53. CENSUR – DE MENTALSTÖRDAS VERKTYG


53. CENSUR – DE MENTALSTÖRDAS VERKTYG
av Lars Agerstig, 2019-03-18.


Klicka på spelarpilen så läser jag upp krönikan för dig medan du lagar mat eller diskar.

Skulle du anse att denna krönika är bra eller viktig, så dela den gärna överallt på sociala medier, Facebookgrupper och skicka en länk till dina vänner och bekanta!

Låt mig utan krusiduller förklara rubriken till denna krönika.
Först, vad är censur?

Censur är när någon liten krake som tror sig vara förmer än andra människor, tar sig rätten att bestämma vad DU ska få skriva, säga, tänka eller göra.

Vad menar jag med de mentalstördas verktyg?

De mentalstördas verktyg innebär att någon mentalt klen stackare använder censuren för att trycka ner andra och samtidigt har en förhoppning om, att själv få känna sig mentalt upphöjd och få mer makt.

Det som är signifikativt för mentalt klena eller mentalt störda personer, är att de inte inser att den mentala styrkan hos dem själva, inte påverkas av att använda dylika verktyg som censur för att få övertag över andra.
Den mentala styrkan kommer alltid inifrån personen själv!
Kort uttryckt, jag skiter i om du tycker om mig eller mina åsikter! Det räcker med att jag tycker om mig själv och mina åsikter.

Ett viktigt tillägg hos den mentalt starke personen, är att denne alltid kan värdera och ta till sig kritik mot sig själv och därmed även förändra och förbättra sig själv.
Den mentalt svage däremot, skyller alltid sina egna mentala brister på andra personer, andra ting som vädret, dålig ekonomi eller annat som den mentalt svage kanske har åsamkat helt på egen hand.
Den mentalt svage kan aldrig inse sina egna brister och kan därmed heller inte förbättra sig.

Censur som barn
Vi ska titta lite närmare på censur, vad censur är, hur den används och hur den påverkar samhället och befolkningen i stort.
Allt börjar som sig bör i begynnelsen av våra liv.
Som små barn förstår vi lyckligtvis inte betydelsen av begreppet censur.
Vi kan då agera helt naturligt, säga vad som helst och springa omkring nakna. Det betraktas av de vuxna bara som något gulligt!
Plötsligt i barnets utvecklingskurva runt tonåren, förändras det gulliga fritänkandet och övergår till en censurbaserad tillvaro.
Nu får barnet plötsligt inte säga och göra vad han/hon vill längre.
Att dessutom springa naken på gräsmattan och leka med andra nakna barn, har nu blivit onaturligt och strängeligen förbjudet!
Denna förändring tycks på något mysko sätt ha att göra med något litet pubisfjun på godiset eller att flickans bröst ökat i omfång med någon centimeter.

Logik eller dårskap
Här måste vi stanna upp en stund och fundera!
Är det alltså dessa pubesfjun som gör att nakenheten plötsligt blir onaturlig och olämplig?
Alla föds ju nakna vad jag vet, så det borde väl i sådana fall vara klädsel som är onaturligt eller handlar det bara om några små pubeshårstrån kanske?
Hårstråna på huvudet som blivit till en stor kalufs, tycks ju fortfarande vara okay.
I denna ålder utsätts vi alla för den första censuråtgärden, att skyla oss.
Någon eller några (oftast kyrkan) tror sig vara förmer än andra och vet bättre vad som är bra och rätt för dig!
De bestämmer nu att några pubeshår måste döljas till varje pris, för annars svimmar kanske någon gammal puritantant av upphetsning i kyrkobänken.
Stackars krakar!

Censur som vuxen
I lite mer vuxen ålder, utsätts vi för mer allvarlig censur.
Nu handlar det om att du måste undvika en del ord i en vanlig konversation, för att dessa stackars mentalsvaga censurkrakar ska klara av vardagen.
Makten att få bestämma över dig berusar dem säkerligen för stunden men när John Blund kommer fram på nattkröken, så gråter de sig till sömns därför att de har så jobbiga mentala problem. Därför börjar ofta den tilltänkta nattsömnen med några sömnpiller och morgonen startas med lite mer uppiggande psykofarmaka.
De ord som dessa mentalstörda krakar med censurbehov vill att du ska undvika eller till och med helt förbjuda, kan vara synnerligen vanliga ord.

