647. VÄRDEGRUNDEN SOM GICK PÅ GRUND


647. VÄRDEGRUNDEN SOM GICK PÅ GRUND
av Kenny, 2018-08-20.

Efter dokumentären om socialdemokraternas rasistiska, fascistiska och nazistiska historia vilket är en historia som bland andra Centerpartiet delar, så gick det förstås inte längre att fortsätta att förhindra en demokratisk debatt genom att anklaga SD för att ha nazistiska rötter.
Då gick istället dessa 7-partier gemensamt ut och deklarerade att SD är ett ”homofobiskt” parti.

När 7 partier säger att de står för samma så kallade ”värdegrund” och vill inskränka demokratin så kan man delvis sammanfatta det så här när dessa partier tillsammans anklagar minst 700 000 SD-väljare och dess partiledning för att vara homofober.

”Värdegrunden” är att alla är lika mycket värda, men förstås inte SD-sympatisörer. En våldtäktsman är alltid lika mycket värd som flickan han våldtog. Han skall förstås skyddas av både rättsväsendet, Svenska Kyrkan och av så kallade feminister.

”Värdegrunden” är också att man inte skall ställa grupper mot varandra, vilket i och för sig politiker alltid har gjort, men framförallt nu när politiker prioriterar nyanlända istället för infödda handikappade barn, bostadslösa samt sjuka och gamla.

Sedan är ”värdegrunden” att man inte skall döma folk efter hudfärg eller etnicitet men det är jätteviktigt för antirasister, vilken hudfärg eller etnicitet människor har och inte deras handlingar.

Sedan är ”värdegrunden” att man är för demokrati och yttrandefrihet för alla som tycker och tänker som etablissemanget, medan de där andra, de skall stigmatiseras, tystas och riskera att missta sina jobb eller sina förtroendeuppdrag.

”Värdegrunden” är också att en minoritet alltid är god till skillnad ifrån den vite onde mannen som är i majoritet så länge det nu varar. En minoritet är alltid en homogen grupp som det skall tyckas synd om.

”Värdegrunden” är att en annalkande stor katastrof skapad av en majoritet av politikerna. Det är inte en katastrof utan en ”utmaning” och något som är ”oacceptabelt”. Något som man kan lösa via dialogpoliser och genom att kräva ”ordning och reda”, av vem är oklart.

”Värdegrunden” är att vi i Sverige inte hade någon egen kultur innan invandringen och alla museiutställningar måste utgå ifrån ett genus eller ett HBTQ-perspektiv.

”Värdegrunden” är som till exempel på SVT, se en mångfald men inte genom olika preferenser, kunskaper, kompetenser och olika partisympatier, utan genom genusbalans och identitetspolitik samt etniskt ursprung, helst då i form av en alltmer tilltagande överrepresentation av minoriteter.

”Värdegrunden” är att emotionellt tyckande och att man tror och känner, alltid övertrumfar fakta och långtgående konsekvensanalyser av sina handlingar och beslut.

Man kan sammanfatta det hela som att ”Värdegrunden” kraftigt har gått på grund och allt snabbare kommer att sjunka ner i djupet i dårskapens hav.

Kenny

Redaktionens vädjan: OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan i kommentarsfältet.
Det är trevligt för krönikören med lite feedback. Vad tycker just Du?
Skriv några rader nedan!
OBS! Du behöver inte logga in eller något medlemskap för att skriva! Ange bara din e-postadress, så att vi kan blockera eventuella skitstövlar som nästlar sig in!
Det går även att visa krönikören ditt betyg genom att klicka på stjärnorna ovanför krönikan.

Manövrera enkelt genom att klicka på de ljusblå länkarna nedan! 

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/646-sommaren-da-slangarna-tog-slut/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/648-forsorjningskrav-satt-att-lura-valjarna/

5 tankar på “647. VÄRDEGRUNDEN SOM GICK PÅ GRUND

  1. Pingback: VÄRDEGRUNDEN SOM GICK PÅ GRUND | ulsansblogg

    • Jag tycker att du är helt underbar stå på dig. Jag vill se Lars som Sveriges nya statsminister

      • Ja, vi får se hur många röster jag får när jag publicerar mitt Val-tal 2018 om ett par dagar…hehe.
        Frågan är om inte ”fullt demokratisk diktator” blir ett mer passande epitet än statsminister, om jag tar över rodret! 🙂

        /Lars Agerstig
        honesty4u@hotmail.se

Uppge bara din e-postadress (visas ej) samt exempelvis ditt förnamn och kommentera sedan här nedan! Ingen inloggning eller medlemskap behövs! Hoppa över allt annat!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.