44. Nyårskrönika eller domedagsprofetia?


44. Nyårskrönika eller domedagsprofetia?
av Lars Agerstig,
2017-01-12.

Klicka på spelarpilen så kan du lyssna på krönikan istället för att läsa den.

Refererande länkar:
STOPPA VALFUSKET
https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/33-brevet-till-riksdagspartier-stoppa-valfusket/

Varför håller hela västvärlden på att gå under
https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

Jag har tagit för vana att under åren som gått, försöka att skriva ihop en Jul- och en Nyårskrönika. Nu är det redan den 12:e januari 2017 och först nu har jag insett, att jag inte kan vara tyst detta år heller.

2016 var ett minst sagt ett händelserikt år.
Politiker i hela västvärlden tycks detta år ha drabbats av total handlingsförlamning och det värsta är, att ingen verkar vilja ställa frågan, VARFÖR?
Vi har genomlevt en enorm flyktingström till hela västvärlden från muslimska länder, till Europa i allmänhet och till Sverige i synnerhet.
I alla västländer som har mottagit denna flyktingström, rapporteras om ungefärligt likvärdiga erfarenheter. Det handlar om ökad grov våldsbrottslighet och ett stort ökat antal våldtäkter mot kvinnor och även mot barn.

Respekten för västländernas lagar, regler, seder och bruk, tycks dessutom vara i det närmaste obefintlig från många av dessa flyktingar.
Flyktingar förresten, är knappast rätt ord för majoriteten som kommer till Sverige!
Majoriteten av dem, flyr inte ifrån krig men möjligtvis från elände. De söker kanske helt enkelt ett bättre land att leva i, vilket i sig kan vara förståeligt.
Då ska de dock inte kallas flyktingar, utan möjligtvis kallas bidragsturister.

I ärlighetens namn, har vi i Sverige ingen aning om varifrån dessa så kallade flyktingar kommer eller vilka de är, eftersom cirka 90 % av dem saknar Pass och andra ID-handlingar. Den nya iPhonen har de dock lyckats hålla ordning på.
Jag som svensk har aldrig lyckats resa till ett avlägset land utan Pass men dessa migranter tycks kunna det och ingen svensk myndighet, politiker eller någon journalist ställer frågorna, HUR och VARFÖR?
De bara accepterar att Pass saknas, vilket innebär att Sverige varje dag i veckan kan få in efterlysta brottslingar som, massmördare, sexualförbrytare och terrorister. Vi vet ju inte vilka de är, de som kommer in!

De som kommer, är till cirka 70 % starka män i krigförande ålder. Som vanligt ställer ingen frågan, VARFÖR? Var är kvinnorna och barnen?
Jo, några av dem är förstås äkta flyktingar som faktiskt har flytt från krig!
De är dock i minoritet!

Cirka 50 % av alla så kallade flyktingar från Somalia, Eritrea och Afghanistan, är analfabeter. De har av den orsaken inte en susning om vad Sverige är för ett land eller ens var Sverige ligger på världskartan.
Ändå vill de komma just till Sverige! Märkligt!
Genom sin muslimska tro, har de dock fått lära sig att hata den livsstil och den kristna religion som präglar de flesta frigjorda västländer. Kollisionen mellan dessa trosuppfattningar och livsstilar blir därmed oundvikliga och konfrontationer kommer som ett brev på posten.
Ingen ställer de obekväma frågorna, VARFÖR och HUR denna grupp har blivit informerad om Sveriges förträfflighet som mottagarland för flyktingar?

På många forum kan man läsa om hur korkade våra politiker är men sanningen är, att dessa politiker känner till allt jag sagt mycket väl. Så, korkade är de inte!
Ändå vidtas inga åtgärder för att få ordning på dessa problem.
Som vanligt är det ingen som ställer den avslöjande frågan, VARFÖR?

På många forum matas vi med försök till förklaringar, där den vanligaste förklaringen handlar om New World Order, NWO, ett slags hundraårigt planeringsarbete för att ta över världsherraväldet, ungefär via samma sjuka plan som galningen Hitler fast förpackat med mindre krig.
Här pratas det också om den så kallade Kalergiplanen, det vill säga en mentalsjuk österrikisk greve som hette Kalergi och som gärna kallade sig själv för filosof. Han ritade ihop en plan för hur detta övertagande skulle gå till.

Det finns oändligt med spännande och ibland mycket välgjorda och detaljerade filmer på YouTube om NWO, Kalergi, Illuminati, Skull & Bones, Blodsband, Satanister och andra förklaringar om vem eller vilka som ligger bakom allt och vad som kommer att hända.
Man talar om psykopatgalningar som har bestämt att minska jordens befolkning till 500 000 människor på allehanda finurliga sätt, för att skapa en hållbar framtid. Vår gamle vän Windows grundare, Bill Gates, sägs vara en av dem.
I allt detta finns det små korn av sanning här och där men det mesta är bara noggrant utplanterade rökridåer, för att dölja utsikten till insikt om den verkliga sanningen. Men visst är filmerna spännande, precis som även en rulle med Stålmannen kan vara! De innehar ungefär lika mycket fakta.
Återigen är det ingen som tänker igenom frågorna, VARFÖR och HUR?