Om din hund har sprungit bort, så försöker du att detaljerat beskriva hunden för andra, så de kan fånga in din hund eller tipsa dig om var den är.
Då din hund kanske inte är en renrasig, utan kanske är rena rama vägkorsningen mellan olika raser, så beskriver du kanske hunden som medelstor, svart hanhund med vita tassar.

Skulle det vid samma tidpunkt ske ett bankrån eller ett mord och polisen ska beskriva en människa istället för en hund, så kan inte färgen svart användas.
Att använda N-ordet är tydligen idag även förbjudet och straffbart!
Enligt Wikipedia talas det om den negroida rasen men även det är fyfy nuförtiden!
Negroid kommer från ordet Negro som betyder svart!
Att polisen efterlyser en vit man är dock helt okay!
Den ena färgen är alltså förbjuden att beskriva med ett ord som betyder just svart, medan den andra färgen vit är tillåten.
I övrigt, har du någonsin sett en verkligen VIT människa? Vit hudfärg finns den?
Personer med mycket mörk hudfärg brukar man kalla färgad.
Om personen har blivit färgad, vilken färg hade han/hon i originalutförande och vilken målade på färgen på den personen?
Allt detta är väl nästan dårskap i kvadrat, eller hur?

Följdverkningar av ogenomtänkt censur
Snart börjar ni nog förstå varför jag kallar dessa censurfanatiker för mentala kalhyggen.
Genom deras iver att förhöja sig själva, så skapar de en mängd nya problem som inte ens fanns innan de tog sig rätten att censurera andra.
Grädden på moset här, är de två ”färgade” (ingen har målat dem) jag har som  goda vänner, som säger det förskräckliga och förbjudna N-ordet till och om varandra! Hugaligen så hemskt!
Ingen av dem tycks bli kränkt av det! Kanske har det att göra med att ingen av dem är mentala vrak eller godhetsknarkare, vem vet?
När jag frågade den ene om detta så sa han, ”men jag är ju N…. och du är ju Viting! Vad är problemet?”

Ett psykologiskt faktum i sammanhanget, är att det inte går att kränka någon som inte själv väljer att bli kränkt!
Låt den kunskapen sjunka in en stund!
Om någon väljer, i syfte att kränka mig, att kalla mig neg.. hmm…sva.. hmm… äh fan också…jag menar färgad, vit, fet, dum i huvudet eller annat, så lär jag bara konstatera att jag inte kan ta ansvar för dennes mentala handikapp!
Där föll dennes kränkning till marken med en duns!
Jag behöver inte ens någon diskrimineringsombudsman (DO). Klarar jag inte av att hantera problemet själv, är det i sådana fall hos psykologen som jag ska beställa tid, inte hos DO!

Nu är det även förbjudet att kritisera personer från andra länder, om de kommer hit till Sverige och begår brottsliga handlingar här!
Då kallas det HMF, Hets Mot Folkgrupp.
Att kritisera infödda svenska brottslingar är dock helt legitimt! Gränsen tycks främst gå i närheten av det religiösa fnatteriet och statsskicket som kallas Islam.
En kristen finne, tysk eller italienare kan man kritisera, utan att bli kallad rasist!
Dessa kristna vita har tydligen ingen folkgrupp?
Här tycks censurknuttarna nästan ha slagit knut på sig själva i sin iver att bli ihågkomna som godhetsapostlar.

Fängelset väntar
Slutligen bör jag även nämna det odiskutabla världsrekordet i ren dumhet, när det gäller censur!
JAG kan få fängelse, för att DU skriver något olämpligt i min grupp STOPPA MAKTMISSBRUKET på Facebook.

Enligt datalagen tillhandahåller jag en webbplats åt dig och jag har därmed skyldighet att radera olämpliga kommentarer och inlägg.
Här har någon kolossalt okunnig censurkrake, skapat en lag som är omöjlig att följa!
Jag får in drygt 300 000 inlägg och kommentarer per månad!
Även om jag skulle sitta dygnet runt och läsa igenom så mycket jag orkar och även om jag skulle ha 100 administratörer till hjälp, så skulle vi ändå inte klara av jobbet!
Dessutom får vi göra det oavlönat och den viktigaste frågan lär bli obesvarad, VARFÖR?
Det enda svar jag kan finna, är att man vill strypa yttrandefriheten helt och hållet!
Lenin, Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot, Kim Jung-Il med flera, har alla använt sig av dessa diktaturfasoner.
Självaste Hitler skulle nog vara grön av avundsjuka, om han kunde se den fullblodsnazism som dagens censurknuttar har infört.
Demokrati, kan dessa mentalsvaga censurmarodörer inte ens stava till!

