30. RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET, DEL 2.


30. RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET, DEL 2. 2014-12-30.
av Lars Agerstig.

VÄLKOMMEN TILL DIKTATURSTATEN SVERIGE!

Som rubriken antyder har nu Sverige övergått i ren diktatur!
Är det verkligen så illa, kanske många frågar sig?
Ja, så illa är det!

OBS! Om du efter att ha läst denna krönika delar våra åsikter, så bör du skicka en länk till denna krönika till alla personer som du överhuvudtaget har en e-postadress till.
Alla kan göra detta enkla!

Klicka på spelarpilen så kan du höra krönikan istället för att läsa den själv.

Föregående krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/29-radda-sverige-fran-vansinnet/

Nästa krönika: https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/31-ar-sanningen-forbjuden/

 

Vad är signifikativt för en diktatur?
Jo, det är när politiker tagit över all bestämmanderätt från folket.
Detta är precis det som nu hänt i Sverige, efter den så kallade ”Decemberöverenskommelsen”.

Låt mig spalta upp detta lite, för att göra allt begripligt.
Låt oss säga att du i valet i september 2014 röstade på Moderaterna. Det innebär nu efter Decemberöverenskommelsen, att Moderaterna lagt sig platt för Socialdemokrater och Miljöpartister, vilket därmed gjort din röst på Moderaterna helt meningslös.

Låt oss istället säga att du röstade på Socialdemokraterna (S), så har det via denna överenskommelse inneburit att Socialdemokraterna nu har gått med på att driva en Alliansbudget, eftersom denna vann majoritet i Riksdagen.
Det innebär att oavsett vilket av dessa två skojarpartier du röstat på, så har de kört över dig och fullständigt struntat i Din röst!
Ditt parti struntade alltså helt i det förtroende Du givit dem!

Exakt samma konklusion kan göras för alla 7-klöverpartier. De tycks stå över sina väljare och bryr sig inte ett smack om, att just Du gav dem ditt förtroende i valet.

Alla personer som är vid sina sunda vätskor, bör därmed bestraffa sitt parti hårt genom att ALDRIG mer rösta på dessa människor och även begära utträde ur partiet, om man råkar vara medlem!

Det enda parti som inte svek sina egna väljare var Sverigedemokraterna (SD).
De höll fast vid sin egen budget och när den inte gick igenom, röstade de för den budget som var minst skadlig för Sverige, det vill säga efter deras egen övertygelse. Det var alltså helt i enlighet med vad partiledningen redan hade klargjort för sina medlemmar och de som röstat på SD.
Till skillnad mot alla de övriga 7-klöverpartierna, så hörde de sig för bland sina medlemmar och gjorde det som förväntades av dem.
Sverigedemokraterna visade alltså vad demokrati betyder i verkligheten, att följa folkviljan!

De övriga sju riksdagspartierna körde över sina egna kärnväljare och visade istället vad diktatur är!

En person som vill kritisera denna verklighetsbeskrivning, kanske påtalar att även 7-klöverpartierna röstade för sin egen övertygelse, i detta fall att hålla SD utanför allt inflytande. Detta är i sak naturligtvis korrekt men det visar ju just på vad diktatur är för något! I en demokrati är sådana fascistfasoner omöjliga att genomföra. Man kan inte bara bortse från den tredje största väljarkåren i Sverige!
Nu vet du vilka som är de sanna fascisterna, vilket alltså är ungefär tvärsemot vad du blivit pådyvlad via tidningar och TV!
Sanningen kommer fram till slut och verkligheten har nu hunnit ikapp de bedrägliga 7-klöverpartierna.

SD är Sveriges tredje största riksdagsparti och har cirka dubbelt så många röster som var och en av V, MP, C, FP och KD. Varför ska man negligera alla de personer i Sverige som röstade på Sveriges tredje största parti? Är det demokrati? Nej, det duger inte att ägna sig åt lekstugepolitik.
Varje politiskt parti ska självklart följa den politik som dess väljare gett dem sitt förtroende för. Allt annat är förkastligt!