Det lilla kornet av sanning i allt detta, är att världen styrs, ägs och kontrolleras av några få omåttligt rika psykopater som man brukar kalla Globalister.
Dessa är uteslutande affärsmän och gigantiska investerare och varje år tävlar de om vem som ska bli den rikaste på jorden det året.
Hitintills har mestadels Bill Gates och Carlos Slim turats om att ligga på förstaplatsen.

Det finns dock fler riktiga doldisar som vill vara med och hugga en ansenlig bit av kakan och judar är långt ifrån i majoritet bland dessa Globalister.
Det finns däremot många judar bland hantlangarna längre ner i denna hierarki, där exempelvis en betydande del av medievärlden ägs av judar.
Dessa utgör dock bara verktygen åt de som verkligen bestämmer!

Om vi nu återigen börjar tala om mina frågor VARFÖR och HUR, så krävs det faktiskt inget släktskap med Einstein för att kunna räkna ut, att dessa Globalister inte alls har någon idé om att vilja minska jordens befolkning. Dessa har ingen glädje alls av det, eftersom de inte vill ta över din fallfärdiga villa eller din gamla rostiga Volvo!
Dessa Globalister gör pengar på att sälja egna produkter eller se till att andras produkter säljer bra, där de investerat miljontals dollar.
De spekulerar i guld, diamanter, olika värdepapper och olja etcetera.
Ju fler kunder det finns, desto mer pengar kan de tjäna. Alltså faller därmed teorin om att Globalisterna vill minska befolkningen!
Däremot försöker de hålla folk vid liv genom nya mediciner och sofistikerad apparatur. Det innebär dock inte att de vill att vi ska vara friska, eftersom läkemedelsindustrin omsätter kusliga belopp varje år, där självklart Globalisterna har gigantiska vinstintressen.

Du ska alltså vara lite lagom sjuk, så att du fortsatt kan producera och konsumera men samtidigt tillräckligt sjuk för att varje dag behöva nya olika mediciner.
Du börjar nu säkert att inse, att ett medicinbolag som tillverkar mediciner för att göra dig frisk är en värdelös investering, eftersom friska människor framledes inte kommer att köpa mediciner.
Det inser i varje fall både Globalister och läkemedelsindustrin!

Allt detta vet våra politiker, så även om de ibland verkar korkade och kanske även är det, så känner de ändå till denna baskunskap.
Frågan vi landar i nu, är VARFÖR våra politiker låter allt detta ske?
Tror du att deras högsta dröm är att bli ihågkomna som landsförrädare hos barn, barnbarn, släktingar, vänner och hos sina grannar?
Tänk efter!
Knappast, eller hur?
HUR kan de då låta detta ske och VARFÖR gör de inget åt det?
Mitt enkla svar är att de inte har något val! De är tvingade att lyda order från Globalisterna!

Blir de mutade? Nej, mutor är alldeles för osäkert och dessutom dyrt! Det finns ju folk som anser sig ha tillräckligt med pengar redan och kanske helt enkelt struntar i att låta sig mutas.
Nej, det handlar istället om hot, som ingen kan säga nej till!
Du har alltid någon som du håller kär, föräldrar, barn, en äkta hälft, vänner eller kanske till och med din hund.

De som vill hota dig tar reda på din ömma punkt.
Nonchalerar du ett mindre hot, så kanske dottern kommer hem med ett brutet finger eller att din hund plötsligt linkar hem på tre ben.
Självklart blir du informerad innan detta händer men har ingen aning om när det ska hända eller vem som hotar dig. Du lär dock förstå allvaret den dagen det händer!

Du lär även få förklarat för dig, att din situation inte på något sätt blir bättre om du pratar med dina vänner eller kanske väljer att gå till polisen.
Du vet helt enkelt inte vilka hållhakar de har på dessa och vilka som är dina riktiga vänner, då de kan ha samma typer av hot emot sig som du har.
Du blir därmed ögonblickligen en lydig medarbetare.

En del av er kanske tycker att gubben Agerstig nog har sett för många hemska spionfilmer på TV? Mitt svar blir att jag har sett väldigt få sådana filmer men förstått att samtliga ledare i västländerna knappast av en slump vänder på klacken och i stort sett samtidigt börjar aspirera på utmärkelsen, ”Årets landsförrädare”!
Titta hur det ser ut i övriga länder i Europa och hur deras ledare har svängt 180 grader.

Vår egen Reinfeldt gick till val 2006 på minskad invandring och hårdare tag mot brottsligheten. Vad gjorde han sedan år 2010?
Han öppnade varenda dörr till Sverige och vi skulle alla plötsligt öppna våra hjärtan och plånböcker också.
Tror du att det var en tillfällighet?
Tror du att han bara plötsligt blivit galen?
VARFÖR fick Reinfeldt plötsligt problem med en tidigare exemplarisk son?
VARFÖR skilde han sig från sin fru?
VARFÖR sköt hans livvakt sig själv, inne i Sagerska palatset?
Var det ett självmord eller fick han hjälp?

