34. Brevet till medieföretagen STOPPA VALFUSKET!


34. Brevet till medieföretagen STOPPA VALFUSKET!
av Lars Agerstig, 2015-04-10.

Brevet kommer att skickas till ledande medieföretag.

Här kan du lyssna på brevet istället för att läsa det själv.
Scrolla ner lite om du föredrar att läsa brevet.

Klicka på spelarpilen och lyssna!

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/33-brevet-till-riksdagspartier-stoppa-valfusket/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/brevet-till-dina-vanner-stoppa-valfusket/

Hej redaktionen!

VIKTIGT!
Normalt brukar man be en tidning om att undersöka eller kanske skriva något.
I detta fall har vi istället två krav på er tidning, beroende på ärendets dignitet.
1. Bekräfta omedelbart att ni mottaget detta mejl genom att skicka oss ett bekräftelsemejl!
2. Läs nedanstående text mycket noggrant och följ det krav vi har i texten inom 14 dagar.

VIKTIG INFORMATION!

Hej!

Vi i gruppen STOPPA VALFUSKET är oroliga för demokratin.
Ett politiskt val handlar alltid om pengar, gigantiskt stora pengar!
Det finns alltid enskilda personer eller grupper som antingen kraftigt gynnas eller missgynnas ekonomiskt, om det ena eller andra politiska partiet eller partikonstellationen får uppdraget att regera landet.
Att därmed tro att sofistikerat valfusk inte kan ske i Sverige av nämnda orsak, är därför en aningslöshet som angränsar till ren dumhet.

Vi vet att det har förekommit olika former av valfusk i Sverige.
Vi tänker exempelvis på så kallade röstskolor, vilka mestadels har administrerats av enskilda partier.
Bland annat har detta hänt i Vivalla, Örebro, för att ”hjälpa” invandrare, synskadade och andra handikappade grupper att stoppa i röstsedlar i kuvert.
Både friska, dementa och sjuka pensionärer tycks ha fått kvalificerad ”hjälp”.
Även annat valfusk har förekommit, som att röstsedlar tappats bort eller hittats i påsar i skogen.
Allt detta är naturligtvis ett mycket allvarligt hot mot demokratin!

Vi har dock anledning att tro, att ett mycket större mer omfattande ”trolleri” sker mitt framför ögonen på dig!
Detta sker eventuellt efter det att de sammanräknade rösterna levererats från vallokalerna till Länsstyrelsen.
Detta är ett hot mot alla politiska partier, då ingen på lägre nivå vet vem som kommer att favoriseras av den ultimata makten.
Det är lika illa om en Folkpartist tycker att det är konstigt att partiet inte fick fler röster eller att en Socialdemokrat kanske anser att Moderaterna verkar ha fått för många röster. Vi måste kunna lita på valresultatet!
Om detta trolleri verkligen sker idag eller inte, är ovidkommande! Vi måste alla vara framsynta och inse, att vi i varje fall måste omöjliggöra framtida valfusk!

Så här kan det gå till
Har du funderat på, hur det är möjligt för någon utomstående att ta kontroll över din dator? Det är en mycket enkel sak för en bra hacker!
Denne kan med enkelhet placera ett program i din dator.
Detta program blir oftast kvar tills du upptäcker att du fått spyware och först då kanske du åtgärdar problemet.
Lika enkelt är det att applicera ett ”osynligt” program i Valmyndighetens dator!
Ett program som kan aktiveras via en kod. Likväl kan programmet avaktiveras, för att förhindra upptäckt.
Tänk om detta program tar bort 10 % röster från just ditt parti och fördelar dessa röster på andra partier i valet!
Omöjligt? Nej då, det är väldigt enkelt att ordna.
Ingen har ju kollat Valmyndighetens dator! Vi har hyfsad koll på det som matas in men ingen koll på det som kommer ut ur datorn!

Det här handlar om ”Rikets säkerhet” och medborgarnas trygghet!
Du ska veta, att just din röst räknas på ett ärligt och korrekt sätt.
Demokratin måste därför skyddas med alla till buds stående medel och all makt skall utgå från folket!

Gruppen STOPPA VALFUSKET, kommer att vara hårda mot alla
Vi tänker tvinga media samt alla riksdagspartier, att följa gruppen STOPPA VALFUSKET:s alla krav, för att omöjliggöra valfusk!

Alternativt har ni 14 dagar på er från det datum vi har skickat vårt mejl till er, att inkomma med ytterligare förbättringar av våra krav.
Alla som fått denna e-post, kommer oavsett även att få en påminnelse efter
7 dagar.

Information om när och till vilken e-postadress vårt krav är skickat, kommer att redovisas på vår Facebooksida (se länken nedan).
Även era eventuella svar kommer att redovisas öppet!

Viktigt
Om någon tidning, Sveriges Radio, Tv-station eller riksdagsparti inte vill medverka till att STOPPA VALFUSKET, kommer vi att ”hänga ut” dessa på vår Facebooksida, alldeles oavsett politisk färg.

Vi kommer dessutom att informera cirka en miljon personer via e-post, om vilka medieföretag som uppenbarligen inte vill omöjliggöra valfusk i Sverige!
Låt oss slippa detta och ta ert ansvar!
ALLA I SVERIGE SKA HJÄLPA TILL ATT SKYDDA DEMOKRATIN OCH STOPPA VALFUSKET!