Jag anser personligen, att vi väljare MÅSTE stoppa våra politiker när de tror att de kan bestämma något över huvudena på oss och som är tvärsemot vad majoriteten av väljarna tycker. Jag vill gå så långt genom att säga, att det faktiskt är varje väljares plikt som medborgare i landet Sverige! Sverige ska aldrig tillåtas att bli en diktatur!

Efter Decemberöverenskommelsen har nu Sverige blivit en diktatur via de fascistfasoner som Socialdemokrater, Miljöpartister, Vänsterpartister, Moderater, Folkpartister, Centerpartister och Kristdemokrater har uppvisat.
De har alla åsidosatt grundprincipen i en demokrati, att ge varje enskild röst procentuellt inflytande över politiken.
SD var det enda partiet som ville ge dig som medborgare chansen att göra din röst hörd via ett extraval!

Dessa 7-klöverpartier har dessutom ”skitit i det blå skåpet”, genom att ägna sig åt hemlighetsmakeri bakom kulisserna, med denna Decemberöverenskommelse.
Det är endast diktaturer likt exempelvis Nordkorea, som ägnar sig åt att dölja sanningen för befolkningen! Hemlighetsmakeri och taskspel hör inte hemma i en demokrati! Det är något vi väljare MÅSTE göra klart för våra politiker!

Hur ska vi göra?
Det enda sättet vi som väljare har för att göra vår röst hörd bland våra folkvalda politiker, är som jag sa att aldrig rösta på dem mer samt begära utträde ur dessa partier som ändå helt struntar i oss.
Vi MÅSTE kräva ärlighet från våra politiker!
Jag förväntar mig att du tar denna plikt på allvar och vidtar åtgärder redan idag!

Är det inte bra då att minoritetsregeringen och allianspartierna enats om en politik som kan ta Sverige ur det parlamentariska dödläge som uppstått efter valresultatet?
Jo, samarbete är bra men inte om det sker på ett oärligt sätt och med åsidosättande av demokratin.
Samtal måste ske öppet och ALLA riksdagspartier ska ingå i samtalet, för att komma fram till lösningar om vad som är bäst för Sverige! Det är allas ansvar och därmed ska självklart alla riksdagspartier deltaga. Att leka med hink och spade är ett beteende dessa 7-klöverpolitiker borde ha vuxit ifrån för länge sedan. Att medvetet förhindra öppenhet är tveklöst diktatur!

I ett parlamentariskt läge där det inte finns egen majoritet för en politik, så krävs det av en regeringsbildare att söka majoritet för sina förslag bland ALLA riksdagspartier! Här kan man alltså inte ägna sig åt sandlådepolitik och säga,
– Du får inte vara med och leka!
Detta är både barnsligt och framför allt ansvarslöst gentemot både sina väljare och sitt land.

Decemberöverenskommelsen skapar nu rena vansinnet i svensk politik
Istället för att en minoritetsregering tvingas att söka majoritet för sin politik via andra partier, så ska nu istället oppositionen och majoriteten med automatik vika sig för den politiska minoriteten, alltså minoritetsregeringen.
Det innebär i klartext att det inte längre existerar någon opposition, alltså ren diktatur!
En minoritetsregering kan därmed genomföra precis vilka galenskaper som helst. De kan bestämma, att från och med nu drar vi in ALLA sociala bidrag till nödställda svenskar och ger dessa pengar till kriminella. Oppositionen förväntas då via Decemberöverenskommelsen att hålla tyst och foga sig.
Det handlar alltså om ren diktatur som skulle få ledarna i Nordkorea att bli gröna av avundsjuka!