Juridiska diktatoriska tvetydigheter
Hur är det egentligen? Är det jag eller Facebook som tillhandahåller en webbplats?
Det måste väl rimligtvis i detta fall vara Facebook, då jag inte har programmerat sidan.
Jag har bara startat en diskussionsgrupp på Facebooks tillhandahållna sida.
Ska därmed även Facebooks högsta höns få skaka galler tillsammans med mig?
Hur går det på motorvägen?
Där har Vägverket och ett gäng asfaltläggare tillhandahållit en fantastisk vägbana där du kan komma upp i en hiskelig hastighet. Ska då Vägverket och asfaltsläggarna bli bestraffade för att DU kör för fort?
Jag trodde i min enfald att det var den som tryckte på gaspedalen som var ansvarig? Tillika tycker jag att det är den som skriver något i min grupp, som är helt ansvarig för vad denne skriver! Allt annat är dårskap och ren nazism!

Slutpoängen med denna krönika är att vi alla, och då menar jag ALLA även godhetsknarkare och censurkramare, ibland ser ner på andra människor och tycker att någon är riktigt dum i huvudet!
Vi gör det därför att vi alla är OLIKA!
Svamlet om ”allas lika värde”, är just inget annat än okunnigt svammel!
Till att börja med är det en felöversättning av FN:s resolution, där man använder ordet DIGNITY. Dignity betyder VÄRDIGHET och inte VÄRDE!
Alltså två helt olika ord med två helt olika betydelser.
Att vi människor har en okränkbar VÄRDIGHET som skiljer oss från djuren och innebär att vi ska behandlas bättre än djur, kan jag i viss mån hålla med om med ett fåtal undantag.
Att vi alla har ”lika värde”, är däremot rent vansinne!
Dagen när vi föds har vi alla exakt samma värde men därefter utvecklar vi alla våra unika färdigheter eller brister.
Jag tvivlar på att en riktigt genuin godhetsknarkare eller censurknutte heller för den delen, lika gärna bjuder in en massmördare, som en Nobelpristagare i medicin, på fika!
Säger du något annat, är du bara en simpel lögnare!

En del av er kommer säkert nu att tänka, att den där Lasse Agerstig också är en person som ibland anser sig vara förmer än andra. Det är riktigt, så gör ALLA!
Skillnaden är dock att en riktig censurknutte och godhetsapostel, inte ens tillåter att du ska få tycka eller säga si eller så!
Jag tycker tvärtom! Jag tycker att du ska få tycka vad du vill, så länge du inte skadar någon annan med ditt tyckande och görande.
Att jag sedan tycker att du är ett äckligt, vidrigt kräk om du förespråkar censur, är just min åsikt.
Underbar naken sex på TV måste censureras men att skjuta huvudet i småbitar så blodet sprutar är tydligen helt okay, enligt dessa okunniga mentala kalhyggen som gillar censur!
Vad den sjukdomsdiagnosen har för namn, är jag dock osäker på!

Har jag fel i min text?

/Grundare och admin i STOPPA MAKTMISSBRUKET
Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: 52. Intelligenstest, demokrati och yttrandefrihet 2018 12 10.

Nästa krönika: 54. NÅGRA ORD OM PARTILEDARDEBATTEN MAJ 2019!

8 tankar på “53. CENSUR – DE MENTALSTÖRDAS VERKTYG

 1. Tack för dina kloka och tänkvärda reflektioner som väl beskriver dårhuset Sverige som nu skall ta emot världens värsta terrororganisations medlemmar och deras anhöriga. Det vanligaste klädesplagget är den lättkränkta individen som inte klarar av att argumentera för sina åsikter och handlingar utan som istället väljer att ikläda sig sin psykstörda offerkofta.
  Man är för demokrati och diskussioner men bara för dem som har samma åsikter som de själva har.
  Man talar om allas lika värde men en massmördare är inte lika mycket värd som min son. De som anser att alla har samma värde bör välja massmördaren när de skall försöka rädda de människor som håller på att drunkna efter en båtolycka.
  Man talar om att ”inte ställa grupper emot varandra” samtidigt som utrikesfödda skall få förtur till bostäder och tand-och sjukvård och det till extremt subventionerat pris betalat bl.a av de fattigpensionärer som inte har råd att söka vård eller ta ut sina mediciner.