Vårt krav om hur eventuellt valfusk ska stoppas
En extremt skicklig dataspecialist utses av varje riksdagsparti.
Denne specialist kommer tillsammans med de övriga partiernas dataspecialister att få vara med och övervaka det svenska Valdatasystemet.

Idén går i korthet ut på, att i god tid innan ett val helt enkelt kopiera det dataprogram som finns i Valdatasystemet. Därefter ska programmet granskas in i minsta detalj, där tyngdpunkten ska läggas på att leta efter så kallade bakdörrar samt eventuella egendomligheter i alla procent- och adderingsfunktioner.

Allt datatrafik som kommer från de personer hos Länsstyrelsen som överför sluträkningsresultatet från varje valdistrikt, ska först gå in i specialisternas dator och därefter föras över till Valmyndighetens dator. Allt för att omöjliggöra manipulering. Därefter sker det naturligtvis en resultatjämförelse mellan de bägge datasystemen. Stämmer inte resultaten exakt i bägge systemen har valfusk förekommit och valresultatet blir därmed ogiltigt till dess att man funnit felet.

Specialisternas dator ska vara låst med ett lösenord från varje specialist. Ingen känner till någon annans lösenord. Det går helt enkelt inte att låsa upp datorn, om inte alla specialisterna i tur och ordning skriver in sitt personliga lösenord.
Vid sjukdom eller dödsfall av en dataspecialist, måste denne i förväg ha meddelat valfri hemlig person om sitt lösenord, så att de övriga specialisterna kan få in lösenordet av denne och kunna utföra sin granskning av valresultatet.

Specialisterna får dessutom gemensamt själva försöka hitta på andra kontrollsystem inuti datorn, för att omöjliggöra intrång eller manipulerande av automatiska additionssystem.
Kan specialisterna inte enas om en metod, får det inte innebära negligering av annan specialists metod. Alla eventuellt olika metoder måste prövas! Specialisterna får inte heller röja sin egen partitillhörighet till de andra i gruppen. Specialisternas dator får ej lämna Valdatanämnden/Valmyndigheten.

Dataspecialisterna står samtidigt under ed och blir någon påkommen med att medvetet dölja något för de andra i gruppen, bör denne riskera ett mycket långt fängelsestraff, då det i grunden handlar om Rikets säkerhet.
Likaså råder det rapporteringsplikt om någon specialist blir utsatt för påtryckningar.

Våra krav på dig som journalist och/eller medieföretaget du företräder
1. Du som mottager denna e-post, oavsett om du är journalist eller är annan företrädare för medieföretaget, ombedes att utan dröjsmål bekräfta att ni mottagit denna e-post via ett svarsmejl.

2. Vi i gruppen STOPPA VALFUSKET kräver vidare, att ni via ert medieföretag meddelar en så stor del av befolkningen ni bara kan om vår grupps krav, via artiklar och andra typer av reportage.
Ni skickar länkar eller annat material via mejl till oss i gruppen, som visar era åtgärder och aktiviteter för att skapa kännedom hos allmänheten.

Har ni ej fullgjort våra krav inom 14 dagar från mottagandet av denna e-post, kommer vi att informera allmänheten via en massiv kampanj om ert negligerande att vilja STOPPA VALFUSKET i Sverige.

För mer information: https://www.facebook.com/groups/951450141555341/

/Gruppen STOPPA VALFUSKET
E-postadress: stoppavalfusket@hotmail.com

OBS! Då den tidigare gruppen STOPPA VALFUSKET plötsligt raderades, har jag lagt över all information till min nya grupp STOPPA MAKTMISSBRUKET.
/Gruppen STOPPA MAKTMISSBRUKET

E-postadress: honesty4u@hotmail.se   (obs .se)

Här i länken nedan kan du höra hur den gamla gruppen plötsligt raderades!
https://honesty4u.wordpress.com/mina-djupa-tankar/38-mutor-hot-eller-ren-darskap/ 

 

 

2 tankar på “34. Brevet till medieföretagen STOPPA VALFUSKET!

  1. Många kloka säkerhetsrutiner skapade och förmedlade av Lars Agerstig. Det är bara tacka och buga och det är bra att det finns ett krav på respons ifrån partierna som senare kommer att publiceras och offentliggöras.Likaså de som vägrar att vilja medverka till att valen går rätt till. Det skall sparas till handlingarna inför kommande val och ev. avslöjanden om nya valfusk. I USA så tyder allt på att de privatägda valmaskinerna har manipulerats. Det avslöjades när Bush kom till makten. Ifall Trump skall kunna vinna i nästa val ifall han kandiderar då måste gaphalsarna som skriker att valet var manipulerat få som dem vill att man inför pappersröster. Då är jag övertygad om att Trump vinner med ännu större marginal när det gäller elektorsröster.

  2. Sluta mörklägg sanningen om massinvandringen, Tiggarnas (oj förlåt, menar EU-migranternas) och Islams förödande verkningar och hot för vårt land!

    Våga stå upp mot mot den vansinniga politiken som förs som bidrar till utarmad ekonomi, kaos, kriminalitet, Islamisering och terror.

    Våga kritisera indoktrineringens dravel som att vi alla är jämlika! Hur kan man inbilla ett folk sådant? Sveriges bisarra logik har därmed välkomnat terroristen och anser han vara jämlik med en person som har högre moral!
    Livsfarligt och inskränkt tänkesätt.

    Usch, vad ni fega välvaggade journalister har förråt ert land och folk.

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.