Nu förstod säkerligen Reinfeldt, att de skulle komma åt honom var han än befann sig och vilka motåtgärder han än skulle vidtaga.
Tror du att det är vanligt att man som livvakt åt en statsminister, är självmordsbenägen och är ett psykiskt vrak?
Tänk efter!

VARFÖR vände övriga ledare i Europa på klacken i stort sett samtidigt?
Alla europeiska ledare öppnade sina dörrar samtidigt och började kalla alla för flyktingar, oavsett om de var det eller inte!
Tror du att allt detta bara hände av en slump?
Jag undrar om det inte är lättare att få 7 rätt på V75, än att allt detta ska hända slumpmässigt i stort sett samtidigt?

Allt detta hände, utan att det kostade Globalisterna mer än väldigt små kaffepengar. Vinsterna lär dock bli gigantiska, vilket jag har redogjort för i min krönika, ”Varför håller hela västvärlden på att gå under”.
Lyssna på den krönikan efter denna, så trillar alla pusselbitarna på plats.

Det politiska belöningssystemet tog hand om de lägre hierarkierna i partierna.
Alla vill ju bli något och få mer ansvarsfulla och viktiga uppdrag i partiet.
Det ger ju också mer klirr i kassan för den lydige medarbetaren.
Det är säkerligen också mer roligt än att sitta i källaren på kansliet och sortera gem om dagarna, vilket ”olydnad” eventuellt kan leda till.

År 2016 vann Donald Trump presidentvalet i USA och han kommer att tillträda som president om bara några dagar detta år.
Jag förstår att man inte kan muta Trump men frågan är, om han kan hotas?
Jag är övertygad om att han i alla fall har gjort sitt bästa för att skydda sina nära och kära. Huruvida det är möjligt eller inte, kommer framtiden att utvisa.
Alldeles oavsett har med all säkerhet hans otippade vinst i presidentvalet, satt en hel del käppar i hjulet för Globalisterna. Det har tveklöst bromsat upp deras planer rejält och frågan blir HUR de ska hantera det och VARFÖR de ska acceptera det.

Jag tror inte på någon Gud men vi bör nog alla be till en högre makt, att vansinnet i hela västvärlden ska kunna stoppas detta år samt att vårt älskade Sverige återigen ska få tillbaka det sunda förnuft, vi en gång var så kända för.
Låter vi bara vansinnet fortsätta utan att aktivt göra det lilla var och en kan, så bör vi inte kunna räkna med att få det bättre.

Se till att kräva en övervakad kontroll av vårt svenska valdatasystem, så att vi kan vara säkra på att vår röst verkligen tillräknas det parti vi röstar på. Rösta sedan bort dessa dårar som styr!
Ägna varje dag till att visa ditt missnöje på något sätt, mot de som styr Sverige mot avgrunden.
Ring, skriv och konfrontera politiker med obekväma frågor och kräv ett svar.
Det är både din medborgerliga plikt och samtidigt din rättighet.
Deras plikt är att följa Förvaltningslagen och se till att du hamnar hos rätt person och får svar på dina frågor!
Tala om det för de som trilskas! Spela alltid in telefonsamtal!
Kräv att journalister ska göra sitt jobb och konfrontera dessa på samma sätt!
Ge dig aldrig!
Gillar du det jag har sagt i denna krönika, så hoppas jag att du länkar ut den överallt till varenda kotte du känner.

Ha nu ett riktigt trevligt 2017, så länge det går och jag hoppas att detta verkligen ska kännas som en nyårskrönika och inte som en domedagsprofetia!

Lars Agerstig

PS. OBS! Gillar du denna eller andra artiklar här på Honesty4u, så skicka gärna länkar till alla du känner samt ut på sociala medier.
Glöm inte att även kommentera krönikan nedan. Det är alltid trevligt med lite feedback.
Betygsätt även gärna krönikan genom att klicka på lämplig stjärna högst upp på sidan. DS.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/43-facebook-diktatur-och-logner-eller-demokrati-och-sanningar/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/45-vill-facebook-ta-bort-asikts-och-yttrandefriheten-fran-oss/

7 tankar på “44. Nyårskrönika eller domedagsprofetia?

  1. Pingback: 44. Nyårskrönika eller domedagsprofetia? | Ladycobra's Blog

  2. Ett land som strör roser o naiva vet alla. Från fattig till guldsked. De passlösa är bara neka släppas in, vet av erfarenhet en resa till Polen, vakter utanför båthutten till återgång Ystad. Tanken bakom öppna gränser är sant, behovet större av förödenheter o gör dem rikare. Nyval o utträde EU o tillsätta en regering som har stake om vårt land🤔

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.