  Sverige är ett veritabelt dårhus och en stor orsak till det är att alltfler kollriga endast känslostyrda kärringar kommit i maktpositioner, där vad man tror och tycker samt känner är grunden till alla deras beslut. Vad deras beslut får för konsekvenser det ger de blanka fan i så länge de får stoltsera med sin låtsade godhet.
  Jag hatar dem lika innerligt som de ryggradslösa feministnyckorna av manligt kön.

  • Hej Kenny!

   Efter dessa små rara oefterhärmliga ord, kan man säga att min krönika blev helt komplett!
   Jag kunde inte ha skrivit det bättre själv…hehe.

   Jag anser att vi alla måste skriva och säga exakt det vi verkligen tycker, istället för att linda in det i någon falsk diplomatisk text så man inte kränker någon stackars lättkränkt krake!
   Det är hög tid att dessa lättkränkta börjar lära sig, att livet inte är något fluffigt rosa moln de kan gunga omkring på.
   Väljer de att känna sig kränkta, så var så god!

   Tack för din skarpsynta kommentar!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 2. Mycket bra skrivet och skildrar promblen med var färgskala väldigt bra, även hur vi/ många jämför hur vi föddes, nakna med en annan nakenhet, vi ser ju ut på samma sätt, män som män kvinnor som kvinnor, förstår inte vad det är så märkvärdigt med det

  • Tack Leif!

   Nej det är nog ingen vettig människa som förstår!
   Det allt handlar om är just att skaffa sig makt via censur!
   Dessa krakar kanske har det jobbigt hemma där de hunsas fram och tillbaka av sin partner, så genom att de fått denna position som förtroendevalda politiker så tror de tydligen att det också innefattar censur av det som väljarna tycker i alla frågor.
   Det gäller att strypa yttrandefriheten till ett minimum, så att du inte börjar höras offentligt eller bli uppkäftig.

   Välkommen åter och botanisera gärna runt på ”knapparna” under det stora fotot!
   Mina fantastiska krönikörer har skrivit nästan 700 krönikor, vilket är nästan ofattbart!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 3. Mycket bra skrivet, håller med fullkomligt! Det fria ordet är grundvalen för demokrati, när och om demokratin censurerar då är det dödsstöten för det fria samhället.

  • Tack Eva!

   Ja, jag är rädd för att den dödsstöten redan har börjat återspegla sig även på detta kommentarsfält.
   Ytterst få verkar våga stå upp och säga vad de verkligen tycker! Istället väljer folk att inte kommentera alls, vilket naturligtvis är censurkramarnas våta dröm.
   Tack för att du står upp i motvinden!

   Välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

 4. Skriver under varje mening i krönikan. Det absurda är att vilja göra censuren till en demokratifråga. Det tillhör för Satan inte demokrati att censurera och dölja folks ärlig mening. Sedan behöver men inte tycka om allt som sägs och skrivs. Att stuva om begreppet demokrati till oigenkännlighet och att använda censur för att skydda demokratin är för mej avskyvärda tankegångar. Är glad för att det finns människor som du som på ett bra sätt kan formulera frågeställningarn. Stort tack för krönikan.

  • Tack själv Curt och fantastiskt att du som ende person hittills, har lyckats med att skriva en kommentar bland hundratals läsare.
   Ibland undrar jag om det är något fel på kommentarsfältet?
   Jag tycker mest synd om mina trogna krönikörer, som skriver helt fantastiska krönikor och aldrig får höra ett ord från läsekretsen.
   Det måste kännas tröstlöst!
   Vad är det för fel på folk?
   Är det så förbaskat svårt att visa lite uppskattning för de som mödosamt skriver varje dag för er läsare.
   Jag förstår inte sådant men jag kanske är för gammalmodig och inte hänger med i den nya jargongen.

   Tack för att du tillhör undantagen Curt och välkommen åter!

   /Lars Agerstig
   honesty4u@hotmail.se

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.