Du har säkert hört via den media i Sverige som ideligen likt 7-klöverpolitikerna vill mörka sanningen för dig, att Sverigedemokraterna (SD) är främlingsfientliga, rasister och andra påklistrade lögnaktiga epitet.
Varför tar du inte reda på sanningen alldeles själv?
Läs SD:s partiprogram! Hittar du verkligen något rasistiskt där? Jag har inte hittat en enda rasistisk rad, trots att jag verkligen har försökt!

Hur kan det vara främlingsfientligt att hjälpa FLER människor i nöd i närområdena, istället för ett ytterligt litet fåtal i Sverige? Det är vad SD står för!
Är det okay att istället strunta blankt i de hundratusentals nödställda som
7-klövern gör, det vill säga de som inte hade råd att betala hutlösa pengar till människosmugglarorganisationer för att ta sig till Sverige?

Det är alltså dessa nödställda som SD kan hjälpa med samma kostnad och samtidigt ha råd att bevara välfärden i Sverige!
Även du kan säkert förstå, att för kostnaden av en hamburgare i Sverige, så kan du få 10 hamburgare i länderna i närområdena. SD:s politik räddar sålunda 10 gånger fler personer i svår nöd för samma peng som 7-klövern satsar!
Tänk efter själv och låt dig inte luras av lögner längre!

Anledningen till att 7-klöverpartierna ideligen matar dig med dessa lögner om SD, är att verkligheten nu har börjat komma ikapp deras vansinniga migrationspolitik.
SD har en totalt finansierad budget inom alla områden i svensk politik, medan 7-klövern finansierar de olika projekten med Monopolpengar som inte finns i verkligheten.
7-klöverpartierna tycker inte att det spelar någon roll, eftersom DU är den som betalar för vansinnet via dina skatter och indragna förmåner.

Från början sa våra politiker Reinfeldt och Borg, att invandringen till Sverige från utvecklingsländerna var en ren vinst för Sverige. Under sista veckorna innan valet så talade herrarna om sanningen, att det i själva verket var en enorm kostnad och därmed förlust.
Med tanke på den nya finansministern Magdalena Anderssons uttalande, att ”ladorna nu stod tomma”, så är det därmed oerhört förvånande att man nu bifaller den budget som Alliansen har fått igenom. Löfven lovade att inte regera med Alliansens budget men även det löftet blev alltså tomma ord.
Tydligen finns det pengar trots att ladorna är tomma! Eller är det månne just Monopolpengar, som inte finns i verkligheten?
Här kan du se det ekonomiska läget alldeles själv, http://www.statsskuld.com.
Vi lånar nu ”endast” cirka 2,6 miljarder kronor per dygn. Låter det vettigt?
Hjärtligt välkommen till den nya diktaturstaten Sverige!

Gör din plikt nu och visa ditt missnöje med politikervansinnet i Sverige.

Skicka nedanstående länk till alla personer som du har en e-postadress till!
https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/30-radda-sverige-fran-vansinnet-del-2/

Var med och RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!
Exakta instruktioner finns i RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET, Del 1. https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/29-radda-sverige-fran-vansinnet/

/Initiativtagare till RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET!
Lars Agerstig, Stefan Bruer, Mikael Svensson, Siv Hedberg, Lars Jonsson.

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se
Skype-adress: lars.agge.agerstig
http://www.honesty4u.wordpress.com

6 thoughts on “30. RÄDDA SVERIGE FRÅN VANSINNET, DEL 2.

 1. Gör detta ifrån datorn så fort jag orkar.
  Mycket bra skrivet Lars som vanligt 🙂

 2. Pingback: Rädda Sverige från vansinnet2,dela | extraval2015

 3. Hej Elaka Gubben,

  Du är nog inte elakare än jag, men vi förstår att det är ett allvarligt fel med Moder Svea därav blir vi elaka i PK ögon. 😉 men det bjuder vi på !

  Bra jobbat ut med länkar till varenda e-post ni får fatt i om alla gör det lilla kan vi hjälpa till att få förändringar på riktigt.

  Med vänlig hälsning
  Stefan Bruér
  Den politiska flyktingen

Kommentera här:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.