar på himlen och där dessa plan ser ut att nöjesåka i olika väderstreck, ibland där det inte ens går några reguljära flyglinjer. Flygbränslet måste vara väldigt billigt om man är uppe med en stor Boeing och nöjesflyger!

      Här hävdar naturligtvis några få ”betalda” och andra som bara tror sig veta saker utan kunskap, att det vi ser är kondensstrimmor.
      Vet man lite mer om dessa stora flygplans motorer och om kondensstrimmor, så vet man samtidigt att det omöjligtvis kan handla om just kondensstrimmor.
      Det handlar om chemtrails och inget annat! Dessutom kommer sällan eller aldrig utsläppen från motorerna när det handlar om chemtrails. De kommer från små munstycken vid sidan om motorerna eller ibland utifrån vingspetsarna. Därmed faller tesen om kondensstrimmor!

      Mitt stalltips är alltså att det pågår en slags förgiftning som påverkar människors hjärnor och därmed skapar detta udda beteendemönster.
      Vissa personer tycks vara mer mottagliga än andra, vilket inte på något sätt är konstigt! Det gäller ju för de flesta åkommor.
      Om någon undrar vad skälet i sådana fall skulle vara, att medvetet vilja förändra människors tänkande och beteendemönster, så handlar det som vanligt om pengar, enormt stora PENGAR!

      Nu kommer det säkert snart in någon lustigkurre här utan kunskap och kallar mig foliehatt eller något annat epitet men det bjuder jag på!

      Tack för din korrekta kommentar!

      /Lars Agerstig
      honesty4u@hotmail.se

     • Hi Lars>>> Vad kondensstripor på himlem anbelangar känner jag inte till. Men en sak som jag med säkerhet tror och till dels också vet, är att Sveriges befolkning blivit ”hjärntvättat” sedan den dagen SocialDemokraterna to makten. Man gjorde en stor del goda saker för arbetarklassen, men vad dessa inte vet eller viste, dom alla betalade ett mycket högt pris för denna ”tjänst”. Kanske inte den dåtida befolkningen eftersom dom fick se det goda, men Regeringen såg inte till just den dagen/tiden, man planerade för framtiden, dom nästa 70 åren vilket man kalkulerade det skulle ta innan den ”Nya kulturen” skulle ge resultat. Man planerade skolans undervisning, arbetar klassens undervisning och inte minst media som skrev och rapportera vad som det styrande system ville. Att man från tiden 1940 talet införde begreppet, passivitet är guld och vill ge resultat, vilket så att säga skapade detta system att man helt enkelt förlitade sig på dom styrande på Riksnivå och lokala styrande. Man diskuterade sinsemellan vid köksbordet, men var noga med att detta inte blev offentligt. En mycket bättre idiologi än den som DDR-N-Korea-Kuba samt Soviet tillämpade. Sveriges folk blev sakta invaggad i en falsk förvissning att allt skulle bli bra, bara ge ”store-bror” tid att organisera. Det tog tid vilket man i dag kan se på dom andra Socialist länderna som redan har ”collapsad” eftersom man körde ett allt för kort löp.
      Att sedan ”nästan alla” Socialist regeringar i EU har problem är en välkänt faktum.
      I gårdagens och dagens fanns ytterligare folk i fängslad förvar, Portugal Prem. minister i arrest,
      Spaniens motsvarighet misstänkt och under investigation för över 40 million i hemliga konton för korrupt verksamhet. Italy har det samma problem tillsammans med Tyskland som också har sitt ”lilla” problem att slåss med. Sverige som saknar en Lag om stats korruption ”Backhans” money
      och mottaget av tjänster, pengar, dyra resor, bostäder m.m.m. för Regerings Medlemmar har givitvis förskonad alla dom Sossor som i dag besitter nästan alla slott och Herrgårdar i Sörmland och andra delar av Sverige. Alla dom som nu är mångfald millionärer är födda av arbetar klassens folk och mestadels har en enkel grundskole utbildning, men med ett munläder som går till historien. Korruptionen inom Sverige är som sagt enorm, men kan inte ses eftersom det saknas Laglig grundlag för undersökning-avslöjande.
      Men kanske det värsta problem inom Sveriges politiska arena, mycket få av dom sittande i Regeringen har en grundläggande utbildning och i de flesta fall klart undemåliga i IQ sammanhang. Dom har blivit valda på sin förmåga att på ett övertygande sätt ljuga och följa den fastställda parti linjen som andra låg IQ deltagare har fastställt.

 6. Båda, Fredde & Bert, drivs av personlig vendetta. Efter att man uppnått en viss mängd av pengar tappar man intresset för skiten. Det som kvarstår är ilskan och besvikelsen. (förlåt om jag stavar illa, är inte svensk och har inte använt mig av svenska på länge).

  • Hej modernghost!

   Jag har lite svårt att koppla din kommentar till vilken artikel du egentligen kommenterar här på Honesty4u?
   Personligen tror jag varken Fredde eller Bert (konstig blandning) drivs av någon personlig vendetta.
   Detta ligger på ett helt annat plan.

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 7. Intressant se att så många inte litar på media. Å andra sidan är det nog i hög grad de som tvivlar som läser på denna site.
  Själv valde jag alternativet ”No, they are totally controlled by the owners”.

  Förvånar mig att fler inte valt detta. Det visar att medias ägare lyckas hålla sig dolda och undgår ansvar, i synnerhet som mediaföretagen kontrolleras av mindre antal personer.
  Jämför med IKEA. Det är svårt tro att det bolaget i hög grad säljer andra produkter än Kamprad gillar.

  Vi behöver artiklar och TV-program som visar mediabolagens ägare och ansvar. De behöver visas upp i media och intervjuas så de få visa under vilken flagga de seglar. Det blir förstås inte lätt. Ungefär som att förmå Kamprad beskriva sina affärsmässiga dispositioner, men Rom byggdes inte på en dag och droppen urholkar stenen. Tyvärr saknar jag insikter i frågan för att börja en sådan granskning.

  • Jo Jan, du har säkert rätt i att de som läser en webbsida som Honesty4u, nog är lite mer kritiska till media, än normal-Svensson.
   Om media vore ärliga, så skulle naturligtvis inte de ansvariga kunna hålla sig dolda och undgå ansvar.
   Det är ju i princip omöjligt för den vanlige nyhetskonsumenten att hålla reda på vilken/vilka som står bakom ett mediabolag och vilken agenda de driver.

   Det är just själva oärligheten, att hela tiden ge ut nyheter som passar den egna agendan, istället för att ärligt belysa det som verkligen har hänt, som gör mig irriterad!
   En objektiv nyhetsrapportering har nog inte funnits på de senaste 50 åren, och de så kallade granskningsnämnder som finns, är ju exakt lika styrda de också!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Ange din e-postadress och kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.